Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bádog ember

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jóisten a világ legnagyobb trollja. Amikor túl vagyok egy nehezebb időszakon, sokszor képzelem el Őt olyannak, mint Peter Cappaldit. A fejemben egy felhő szélén ül, rágózik, elképesztően király napszemüvege van, és remekül szórakozik. Ha van a környezetedben pici gyermek,…..
Az előző bejegyzésben arról írtam nektek, hogy ha türelmesek vagytok, akkor jó lesz nektek. Most egy picit azt fogjuk megnézni, hogy mennyire is kell türelmesnek lennetek. Segítek: kurvára! A Jóisten terveiben az a nehéz, hogy ritkán történnek egyik pillanatról a másikra. A…..
Ma arról szeretnék írni nektek, hogy mit is fogtok tapasztalni egy bizonyos ponton (nagyjából a döntésetek meghozatala után pár nappal), ha arra az útra léptek, amelyen én is száguldozom föl-alá jelenleg. Ha meghozzátok a döntést, először boldogok lesztek. Minden…..
Ígértem nektek, hogy, ha van kedvetek, barangolhattok velem Isten országában. Azt hiszem a mai napom tanulsága az lesz, hogy mennyire rohadt nehéz lesz a többi napom. De egyben az is, hogy mennyire megéri.  Ma meghoztam egy döntést. Sokan segítettek, sokan támogattak szavakkal,…..
Sokféle célt szolgált már ez a felület az életemben. Az utóbbi időben leginkább azt, hogy kiüvöltsem magamból a fájdalmamat és a kérdéseimet, ja és persze, hogy megterheljem magam körül az emberek lelkét torz agyszüleményeimmel. Ez a korszak azt hiszem lezárult, az…..
Sorozatunk második részeként most egy amerikai példát hoztunk nektek. Ebben azt szeretnénk bemutatni, hogy miként is gondolkodik az első, vietnámi kongresszusi tag a politikai apátiáról. Joseph Cao újonc képviselő, Luisiana második számú választókerületében él és…..
Számtalan alkalommal tettünk fel eddig kérdéseket. Kérdéseket, melyek sürgető, megnyugtató és elégséges válaszokért kiáltanak. Mi most ezeket a válaszokat egyelőre még külföldön keressük, megpróbáljuk majd azonban bemutatni azt is, hogy miként is lenne értelmük…..
Poldogság Okok a háttérben 2013.10.29 20:46:10
Ahhoz, hogy a politikai apátia ellen hathatósan tenni lehessen, nem árt kicsit mélyebben is megvizsgálni az okokat. Az okokat, melyek bár a háttérbe húzódva nem kifejezetten tűnnek érdekesnek, megválaszolásukkal, megoldásukkal talán közelebb hozhatjuk fiataljainkat a…..
A Kutatópont által 2012-ben végzett, nagymintás ifjúságkutatás politikai részlege egészen érdekes. Érdekes, hiszen a válaszokból egy jókisfiú képe rajzolódik ki. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha nekem kell piackutatási kérdésekre válaszolnom, valahogy mindig szépítek a…..
Hányszor hallhattuk ezt szüleinktől.... Majd, ha jól mennek a dolgaink fiam, majd akkor megpihenünk. Majd akkor lazítunk. Addig viszont tanulj, dolgozz, figyelj, készülj! Különben nem lesz belőled semmi. Hogy én mennyire utáltam ezeket a mondatokat... Mégis, ha belegondolsz: mi az,…..