Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zslot

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTÉS: BEKERÜLTEK A KÉPEK A MEGVALÓSÍTÁSRÓL Ez a bejegyzés tulajdonképpen az első cikk kiegészítése, azé, ami az XK Detect X380-C-ről szól. Kezdünk összeszokni a géppel és ennek vannak pozitív hozadékai, ahogy ezt már a Napló bejegyzés tizenizéakárhányban említettem. Amit viszont nagyon…..
Kedd reggel 09:48-kor zörgött Gera Zoltán telefonja Bordeux-ban. A válogatott labdarúgó Budapestről, pályafutása legfontosabb spirituális mentorától, atyai barátjától kapott üzenetet, amely – mint kiderült – mintegy előrevetítette az esti mérkőzés eseményeit. Gera Zoltán a bátorítást nyomban…..
Rászántam magam végre én is, pár napja bevásároltam egy fekete 16GB Nexus 5-öt. Néhány észrevétel pár nap használat után.  Amikor telefont vásárolunk, az egyik első, amire odafigyelünk - még bekapcsolás előtt - a telefon borítása. Milyen érzés kézben tartani. A Nexus…..
Nagyon izgalmas volt a Google I/O 2013 nyitónapja. Nagyon nagy bejelentése nem volt a Google-nek, viszont minden kulcsfontosságú termékük olyan új funkciókkal gazdagodik, amitől egyértelműen az lesz a benyomásunk néhány hónap múlva, hogy a Google-nál van koncepció, van elképzelés…..
Egy hét alatt egy csomó dologba belebotlom a weben, ami szerintem valamilyen szempontból érdekes. Blogot indítani egy ilyen linkajánlgatós történetnek ma már szerintem nem nagyon érdemes.  Úgyhogy arra gondoltam, hogy az Instapaper accountom alatt létrehozok egy fiókot, ami alatt…..
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
Ígéretes bejelentéssel kezdi az évet a Facebook. Érkezik hamarosan a Facebook Graph Search. Sima kereső? Google koppintás? Bing 2? Ennél azért okosabban nyúlt a kérdéshez Mark Zuckerberg csapata.  A Facebook lényegi ereje, a felhasználók közötti ezerféle kapcsolódás a…..
Vegyük azt, hogy nem teljesen butaság feltenni ezt a kérdést, még akkor sem, ha tudjuk jól, hogy az interneten/weben nem évtizedekben, hanem maximum hónapokban, negyedévekben mérjük a jövőt. Szóval erről a témáról fogok előadni - stílusosan 10 percben - a holnapi Internet…..
A Google.hu (és a kereső egyéb lokalizált oldalai is) a mai napon egy elég rossz minőségű háttérképpel jelentkezett. Nyilvánvalóan az új háttérkép-funkció kampányáról van szó. Ugyanakkor az is érdekes, hogy míg a Google.com-on egyszerűen el lehet távolítani a kéretlen…..
Úgy tűnik, a Facebook és a MySpace tényleg magasról tesz felhasználói személyes adataira. A Wall Street Journal szerint a Facebook például olyan adatokat osztott meg hirdetővel, melyek alapján pontosan beazonosíthatók a felhasználók.Egészen pontosan arról van szó, hogy a Facebook…..
Zslot 2010.05.21 15:18:37
@Pozo: nehezen mert az orszagosrol menek a nemzetkozire akkor onnan hova? a bolygokozire? :)

Egyebkent innen londonbol a facebook kicsit durvabb mint az iwiwel hasonlitgatni. Ket iskolaslanyom azzal kezdte hogy kell nekik facebook mert, kirohogik amikor azt kerdezi masoktol mi az emailcimed, amiota meg rajta vannak azota olyan ralatasom van egy atlagiskolas facebookeletere hogy beleszedulok. Hazamennek sulibol es tulajdonkeppen elkezdenek rajta elni.Ez sokkal durvabb mint ami Magyarorszagon latszik.
Vannak ezek a szájtok, amik kereshetővé teszik a facebookos státuszfrissítéseket. Amik persze amúgy is kereshetők. Bárki eléri őket. Mint az iménti link alatt is látható, sokan nem is sejtik, hogy amiket megosztanak magukról, azok az információk mások számára is elérhetőek.…..
Zslot 2010.05.21 15:12:19
@gurukreme: kapcsold at nemetre ogy minden van
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
Zslot 2010.05.12 21:00:27
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
A Cserépfalu bloggere lett figyelmes arra, hogy a Facebookon automatikusan létrejöttek a magyar települések közösségi oldalai. Cserépfalu település oldala például így néz ki.A településoldalakon nem csak a kapcsolódó Wikipedia-szócikk jelenik meg, de a beágyazott Bing Maps-en…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
Zslot 2010.05.03 00:48:26
@Kontárblog: szerintem a szelessege nagyobbra van allitva mint amekkora a szoveg de vigyazz mert ha lecsokkented akkor lefogja vagni a hosszabb szoveg veget
Az elmúlt években a Facebook legfontosabb stratégiája a növekedés volt. A felhasználószám növelése, minden áron. Ez a korszak azonban lezárul. A Facebook lassan eljut a plafonig ezen a területen. Nincs más hátra, mint a hatalmas ismeretségi hálózatban keletkező információ- és…..
A Webisztán néhány olvasója kérte, hogy kicsit reklámozzam be itt a blogon, hogy szeretnének találkozni a londoni olvasók. Az esemény szervezését ebben a Facebook-topikban lehet követni. Szóval aki a brit fővárosban vagy annak környékén tartózkodik, és szeretne találkozni a…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Zslot 2010.03.24 11:17:16