Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TelevanAdmin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Se szabályok, se jólneveltség, hiszen nyaralunk. Mindent szabad. Nyomjadgeci!!! A tínédzserHa én be akarok ugrani a vízbe a medence széléről, akkor beugrok baszod. Faszér' úsztál alám, nincs szemed, nem láttad, hogy ott őgyelegtem a medence körül?!?! Kitalálhattad volna, hogy…..
 Szerencsére általában ritkán kell laborra menni, ma speciel pont kellett.Kabát, táska, esernyő, pisi lekvárosüvegben, beutaló a kézben. Ja, lófaszt, előtte napon időpontot kellett kérni (időpont = BÁRMELYIK nap 8:15-től).Na szóval T+1 napon kabát, táska, esernyő, pisi,…..
Hogy utálom amikor egy cipőboltban a dobozokban csak egy fél pár cipő van, és a párját ki kell kérni a próbához.Mert ugye az ember felpróbálja a fél párat, ha tetszik akkor leveszi, vissza a saját cipőt, keres egy eladót, bemutatja a dobozt és a cipőt, hogy ehhez kéne a másik…..
Szép koratavaszi reggel köszöntött ránk ma reggel, minden flottul ment, amihez csak hozzákezdtem (nem égettem oda a pirítóst, nem vágtam le az orrom a borotvával, kaptam madáreleséget a piacon).Aztán megérkeztem a Szentendrei HÉV Békásmegyer megálló peronjára.A 8:26-ost mondjuk…..
"Mindenki tudja" egyébként, hogy ezek a fagyasztott húspogácsák jobbára hasonlóan készülnek, mint a virsli, azaz az ilyen-olyan maradékok, gyengébb minőségű alapanyagok mennek a levesbe (darálóba), ehhez jön 2 rész ízfokozó, 3 rész állagjavító, 4 rész tartósító,…..