Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yency

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Yency 2010.03.09 22:43:36
@all eyez on me:

Még egy ékezetes betűkészletet sem bírsz beállítani te nyomorult szerencsétlen, te akarsz itt kioktatni bárkit is?

Csikóst tízezrek olvassák érdeklődve, szeretettel, te viszont egy senki vagy, semmihez sem értesz, semmit nem tudsz, senki nem kíváncsi rád.
Ki vagy te, mit tettél le eddig az asztalra, amihez nem anyádék segítettek hozzá? Semmit. Naugye.

Te vagy az a fajta gyerek, akik nem hívtak meg a buliba, de mégis megpróbál belógni. Kidobnak az ajtón, visszakúszol az ablakon és nem fogod fel, hogy mennyire szánalmas a vergődésed.

Örülj neki, hogy megkaphattad valahol a menekült státuszt és eléldegélhetsz segélyen.

(ja megjegyzem, már rég nem olvasom el amiket firkálsz, csak olyan jól esik belédrúgni amikor meglátom a neved :))
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Yency 2010.03.08 16:35:06
@Kincs ami nincs:

Mire izguljak, hát nem látod, hogy megjött? Olvasni sem tanított meg anyu?

Amúgy is te izgulsz itt a legtöbbet, már ma is hajnal óta itt vagy, írtál eddig vagy 1000 kommentet, annyira izgulsz.

Ja igen, köszönöm kérdésed, valóban örülök, hogy hazahozták az autót. Te egy gondolatolvasó vagy.

Na húzz a büdös picsába, bújj be anyu szoknyája mögé, hátha kapsz egy csokit. Talán még azt is megengedeti, hogy vezesd az új Dácsiát, de csak ha jó leszel.
Yency 2010.03.08 16:36:25
@Balázs Viktor:

Köszönet!
Yency 2010.03.08 23:25:47
@samadar 2:

Komolyan szánalmas ez a görcsös próbálkozásod, hogy minden ponton próbálsz belekötni Csikósékba, de ugyanakkor szórakoztató is, hiszen minden beszólásoddal úgy beégsz mint a szar.

Izzókészletet mikor fogsz kérni tőlük te szuperzsaru?
Belsőség Utolsó erővel 2010.03.08 09:29:00
Lejtőn megyek és csóvál ez a szar - jelentkezett be Csikós reggel 7:57-kor, Ausztriából. Bécs előtt 57 kilométerrel tartottak, zuhogó hóesésben, mínusz hat fokban, lemerülő telefonnal. A terv szerint Bécs után Sopronnak fordulnak, és onnan irány Visz, azaz Kareszfalva. Pista Pozsonyból rajtol…..
Yency 2010.03.08 15:05:24
@yaffa:

Nem az a baj vele, hogy más a véleménye, hanem az ahogy ezt előadja.

Ő egy jellemtelen ember, aki csak időről-időre behány ide egy kommentgombócot ami jelentős részben egyszerű hazugságokon alapul, de az ellenérvekre, kérdésekre már nem válaszol, csak elsunnyog, majd a következő posztnál újra behányja szinte szó szerint ugyanazt és persze újra nem reagál az ellenvéleményekre. Az ilyen ember pedig igenis troll.

Pár poszttal ezelőtt pontrol-pontra megcáfoltam minden egyes hazugságot amit ídehányt, de persze akkor is eltűnt. Amint forró lesz a lába alatt a talaj és egyetlen épkézláb érvet sem bír előszedni amivel a hazugságait alátámaszthatná, azonnal felszívódik.

A másik barátunknál szerintem érzékeny ponta tapintottunk reggel :)
Pontban éjfélkor láttam meg a porlepte Opelt, ahogy kibukkan az aluljáróból Pozsony szélén és pontosan három perc múlva parkoltak le mellettem. 00:03. Mikor zárt be a McDonald's meleg, kényelmes, leülős étterme? Bingó! Éjfélkor. Szerencsére a McDrive nonstop, így értő tolmácsolásom segítségével…..
Yency 2010.03.08 06:56:21
@Death Fish faradt olajban:

Jajj csak nem megbántottam az érzékeny, elkényeztett kis lelkedet? Én igazán nem akartalak megakasztani két mocskolódó beszólás között, remélem nem vertem ki a fejedből, hogy milyen találó módon akartad legközelebb lefikázni Csikósékat. Nem venném a lelkemre, ha miattam maradnánk le egy újabb örökbecsű megjegyzésedről.

Elhiszem, hogy megszoktad, hogy anyuapu mindent a segged alá rak és ezért nem állod meg a helyed a való világban, de hidd el, ezen itt nem tudunk segíteni, bármennyire is szeretnénk.

De azért, hogy lásd milyn jó vagyok, most kaphatsz egy kis repetát:

szóval, HÚZZ A BÜDÖS PICSÁBA!

És képzeld, ebből annyi van raktáron, hogy el sem tudod képzelni, csak szólj és küldöm az újabb adagot.
Bár én sajnos nem érek rá egész nap itt dögleni, tudod nekem van életem, de azért néha igérem rád nézek majd, hogy ne legyél egyedül.
De szerintem a többiek is szívesen megteszik ezt a kedvedért, ugye jól mondom? :)
Yency 2010.03.08 07:05:48
@Death Fish faradt olajban:

Jólvan kis butus, hiszünk neked, anyu biztos vesz neked egy autót ha szépen kéred és apu meg behozza, ülhetsz előre is ha jól viselkesz és majd úgy csinálunk mintha te vezetnél ahogy nagyfiúkhoz illik. Talán még a nózidat is kiffúják helyetted!
Yency 2010.03.08 07:20:34
@Death Fish faradt olajban:

Ó, te sokminden lehetsz az én szememben, de beképzelt az nem.
Egy kis csicska lehetsz leginkább, aki soha semmit nem ért még el magától, soha semmiért nem kellett még megküzdenie mert a szülei mindent a segge alá raktak. Ezért nem érted ezt az egészet ami itt történik, a te világodban minden sztori úgy kezdődik, hogy anyutól kérsz rá pénzt és addig rinálysz amíg ad rá.

Mivel világ életedben ilyen elkényeztett kis csicska voltál akinek otthon a seggét is kinyalja apuanyu ezért számodra elképzelhetetlen, hogy itt rád kurvára nem kíváncsi senki, ezért kúszol vissza újra meg újra más néven, hiába vágnak ki a modik és azt élvezed ha foglalkozunk veled és elküldünk a picsába (ja igen, HÚZZ A BÜDÖS PICSÁBA), mert azt gondoldod, ettől fontos vagy. Pedig nem, csak egy csicska vagy, akin jót lehet röhögni. Az persze kétségtelen, hogy kevés olyan troll van aki ennyi rohadt sok időt áldozna a trollkodásra mint te, ez számomra azt sugallja, hogy a te fejedben igen komoly baj van, amihez már orvosi segítség szükséges.
Belsőség Csináljuk a semmit 2010.03.07 16:22:00
15:43 Furcsa szerelvényt figyelhetnek meg a 7-es autópályán azok, akik most Hamburg és Hannover között, Wietzendorf magasságában haladnak. Egy metálkék 3-as BMW kombi húz egy valószínűtlenül nagy méretű utánfutót, rajta egy törött hátsójú Ponton Mercedes limbózik megállíthatatlanul. Csík vezet,…..
Yency 2010.03.07 19:30:03
@sün58:

Ne bántsd szegényt, azért jár ide napok óta mert nincsenek barátai, senki nem foglalkozik vele, itt viszont megkapja a törődést amire vágyik és amit a való életben senkitől nem kap meg.

Szomorú, de vannak ilyen emberek.
Yency 2010.03.07 19:34:38
@Death Fish faradt olajban:

Ne félj barátom, itt jó helyen vagy, mi majd gondoskodunk rólad, törődünk veled.

Hát mondd hogy vagy? Milyen napod volt? Jól aludtál este, nem álmodtál rosszat?
Yency 2010.03.07 19:39:33
@Death Fish faradt olajban:

Nos igen, egy kicsit valóban furcsának hangzik ez olyasvalakitől aki többet időt töltött itt kommenteléssel mint mindenki más együttvéve, de sebaj.

Mi hiszünk neked, a barátaid vagyunk. Mondd csak csinos a barátnőd? Remélem tisztelettel bánsz vele!
Nem zavarja, hogy az időd 99,9%-át kommenteléssel töltöd napok óta?