Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostazeccer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
mostazeccer 2007.06.26 21:24:55
Sziasztok Bloggerek, Hozzászólók!
Ingatlanos vagyok, nincs időm ilyen oldalakat olvasgatni, de a rendszergazdánk felhívta a figyelmemet erre a szappanoperára, ami itt folyik, így megnéztem.
Tehát:
Miután sikerült végigszenvednem magam az egészen, arra következtetésre jutottam, hogy nem érte meg a fáradozást.
Mindkét tábornak van némi igaza, kiragadott példák alapján, mindkét szélsőséges vélemény igazolható.
Leginkább azok a hozzászólások tetszettek, ahol megengedik az ismeretlennek, hogy eldöntse, akar-e megbízni ingatlanost, vagy nem.
Nekem sem lett volna kötelező elolvasnom, így nem is haragudhatok senkire, mert nem tud megszólítást írni az odavetett bölcsességei elé, vagy nem tudja, hogy a nevet (még tán a NICK-et is) illene nagybetűvel írni. Ja, tudom már, én vagyok a műveletlen, mert a neten a nagybetű kiabálásnak minősül. Akkor minek minősülnek az olyan apróságok, mint szó végi toldalékot 2 diplomával LY-nak írni, MSN-es csajozós barokkos túlzást leírni (2-300 ingatlant megnézett...), a bölcsek kövét tulajdonló módon nyilatkozni, ki is fizeti a révészt, 15.000 ft-os laptopon ékezet nélül írni (lehet, hogy jobb a gépe, de akkor nem ismeri az író az ékezeteseket), lehülyézni vevőt, eladót, ingatlanost stb.
ÉN úgy döntöttem, végig olvasom, úgy kell nekem. Valaki beadja irodához, valaki nem. Úgy kel nekik.
Ez a vélaményem.

És hogy mindenki megértse:
bassszátok meg huje bloggerekk akikottültok a 19colos monidorotok elot aminek a gyártása 11rugóba kerűűtt és mégismegvettetek pedigátbasztak a gecigyártóktiteket meg aprocesszorod is csak őtezerbe krül asztán 40é vetted.
mindenki akiide irt agyatlan parasztmert nem tudírni, meg különbenis nincs pézzük azembereknek lakásra meg azis barom aki panelbe megy vagy elaggya v árulja ugh az ingatalamosok megérdemlik asztat a sók pézt de fulladjanak bele emr én is átbaszom a fejüket.
hüje hozzászólók, ingatlanosok eladók, vevők.
halyra fradi.

Ugye, igaz ez is, meg az ellenkezője is.
További okos hozzászólásukban bízva, maradok tisztelettel:
mostazECCER

Az