Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hutyibetyár

1 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horthy Miklósról számtalan valós és elferdített információ látott már napvilágot, ám kevésbé ismert néhány magánéletét, képességeit és sorsát illető érdekesség. Ezek közül ötöt mindenképp érdemes elolvasni...
Hutyibetyár 2016.06.20 19:02:53
@HgGina: Kun Béla kommunista volt és a munkás-parasztság (lásd proletárdiktatúra) totális hatalmát akarta, úgyhogy baromság amit írsz. Max azt tudom elképzelni, hogy hozzácsapta volna az - igaz nagyob területű - országot a szovjetúnióhoz, ami nyilván nem lett volna sokkal jobb akkoriban, viszont akkor a Szovjetúnió felbomlása után lényegesebb nagyobb területünk lenne most..
Hutyibetyár 2016.06.20 19:03:03
@kewcheg: Nem hiába volt táptalaja az antiszemitizmusnak az akkor Magyarország és nem hiába segédkeztek oly szorgosan a deportálásokban, kisebb nagyobb capcarálás reményében...
Hutyibetyár 2016.06.20 19:03:17
@Afrika steht an der Elbe: Na az azért túlzás lenne...legfeljebb megosztó személyiség volt, de talpig úriember az biztos nem...
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Hutyibetyár 2016.04.25 16:34:01
@Zephyrous: Igen, de azért ezeket a neveket nem lehet egy lapon említeni...
Hutyibetyár 2016.04.25 16:35:19
@Lobo Marunga: Akkor döbbenj a sok seggnyaló agyhalotton: www.facebook.com/peter.hajdu.10048?fref=ts
Hutyibetyár 2016.04.27 10:10:54
@scuynat: Szerintem alapból fullkretén. Nézz meg Youtube-on róla videókat. Főleg az tetszik amikor egy főiskolai rendezvényen az autójával kérkedik.
Folytatódik a felmondási hullám a TV2-nél. Információink szerint Hermann Gábor szerkesztő-riporter is felmondott a Szalai Vivien hírigazgató kinevezése óta vad kormánypropagandát nyomó Tényeknél. Hermann régi embernek számított a Tényeknél, ahol lassan annyian mondanak fel, hogy elfogynak az…..
Hutyibetyár 2016.03.24 01:25:46
Hajdú mindennek a legalja. Ez a törtető seggnyalú magamutogató tohonya pojáca a bárgyú borjú vigyorával, meg az önelégült dumájával. Nekem ez a kedvencem: www.youtube.com/watch?v=UT-cfFyY30M (0:17), "milyen autóval jöttél? Mazerátival, én meg egy audival na mindegy". miközben elődasát tart egy kommunikációs rendezvényen. Remélem egyszer vissza takarodik ahová való, valami Bp Tv szintű adóra a hajnali műsorsávba...
A Bors hozta le először a hamarosan induló Nagy Duett párjainak összeállítását, bár ha minden igaz, ők is csak tippelgettek a csatorna honlapján látható videókból kiindulva. Mindegy, hátha bejött nekik, és akkor mi sem írunk hülyeséget. A párosok a Bors szerint: Pál…..
Hutyibetyár 2016.03.21 19:55:14
@Flea30: Szánalmas seggnyaló bagázs, ezzel a retardáld hajdúval az élen így szigorúan kisbetűvel. Nagy respekt PUZSÉRNAK hogy szembe mert ezzel a féreggel szálni...
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Hutyibetyár 2016.03.19 16:51:16
@levvvvente: " Értékrendem van. És szavazatom arra, aki képviseli. Írhatnám, hogy nemzet, vagy keresztény identitás, de te őgysem tudsz ezekkel a szavakkal kezden semmit. A bolsi bunkerpolitikát szívtad magadba, más szempontot el se tudsz képzelni. Érvek híján becsmérelsz. No para. Majd a komisszár elvtárs legközelebbre hoz neked is egy jü dumát, ne aggódj"
Válasz erre : képzeld én is azokra szavaztam, akire te csak én úgy érzem hogy visszaéltek a szavazatommal. Nem azt kértem tőlük, hogy ott folytassák ahol a szocik abbahagyták. A bolsi politikát tudniillik, amit említessz, pontosan, amiben a fideszes vezetők szocializálódtak. A romlott nyugat helyett, a csodás kelet, ahol klánok és oligarchák uralkodnak. Az bizony csodálatos világ. Ahol az ellenzéknek kuss a neve, az ellenzéki újságírókat kicsinálják, az nem tetsző figurákat el teszik láb alól és mindenki rettegi a nagyvezér nevét. Ez a bolsevizmus barátom. Kicsit olvasgass utána a dolgoknak, meg járj világot. Tanulságos lesz, azt megígérhetem...
Hutyibetyár 2016.03.19 16:56:22
@Ricordo: Titokban reménykedem, hogy majd mondanak valami érvet. Pl. hogy nem, Juhásznak nincs igaza, mert Orbán nem tarhált össze magának milliárdokat, hiszen neki csak a nép, az istenadta boldogulása számít. Lőrincszerelő is a szegény családokra fogja iratni a vagyonát, amelyet csak ezért szerzett meg.Stb.
Hutyibetyár 2016.03.19 16:59:10
@Ricordo: Mindig azt hiszem hogy mondanak majd valami rendes érvet, de hiába..
A Coolra hamarosan érkező Blindspot - Rejtjelek főszereplője egy nő, akinek a teste teljesen tele van varrva, de nem emlékszik semmire, arra sem, hogy ő maga kicsoda. Bezzeg a varrások azok mesélnek, mindenféle bűntetthez adnak nyomokat, és az FBI nyomoz, és a nő is nyomoz, hogy…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Hutyibetyár 2015.04.05 17:58:58
@pizzaboy: És mi az anyját csinált az a patkány Hajdú? Egy gerinctelen törtető semmirekellő, totál lezüllesztette az amúgy sem magas színvonaláról híres kereskedelmi médiát. Egy tehetségtelen puhány patkány, kultur országokban az ilyenek a zsé kategóriás csatornákon szórakoztatják az igénytelen lumpenprolikat, nem a média cézárt játszák meg tolják bele a puhány patkánypofájukat a fősodormédiába minduntalan, hogy beszédtéma legyen. Puzsérnak legalább van szókincse, ami legalább néminemű értelemről ad tanúbizonyságot, szemben ezzel a riporterek szégyenével, hogy takarodna már le a képernyőről az önelégült, herélthangú ocsmány stílusával együtt...
Sneider Tamás, a Parlament alelnöke szerint jobb egy muszlim személyi titkár, mint egy zsidó, a Betyársereg harcosaira szükség van, Orbán Viktor anyja pedig cigány. Olvasónk a Jobbik rendezvényein járt.  FRISSÍTVE: itt a második rész. "Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár…..
Első fokon elrendelte a bíróság a kuruc.info 2013-as, holokauszttagadó cikkének hozzáférhetetlenné tételét. A TASZ-nak több problémája is van az ítélettel: indokolatlanul szóláskorlátozónak tartjuk a holokauszt tagadását büntető szabályt, és aránytalanul szélesnek azt a kört, amiben elrendelhető egy…..
Hutyibetyár 2015.01.22 23:53:28
@Rudi Kató: És mondjuk mitől lenne bolsevik az index, csak kiváncsi vagyok. A népszabinál legalább értem a célzásodat, de nyilván ott is túlzásokba esel. Viszont ha már szennylapokról beszélünk, akkor ajánlanám tényleg, hogy kevesebb kurucírtót olvass, vagy legalábbis élj a gyanuperrel, hogy megvezetnek és nézz utána az egyes történelmi, vagy aktuálpolitikai állításnak, amit írnak.
Hutyibetyár 2015.01.23 19:40:34
@Rudi Kató: Köszi hogy azonosítassz az Index-szel:) Ha az enyém lenne nem lennének anyagi gondjaim, az biztos:) Semmi köze a bolsevizmushoz az indexnek és egyébként ők mindenkit szoktak ekézni, zsidókat is, cigányokat is, baloldaliakat is. Keress nyugodtan hasonló cikkeket. Szemben az igazmondásáról nem éppen elhresült kuruccal, ami igencsak szűri a nagyvilág híreit.
Néhány fontos infót látnod kell (bár hosszú évek agymosását nem hiszem hogy sikerülne korrigálnom, de talán valami megragad).
Az újságíró alapelve: A hír szent, a vélemény szabad. A kurucnál átferdítik , szűrik és koncepcionálisan gyűjtik a híreket. Például a palesztin újságírójuk KucuhAlPucuh vagy hogy híjják igen részletesen számol be minden félhülye izreali radikális rabbi, szélsőséges telepes, vagy egyéb jobbikosszerű helyi lakos ténykedésén , azonban nagyítóval sem találsz palesztinok által elkövetett atrocitásokról bármit is. Vagy bárhol az arab világban akár keresztények ellen elkövetett gyilkosságok vagy visszaélésekről sincs semmi. Az ISIS, mivel már annyira dúrva dolgokat csináltak (pl. láttam egy rettenetes képet, ahol keresztet állítottak egy szíriai, vagy iraki már nem emlékszem keresztény kislány fejébe), szóval az ISIS most éppen a kuruc szerint a moszad műve. De már több cikkben meg kommentben csak így említik, az ISIS (Moszad). Ja csak így. Szóval a Kuruc, aki mer tudosítani olyan dolgokról, amikról más nem, az azt jelenti, hogy a kuruc a legminimálisabb újságírói etikai normákat sem tartja be. Honnan tudod, hogy nem hazudnak? Az olvasó tábor disznó mód zabálja fel az összes moslékot amit a kuruc tálal. Ki merné megkérdőjelezni akár egyetlen betűjét is? Jól hangzik, radikális szemnek tetsző, máshol ilyet nem olvasol, stb. Ellenvéleményt pedig nem tolerál az oldal. Nincs helyreigazítás, nincs is szerkesztőség. A kommentelők hada pedig egyből lezsidózza és hasonló aki ellent mer mondani. Szóval azt jól teszed hogy a kurucot feltételekkel kezeled, viszont ha ez alapján tájékozódsz, akkor egy szervezett, aljas indokból és nyereségvágyból átverésnek vagy a részese. A történelmi leírásaik hemzsegnek a csúsztatásokban, az aktuálpolitikai híreket szűrik, manipulálják és kiegészítik hazugságokkal hogy jobban hangozzon. Én börtönbe zárnám az összes férget aki oda írogat. Egyébként ha megnézed még a barikád és társai is tartanak egy bizonyos szintet.
A bolsevizmussal kapcs, a bolsevizmus nem az amit a metapedia és hasonló judeofób retardált portálok írnak, meg használnak címkézésre a zsidó szinonímájaként. (bővebb infó itt: hu.wikipedia.org/wiki/Leninizmus), sőt a bolsevisták pont a nagytőke megdöntésén ügyködtek. Persze sok kisemmizett , meggyötört orosz zsidó csatlakozott a mozgalomhoz (mivel itt végre egyenrangú félként kezelték őket látszólag), de az az igazság, hogy ez is, mint a nácizmus pont a prolik felemelkedését ígérte gyűjtve ezzel híveket a regnáló uralkodói réteg ellen. Ugyanezt csinálja most a jobbik. Mindkét szélsőség a valakik ellen küzdéssel definiálja magát, mind a kettő hírdeti a gazdagok elleni harcot, csak a szélsőjobb faji, nemzetiségi és nemi identitás alapján teszi mindezt, míg a szélsőbal pusztán társadalmi származási alapján. Szóval az igazság az, hogy a kuruc sokkal jobban bolsevik, mint az index. Az indexen vannak kőkemény kapitalista rovatok, tehát eleve nem lehet bolsevik. Vannak blogok, van ezernyi vélemény. lehet kommentelni, stb. szenzáció hajhász, nem mindig értek vele egyet és persze inkább baloldali mint jobboldali, de azért még mindig nem szélsőbaloldali, még ha a szélsőjobbtól igen balra helyezkedik el az értékerendje, de ez inkább a szélsőjobb hibája....
Hutyibetyár 2015.01.24 22:41:52
@Rudi Kató: Figyelj, én értem, hogy amikor a kurucinfón kommentelsz a barátaiddal, akkor ez a szöveg default, de itt a normális emberek közt ciki ilyen baromságokat írni vélemény helyett. Az SS hány ember haláláért felelős és én, vesd össze. Én csak olyanokat szélsőségezek, akik magukat is szélsőségezik, ez nem merés kérdése.
Csak egy jótanácsot fogadj el, olvass kevesebb szennyirodalmat és olvass több történelmet, de ne olyat amit nácik írtak. Sokkal tisztábban fogsz látni.
A Polgári Platform választásra hívja a magyar polgárokat. Szavazzanak akármilyen színű pártra, de tegyék le a voksukat valami mellett, és ezzel erősítsék a rasszista, antiszemita, szabadságellenes politikával szemben szavazók táborát. A Polgári Platform, minden ezzel kapcsolatos…..
Bajnai Gordon is a KISZ-ben kezd politizálni, Gyurcsány Ferenc innen ismeri. "a helyreigazítási perek nem a lényeget érintették, valóban voltak öngyilkosok"Ferenczi Krisztina (2012. november 13.), a millamédia alant megtekinthető interjúja bajnaival   A bajnai gordon-féle Haza és…..
Szél Bernadett, az LMP társelnöke azt mondta, hogy zéró toleranciát hirdettek, nem tűrik a bántalmazást és ez különösen igaz a nők bántalmazására. A párt szerint ha az ügyészség nem tekintette volna megalapozottnak a Várnai elleni vádat, akkor azt ejtette volna, nem pedig elhalasztja a vádemelést.…..
Hutyibetyár 2014.03.01 01:27:05
@tesz-vesz: És most szerinted ezért ne szavazzunk az LMP-re? A zsebnácik ettől ezerszer gázabb dolgokat csinálnak. Inkább 1000LMP mint egy Jobbik...
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese nemrégiben az áfacsalások megszüntetésének lehetetlenségéről nyilatkozott. Varga szerint egyszerűen tudomásul kell venni, hogy az áfacsalást nem lehet felszámolni. "Lehet harcolni ellene új intézményekkel, hatékonyabb…..
Hutyibetyár 2013.12.20 23:42:23
@Larry Silverstein: "..Én mondjuk biztos vagyok benne hogy nincs ha 2 év alatt nem bírta Horvát bemutatni sehol."
Minden fideszcsicska így gondolkodik. Bezzeg a Célpontban, akire ráhúzzák a vizes lepedőt. Az egyből statáriális kiközösítés és örök életre szóló bélyeg. De ha a mi kutyánk kölykeit bántják, akkor bármilyen nüanszi kis ellenérv elég. Pl. hogy hogy néz mán ki ez a Horváth, nézzed mán a fejét. Meg hogy két évig tartott a bizonyítékok összegyűjtése. Hát ez tényleg rettenetesen hangzik. Akkor mondjuk Vizoviczki se csinált semmit ugye? Meg az ároktői banda sem ilyen alapon...
fú de szánalmas bazzeg...
Hutyibetyár 2013.12.24 00:27:15
@monddazigazatmar: Hát ez az, hogy nem a fidesz ellen lépett fel, sőt, először Rogánt kereste fel az aggodalmával. Ezért nem értem ezt a fidesz pártkatonaság által vezetett népharagot ellene, Dajcstomival az élén. Hogy Horváth futóbolond és társai. Ha igaza van, ki kell vizsgálni és meg kell nyugtatni a közvéleményt polkorrekt lépésekkel. Ha nincs igaza, akkor ki kell vizsgálni és megnyugtatni a közvéleményt tárgyilagosan, bizonyítékok bemutatásával. Mire ez a nagy közfelháborodás? Ugyanazt csinálja a kormánypárt, mint amit a szlovákok csináltak Malina Hedviggel. Nekem ez felettébb gyanús. Nem az, hogy két évig ült a bizonyítékokon. Az még nem bizonyítja azt, hogy a bizonyítékok nem fedik a valóságot. Pusmus ellenkampányra is elég silányak, mégha némelyeknek ez elég is. Mert némelyeknek egy címke is elég, hogy komics, libsi, bibsi, némánn a fejét, stb.
Megértem én is hogy retteg a rajongó tábor, hogy mit borított most ki az ember választások előtt az asztalra, de éppen ezért kellett volna Rogánéknak már az elején lépniük. Vannak olyan tapasztalt politikusok a fiúk, hogy ezt megoldották volna. Az elbizakodottság és az arrogancia soha sem jó tanácsadók.
"Ha bármely, az államhoz köthető gazdasági ügyben jogsértésről van tudomása, tegyen feljelentést, hiszen ez kötelessége is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2012. május 7-én a Parlamentben Karácsony Gergelynek. Nem először és nem utoljára: ez rendszeresen visszatérő érv,…..
Hutyibetyár 2013.12.23 12:56:20
@Erő e-meló: Már megbocsáss, de most ez a fő érvetek, hogy miért nem szólt két éven keresztül. Ez a bizonyíték, hogy hazudik? Ennyi már elég is? Ettől már nem is ügy az ügy? A Célpont nevű "független" oknyomozó dokumentum műsorban ettől ezerszer szánalmasabb bizonyítékok alapján is ráhúzzák bárkire a vizes lepedőt, mint amiket it most Horváth előhozott. Ott bezzeg nem ilyen finnyás a célközönség.
Pár dolgot azért tisztázzunk már:
- attól hogy valaki két évig készül egy ügy elindítására még nem jelenti azt, hogy hazudik. Miért tart ilyen sokáig pl. az ároktői banda ügyének felgöngyölítése? Pedig ott azért nem egy ember ügyezi.
- nem biztos hogy Horváthnak igaza van, de az ellenkezője sem biztos, amíg be nem bizonyosodik.
- a fidesznek is az lenne az előnyös, ha az ügy a normál medrében folytatódna és Horváth állításait a megfelelő hatóságok tisztáznák. Azt hogy elkezdik támadni, az gusztustalan és pont azt sugallja, mintha igazat mondana. Mert ugye azzal támadják, hogy jogosulatlanul jutott adatokhoz, nem pedig azzal, hogy rágalmazott.
- ne felejtsük el, hogy nem az ellenzékhez fordult, vagy névtelenül jelentgetett fel cégeket, hanem nyíltan kiállt a közvélemény elé.
- azt hogy egyből ráhúztok valami címkét, hogy libsi, meg komcsi, meg ilyenek, az már nagyon unalmas lemez. Ez már most nagyon kevés az ilyen ügyekben. Ezt a címkézgetést már mindkét oldalnak el kellene felejtenie végre, mert mér rég nem az a lényeg, hogy ki lop csal többet. Az nem legitimálja az egyik oldal csalásait, hogy a másik oldal többet csalt. Mert egyszer csak lesz egy olyan állapot, hogy a nép elzavarja mindkét bandát (végre) és lesz egy polkorrekt új kormányunk és parlamentünk.
- az hogy vannak áfa csalások, mindenki tudja. Az, hogy a szocik számlagyárosai közül egy sem ül börtönben, az ezer százalék, hogy ez az ügy nem új keletű. Csak most az emberek változást akartak és azért zavarták el a szocikat, hogy ilyen ügyek ne legyenek többé.Ezért is lenne fontos, hogy ezt most korrekten tisztázza a regnáló hatalom és ezt az arroganciát, meg populizmust felejtse el, amit most művel. Horváth NEM a fideszt támadta, hanem a NAV-ot és az értintett cégeket, akik közül egyelőre még senki nem nevezett meg. Vagyis akinek nem inge az ne vegye már magára.
Hutyibetyár 2013.12.24 00:09:52
@Erő e-meló: És mi újság azzal, hogy Horváth úr megkereste az aggodalmaival Rogán urat? Azt a Rogán urat, aki azért el szokott járni gyanús ügyekben úgy általában...
Illúzió azt gondolni a mai magyar valóságot ismerve, hogy a bátor ex-adóellenőr házkutatással tarkított vegzálása miatti közfelháborodás a demonstráció meghirdetése után néhány órával tömegeket fog kivinni az utcára. De ha már mégis, akkor ezt is lehetne jól…..
Hutyibetyár 2013.12.22 22:19:04
@♔bаtyu♔: néci infóval ne szennyezd az agyad szerintem...
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Hutyibetyár 2013.12.22 22:17:06
@Blogger Géza: "Mindenki tudja, hogy van Magyarországon áfacsalás. De hogy ezt a kiemelt adózók az adóhatósággal és politikával összejátszva csinálnák, annak ezernyi tény mond ellent. Én is dolgoztam már kiemelt adózónál, én
küldtem be az áfabevallást, semmi ilyesmi nem volt mögötte."
És most ez bizonyíték? Hogy nem a te volt munkahelyed volt az említett cég? Vagy ismered az összes érintett céget, kívül belül? Hogy tudsz ilyen sommás véleményt alkotni félinfók alapján?
Hol élsz te? 35 év kellett, hogy a taxis hiénákat nyakon asszák, pedig nyílt titok volt hogy átkurnak mindenkit. HOgy lehet az hogy az open marketen a telefonok 90%át 0 perces használt készülékként árulják áfa nélkül kb. 14 éve?
A nagy adózó kereskedelmi cégek beszállítói csalják el az áfát, ez nyilvánvaló. Vagy a beszállító beszállítója. Erre utalt Horváth. Aki benne van jobban a keresdkelembe, az mind tudja ezt. Ne légy naív és ne akarj okosabb lenni a hatalomnál.
Egyébként én sem szeretem az ilyen buzgómócsing ellenőröket, főleg ha engem büntetnek. Van ilyen parkolóőrben, közterületesben, vámosban, rendőrben is, de ettől még sajnos ő képviseli a törvényt és ha ezt központilag próbálják meg meggátolni, akkor jönnek ilyen vizovickis meg oljaszőkítéses ügyek, amiből már szerintem volt elég itt az elmúlt húsz évben...
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Hutyibetyár 2013.12.18 10:14:16
Mindig ha felmerül ennek a pojácának a neve valami kritika kapcsán valaki megjegyzi, hogy " de nagyon jól csinálja azt amit csinál', mintha valami kényszer mondatná ezt az emberekkel, mintha ez valami társítás lenne már, amit ha nem említessz meg akkor félember vagy. Norbi egy pojáca? Igen, de legalább jól csinálja azt amit csinál? Norbi egy gyökér? Igen, de legalább jól csinálja azt amit csinál. Norbi egy önmádó f@sz, aki azt hiszi mindenhez ért, mert hirtelen sok pénze lett? Igen, de legalább jól csinálja azt amit csinál? Norbi amatőr bugris módon csinálja azt amit csinál? Igen de laglább jól csinálja azt amit csinál...
Stb.
Nem tudom mi az anyját csinál egyébként, feltalálta valami spanyol viaszt? Értem én hogy fogyni meg egészségesen élni nehéz és kell valami motiváció annak a sok tíz-százezer embernek, akik (vakon) követik, a cél szentesíti az eszközt, ha végül lefogynak meg jobb lesz az életük, ám tegyék, de ne nyomja már a pofánkba a média ezt a bugrist meg a retek lófogú nőjét mint megmondó ember meg romantikus dalos pacsirta meg irigylésre méltó celebet, mert már hányingerünk van tőle a suttyó hajdúsarka médiarettenetekkel együtt (na ott meg a kedven duma a média fenegyereke volt egy időben).
Itten kis szösszenetben még Norbit miért is kötelező utálni:
- nem baj ha valaki kisméretű, de ezt ne kompenzálja arroganciával
- lesz@rjuk a családját, nem érdekel hogy él és mit csinál. Ez a többség számára nem napirendi téma, ne tolja a pofánkba, mert irritál.
- a csaja nem jó csaj, ne erőltesse ránk
- a kapcsolatuk idegesítő, kezeljék magánügyként, ne erőltessék a Fókusz és egyéb értelmiségi magazinokban, hogy írjanak róluk.
- ha valaki ostoba, ne legyen megmondó ember (lásd pl. az ominózus nincs is globális felmelegedés:
cink.hu/megtalaltak-a-bizonyitekot-a-globalis-felmelegedes-kam-1182506013 ami valahogy kimaradt a blogból).
- ne nézzen le több ezer embert, mert azok másképp néznek ki mint ők. (lásd Szigetes jelenet: www.youtube.com/watch?v=qeRDxZNU7xw, itt egyébként 00:16"-nál olyat rávertem volna egy lapáttal ennek a gyökér ínykirálynőnek a fejére...)
- a kamu érdekbarátkozásaik DJ báránnyal, UtcaSarka Katával, Szabó Primkó Zsófival, Vajnánéval, kiszel tündével meg az összes ilyen médiacsökevénnyel NEM ÉRDEKEL MINKET, ÉRTELMES EMBEREKET! nem irigyeljük, nem vagyunk rá kiváncsiak! Ne tolják a pofánkba éjjel nappal!!!
stb.
Hutyibetyár 2013.12.18 15:53:38
@ekat: Menj be egy újságárushoz, hogy ne ez a hülye lópofa vagy ez a nagyfejű vigyorogna rád valamelyik magazinról. Asszony nézi az ÉdesÉlet nevű büntetést, ott is ott vannak ezek a gyökerek, + fókusz, kapcsolat és egyéb bulvár szenny, meghívva minden buzi főzős, beszélgetős gagyi műsorban.
Tudom hogy én vagyok a hibás hogy még nézem a kereskedelmi csatornákat, de a családi akarat miatt sokszor az megy otthon, úgyhogy ilyenkor be kell meneküljek a hálóba mást nézni...:)
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
Hutyibetyár 2013.11.05 21:47:29
@xamax79: "Ők áldozatai voltak a történetnek, ami sajnálatos, de ha ez lett volna az ára Trianon reviziójának szerintem belefér. "
Az összes ilyen patkány nácit kellene egyszer már végre deportálni valahová, de ha lehet jó messzire. Ha ez lenne az ára a nyugalmunknak, nekünk magyaroknak, az szerintem belefér.
Hutyibetyár 2013.11.06 10:17:45
@xamax79: "Magyarország 1941-ben Kassa szovjet bombázása után - az ellenkezője sose bizonyosodott be " Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...
ahhaahahahahahahahahahahhahahahah
aahahahahaahahahahahahahahaha.....
Hutyibetyár 2013.11.06 10:17:56
@xamax79: Figyelj Xanax, pár tény:
Szovjetúnió soha nem bombázta Kassát, konkrétan felajánlotta Erdély egy részének megtartását is Hortyéknak a meg nem támadásért. Igen, agresszor volt, de nem volt érdeke a magyarokat bevonni a 2.vh-ba akkor még, főleg nem ilyen primitív módon. Olyat meg senki nem írt szerintem hogy Magyarország agresszor volt. Egyszerűen megvezettek minket, mint ly sokszor a történelemben már. Egyébként bolsi, náci egykutya szerintem, de stratégialiag akkor még jobb lett volna semlegesnek maradni egy darabig.
Magyarországon nincsenek nácik? Olvass bele a kuruc infón a kommentekbe, sokan büszkén vállalják hogy azok. És vannak a megélhetési nácik, ne feledjük el, Vonáva, Listázós Mártonnal és főleg a két kedvencemmel, Zagyvalék Gyulával és rózsadombi zsúrpubi Novákkal egyetembe. Ja várjál, van az a hatvannégy vármegyés barom Toczkoskai vagy hogy híjják, meg a félterrorista félhülye Senkyházi György, aki asszem talán háziörizetbe van még valamiféle titkos paktum folytán. Nem beszélve a kuruc infó egész gárdájáról, Perge tököm meg Lipusz Heil Hitler nem tom ki és társai.
Jó a hajós hasonlatod, én is azért mondtam, hogy ki kellene hajítani az összes magadfajta náci és félnáci barmot már innen és akkor végre nyugalom lenne.
Szó sincs is zsidó ajvékolásról, egy évben mondjuk van egy megemlékezés, ennyi. Viszont azt hogy a kurucos férgek megpróbálják bagatelizálni a Holocaustot az vérlázító. A primkó népek persze ezt zabálják, de félhülyékkel nincs mit kezdeni, ilyenek mindenhol ott vannak.
Ez nem Izrael, igazad van, de kezd már az lenni, ha a szélsőség előretöréséről és a kisebbség vs többség viszonyáról beszélünk, magad vagy a legjobb példa erre.
Egyébként senki nem kért olyat számon rajtad, hogy miért nem a magyarok pusztultak el a zsidók helyett. Horty miatt pusztult mindkét náció, bár nem hiszem hogy az elpusztított zsidók nem érezték magukat magyarnak, ezt csak az elhurcolásukban részt veveők és haszonélvezői húzták rájuk. Az első világháborúban még elég sokan harcoltak is közülük.
Földdért egyébként ártatlan embereket feláldozni szabályos hullarablás egyébként, és ezzel össze is foglaltam a holocaust lényegét is, hiszen erre ment rá az egész, a vagyonra.
Már ez a Gerendás is, ez a zenész, vagy mi. Zenész, mert azt mondja magáról. Állítólag második vonalbeli. Pont, mint az apja, az is második vonalbeli elvtárs volt. Százados elvtárs. Hogy hol? – Az ÁVH-ban természetesen. Egyesek szerint jobban bánt a gumibottal, mint a fia a…..
Hutyibetyár 2013.06.26 12:53:44
@Mr Falafel: Bizonyos magyarok bizonyos felmenői a választásokon 44ben megválasztották a Nyilaskeresztes pártot, amit a kuruc.fos naponta ajnároz, mosdat és instenít. Ennek folyományaként a vidéki kiszsidók elhurcolásra kerültek (semmi közük nem volt se a kommunista, se a nagytőkés világrendhez, egyszerűen csak nem tudták magukat megvédeni, még annyira se mint a budapesti zsidóság nagy része). Ebben vett részt a bizonyos magyarok bizonyos felmenőinek egy nagy része, hivatalosan, kollaborálva, az akkor már a világ értelmesebbik felének (included mindkét oldal) világossá vált vesztésre álló nácikkal. kiszsidók vagyonának elrablása, mint juss, kolonc és könnyen jött nyereség, hatraloméhség és természetes primitivség és felsőbbrendűség érzés ehhez ezeknél a bizonyos magyaroknál külön kiemelendő.
Az ÁVH-nél ezzel szemben:
zsidók oda képviselőt hivatalosan nem delegáltak, egyszerűen a komcsik és az oroszok közülük találtak megbízható és motiválható kádereket (mondjuk valahol érthető is a bosszúvágy), hozzátenném, hogy sok kisnyilas is ott landolt, mert ott tudta folytatni, amit korábban abbahagyott, ezt hiába tagadja szintén a kuruc.
Az ÁVH nem volt barátságos azért annyira a magyar zsidósággal sem. Megosztotta, beszervezte, kompromittálta.

Úgyhogy kérjen elnézést ezért, egyébként jogosan, akinek elnézést kell kérnie.
Subba Napi gif: Fuck the Nazi 2013.04.28 14:30:00
Téma kimaxolva a jó kis Szarvaskától. ..
Hutyibetyár 2013.05.03 14:22:52
@adambrisbane: jobb fej lehettél még amikor a szkinhedeket aprítottad, kár hogy megfertőztek a zombik. A magyarokat 1000éve baszogatják és akkor most minden magyart ki kellene írtani? A nácik csak pár évig regnáltak és csak mocsok és vér tapadt a kezükhöz, azért ehhez kell színvonal hogy imádni lehessen. Agresszív fejű lumpenprolikat meg tudom érteni, ettől valakik csak a nyomorult életükben, de aki megélhetésből csinálja, mint a göbbelsz, illeteve kuruc.infó üzemeltetői és az említett jobbikos vezetők, na az az igazán gisztustalan. Szarrá keresik magukat más nyomorán és csak úszítani tudják a sok primkót, aki meg vevő erre.
Egyébként a cionizmussal én személy szerint nem értek egyet, de azért ne tegyél egyenlőség jelet a cionizmus, a zsidóság és izrael közé. A nyilas eszmék sem egyenlő magyarországgal, se a jobbik a magyarsággal, de még a hazafisággal sincsenek köszönő viszonyban. Aki a hazának jót akar, az nem hírdet ordas eszméket, se szélső jobbról se szélsőbalról, se szélső középről, a liberalizmust oda lehet sorolni.
Egyszer majd jöjjön el egy kis bajszos aki az összes nácit internálja a bűnözőkkel együtt, aztán majd nyugalom is lenne a világban.
Hutyibetyár 2013.05.03 14:23:41
@adambrisbane: Nem minden jobbikos náci, de azért azt kétlem hogy nem volta majálison egy náci sem. Sokan ezzel kérkednek is...
Hutyibetyár 2013.05.04 11:02:43
Maga a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke, Jeszenszky Sándor rúdtáncol és nyúl magához a számítógépén talált fotókat közlő a Anonymous szerint. A pornós gárdistalány munkássága után most végre a hölgyeknek is jut valami! A NÉM elnökére hasonlító férfi többnyire…..
Hutyibetyár 2013.04.26 21:33:36