Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panem et Circenses

2 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Videoton-Debrecen labdarúgó Szuperkupa mérkőzésen egy érdekes dologra lettem figyelmes, le is fényképeztem (tévéképernyőről, mobiltelefonnal, elnézést a minőségért). Figyeljétek a hirdetőtáblákat, milyen szépen megfér egymás mellett a Strabag és a…..
A globális felmelegedés ellen vívott harc első áldozatai átfagyott végtagjaink lehetnek. Sapka,kesztyű, jégeralsó! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Proszektúra A Bayer-stílus 2011.10.01 10:43:00
Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.…..
Panem et Circenses 2011.10.01 15:39:09
  Ha eddig bizonytalan is volt az idő, Katsdorfban reggel nagyjából már olyan hőség volt, mint egy atomreaktor belsejében, nem véletlen, hogy Merkel be akarja ezeket tiltatni. Ilyenkor még talán egyet is értek vele. Persze Merkel az Németország, mi pedig még Ausztriában, de a nap…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Panem et Circenses 2011.04.25 08:00:19
Alig hogy megjöttek a cigányok az ingyenüdülésből egy nő rögtön véresre vert egy tisztességes idős magyar asszonyt.
www.hirado.hu/Hirek/2011/04/24/17/Atrocitas_Gyongyospatan_egy_hazatero_asszony_megutott_egy_idos.aspx

Pár hónapja 2 betörő cigány majdnem agyonverte a szomszédom anyját (74 éves öregasszony). A nő egy szemére megvakult.

Ugyan valaki menjen már ki Csillebércre aztán nézze meg azt a mocskot amit a "táborozók" hagyhattak maguk után.

A sok baromarcú jogvédőnek: költözzetek Gyöngyöspatára v. Csenyétére a cigánysorra, éljetek ott pár évet aztán ugassatok. Ja persze a VII kerületből, meg az Elte ilyen olyan tanszékeiről könnyű az észt osztani.
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Lehet köpködni, de ez egy igazi lakmusz - az volt 2006-ban is, és működik most is. A hangzatos ideológiák mögött szándék, politikai maszlaggal leöntött bénázások és szemétségek egy pillanat alatt lepleződnek le, ha "lefordítjuk őket Pistire", akinek 15 évesen a…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Jajj,de csúnya! Rolls Ford 2011.01.15 16:50:00
Mit tesz az az ember, akinek sok pénze van, de azért nincs elég ahhoz, hogy megvásároljon egy igazi Rolls Royce-ot? Hát csinál valami hasonlót, mint láthatjuk elég sikertelenül. Kiindulási alap nem rossz,egy elsőszériás Ford Scorpiora esett a választás,átlagautónál kényelmesebb,…..
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Panem et Circenses 2010.09.07 11:31:59
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Furcsa érzésem van Dávid Ibolyával kapcsolatban. Egyfelől a konzervatív liberalizmus - az MDF új iránya - üdvözlendő és kívánatos. Bár Ibolya tagadja, új irányuk igencsak távol áll az MDF eredeti, harmadik utas Németh László eszmeiségéhez köthető politizálásától - nem…..