Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kmg42

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigorúan titkos és kódolt iratokból kiderül, Hitler több ezer német állampolgárt ölt meg, amikor engedte, hogy a V-2 rakéta erejét saját városain teszteljék. Az 1944-1945-ben végrehajtott támadásokat szövetséges akciókkal magyarázták. A V-2-t, vagyis a Megtorló…..
Ma, január 27-én lett pontosan hetven éve, hogy az auschwitzi haláltábor kapui végleg kinyíltak. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánított napon a 2005-ben elfogadott ENSZ-határozat alapján arra a mintegy hatmillió zsidó, roma, homoszexuális, testi és…..
Kmg42 2015.01.28 21:54:55
@aachi2: Nyugodtan megbaszódhatsz. Amúgy meg egy nyilvánvaló ellentmondásra való rákérdezés mióta tagadás te nagy okos?
Kmg42 2015.01.28 22:05:27
@Mérges 1234: Ki mondta hogy rendben van?? Nincs rendben. Mint ahogy az sem hogy egyes emberek azt mondják hogy minden gyermek meghalt amikor mégsem.

A holokauszt meg csak és kizárólag a zsidók miatt érdekes. Senki nem foglalkozik a kivégzett politikai és hadifoglyokkal. Az emberi aljasságra meg bőven ott van az egész háború. A bombázások, az éhezések az ostromolt városok polgári áldozatai. Háborúban nincs szenvedő és jobban szenvedő.
Zene, sár, szemét, tömeg, marihuána, szex. Csak képek.....
Kmg42 2014.10.09 13:19:57
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
Hogy miért nem okos dolog egy sűrűn lakott területen másfél millió léggömböt egyszerre elereszteni, arról meggyőződhettek a clevelandi szervezők 1986-ban...
Kmg42 2014.07.25 14:18:39
Nem dolgozna együtt szívesen sem romákkal, sem melegekkel, sem testi fogyatékkal élőkkel a magyar munkavállalók jelentős része - olvasom a Gemius és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés által nemrégiben végzett felmérés eredményét. Igen, a magyar munkavállalók zömét…..
Kmg42 2014.07.14 02:33:12
@Siegelindee: Engem egy kicsit sem zavar a kép tartalma. Kellőképpen megkeserítették az iskolai évemet ezek a kis cigány fattyúk ahhoz hogy ne érezzek empátiát irántuk... ja igen, rasszista vagyok. Ha te ezt nem tolerálod nekem akkor te meg egy náci vagy!
disrupt Cuki diktátorok 2014.04.28 12:55:06
A diktátoroknak is volt (?) gyerekszobája.  A diktátorokat cikizni mostanában menő. Persze nem akkor, ha az uralmuk alatt élünk, csak tisztes távolból. Nálunk is szerepelt már Putyin seggdugó formájában (18+) és nemrég bemutattuk a Riporterek Határok Nélkül fanyar…..
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
Júliusban mutattuk be az idén 125 éves National Geographic legjobb képeit a LINKAJÁNLÓ rovatunkban, ahol már láthattatok Hildenbrandtól egy Magyarországon készült színezett fotót. Az 1870-ben született Hans Hildenbrand az első világháborúban készített színes képeivel írta be…..
Tyúkudvar Te miért vagy vega? 2014.02.04 11:46:21
Miért lesz valaki vegetariánus és utasítja el a húsevést, illetve egyéb állati eredetű termékek fogyasztását? Régóta foglalkoztat ez a téma, most pedig kiváló apropó a megírásához, hogy mi is elfogyasztottuk tyúkudvarunk törzsgárdáját. Korábban az önmagukat 296-os…..
Kmg42 2014.02.05 14:27:35
@Rátóti Mutyikos: Imátkozzanak a vegák hogy ez ne jöjjön el mert ha 7 milliárt ember hús nélkül maradna akkor bizony elsők között puszílnák be az ellenálásra képtelen, cingár vegánokat ;-)

Amúgy sem értem értem mit kell ezeken lelkizni.. Egy egészséges felnőtt férfinak nem jelent gondot az ölés, ilyeneken csak a csitrik akadnak fent.. ha ők ezért nem esznek húst hát lelkük rajta, de hogy én érezzem magam zavarban mert beteljesítem egy csirke életét azzal hogy szart konvertálok belőle hát kérem szépen nem fokok.
Az amerikai nagykövet kritizálta a magyar demokrácia helyzetét. Bencsik András részben erre a "támadásra" hivatkozva hirdette meg az újabb "Békemenetet". A diktálni akaró hanyatló Nyugattal szemben Bencsik kihasználná a keleti energiát. Azon a fordulaton ne lepődjünk meg, hogy az…..
Egyházi ingatlanban pártrendezvényt tartani alapvetően gusztustalan lehet annak, akitől jó keresztény létére távol áll a szószékről politizálás lélektana, és mindennapi gyakorlata. Az, hogy Hegedűs Loránt jobbikos lelkészt, vagy lelkes Jobbikost ez teljesen hidegen hagyja, az…..
Kmg42 2014.01.08 11:53:07
@tobeor: Ez most hogy is van? Kik állítottak a mit a kinek?!
Kmg42 2014.01.08 12:03:20
@szamarhegy:
Listáztatott ugyan mert mindenkinek azt kellett vagy csak csinálta európában ugyanakkor többet tett értük mint azt a mai magyar baloldal elismerné és a jobb oldal szeretné....

"1944. július 6-án meg nem akadályozták Baky úgynevezett „csendőrpuccs”-át; Horthy ekkor tiltotta meg a budapesti zsidóság deportálását. A kormányzó és a magyar katonák akciója volt az egyetlen eset a Hitler által megszállt Európában, ahol egy Németországgal szövetséges ország reguláris hadseregét arra használták fel, hogy megmentsék a zsidókat.
1944. július 18-án Horthy kezdeményezésére a magyar kormány ajánlatot tett a még nem deportált zsidó származású magyarok (különösen a gyermekek) külföldre történő evakuálása érdekében (főként Palesztinába és Svédországba), valamint a nemzetközi segélyszervezeteket a koncentrációs táborokba irányuló segélyszállítmányok küldésére ösztönözte Svájc budapesti külképviseleténél."
forrás wikipedia
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
Kmg42 2014.01.03 14:22:30
@Rogerius: Azért ne legyenek illúzió.. a 100%-os foglalkoztatottság, a világ legerősebb valutája és legdinamikusabban fejlődő gazdasága a nemzet gyarapító és sikeres revízionista célok sokkal több ember tetszisét nyerték el mint azt ma szeretnék belátni. Ugyanis 40-41-ig tartó időszakban ez volt Németország.

Jó tudom én hogy utólag minden német antifasiszta volt mint ahogy a franciák mind ellenállók voltak, az oroszok partizánok és mi magyarkák meg hithű kommunisták... persze csak 89-ig mert most már mindenki Horthysta akar lenni még az öreg 3/3-as portás bácsik is. Szép és gerinces világban élünk. ;-)
Kmg42 2014.01.03 17:04:35
@fvipera: "azért valaki csak felelős. ugye?"
A felelősöket Nürnbergben börtönre vagy halálra ítélték... vagy ha meg is úszták azóta régen meghaltak (lehet hogy van még a világban 1-2 db 100 éves háborús bűnös).
Én nem vállalom a felelősséget és semmi szín alatt nem vagyok hajlandó lelkiismeretfurdalást érezni valami miatt amit tőlem független és mára halott emberek megtettek vagy netán hagytak megtenni. És ez utóbbi alatt nem az átlag magyar Józsi bácsit értem hogy miért nem rontott rá a nyilasra hanem az amerikai (már akkor milliárdos) nagytőkésekre és iparmágnásokra amiért nem tettek semmit felekezeti testvéreikért. Ja mert ilyen is van.
Kmg42 2014.01.03 17:19:08
@Vombatus Ursinus: Nem csak úgy finanszíroztak hanem profitáltak. Amerika főként az állampolgárok hadirészvényeiből és hitelekből állta a háború anyagi részét. Persze hogy kivették a részüket a mágnások az eseményekből... busás haszonért. A haszon kis részéből szerinted hány családot tudtak volna kivásárolni a németektől vagy a már akkor is korrupt magyaroktól? Vagy jól képzett alatulatokkal miért nem szabotálták a haláltáborokba menő vasúti vonalakat? Ezer lehetőség lett volna a pénzükkel közbe avatkozni de egyetlen egy ilyen eset sem fordult elő...

De persze azért én kérjek elnézést vagy érezzem magam rosszul valamiért ami évtizedekkel a születésem előtt történt. Na azt várhatják.
Baráti német diákok az 1941-es Debreceni Nyári Egyetemen. Kép innen. Alig egy hete írtuk meg, hogy Körösparti Péter, volt debreceni HÖK-elnök, jelenleg a HÖOK elnöke Horthy-portréval ékesítette fel irodája falát. Körösparti helyettünk a Cívishír portálnak válaszolt, azzal…..
Kmg42 2013.11.05 15:50:28
@almodhi: Az ő haláluk mivel volt különbb mint azoké akiket egy bomba tépett szét, golyó sebzett meg vagy rárobbant egy épület netán megerőszakoltak és agyon vertek vagy halálra dolgoztatták, blokád idején halálra éheztették, megcsonkították, megfagyott vagy élve elégett,... netán szimplán kivégezték? Az álítólagos 6 millió zsidón kívül még oda veszett 49 millió másik.

Nektek zsidóknak legalább volt esélyetek ellenállni de egy gettó lázadáson kívül semmit sem tudtok felmutatni... És nem minket nácikat kellene számonkérni hanem az amerikai mágnás "rokonaitokat" hogy miért nem vásárolták ki az európában rekedt zsidókat, miért nem pénzeltek szabotázs akciókat vagy miért nem támadták a táborba vezető vasúti vonalakat?!

Száz szónak is egy a vége... a háború szopás! Nincs kivétel.
Kmg42 2013.11.05 16:03:53
@kovi1970: Alja libsi ;-)
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
Kmg42 2013.10.02 23:34:01
@nandras01: Csak tán nem te vagy a nagy, értelmiségi etalon? :-) Bár csak nekem is lenne majd lehetőségem papírt szerezni róla mint neked ;-)

Bár tény hogy van a rasszisták között is fröcsögő bunkó de az a réteg ugyan úgy megtalálható a másik oldalt is. Kirekesztéssel nem lehet a kirekesztők ellen küzdeni...
Kmg42 2013.10.02 23:52:25
@nandras01: "rasszisták között csakis ilyenre lehet lelni" Csakis? Tehát aki rasszista az csakis bunkó és ostoba lehet... éééérdekes...

Tudod én mint rasszista sem merném azt kijelenteni hogy aki cigány az CSAKIS bűnöző és ingyenélő lehet. Előítéletes vagyok de ennyire azért nem mint te...
Azzal kezdem, hogy életem nagy álma teljesült péntek este: 40 ezer román gyűlölt őszintén, és én is őket. Számomra az egyik nagy vágy volt, hogy Bukarestben nézhessem meg élőben a magyar válogatottat és mindez ért számomra 20 ezer forintot. Utólag is. A különvonattal…..
Kmg42 2013.09.09 12:20:54
@Sárga Király: Innen megmondom hogy elképzelésed sincs a virtusról. Az összes beszámoló arról szól hogy már a Bukarest előtti területen kővel dobálták a vagonokat és már a megérkezésük pillanatában tömény gyűlöletet és agressziót kaptak a képükbe. A civilek és a rendőrök felől is. Ezek után igen is jól tették hogy nem meghunyászkodva és megalázva somfordáltak el a stadionig. Önmagában szétverni egy sétálóutcát barbár dolog, de így ebben a formában igen is megérdemelték a románok amit kaptak. Cserébe az ultrák is megkapták a magukét de legalább bele mertek állni. Mára ez egész magyarság egy nagy, mulya szarrá változott aki nem mer önmagáért kiállni és mindig csak olyanoknak akar megfelelni (görcsösen és mindenáron) akik jót sosem akartak nekünk. Végtelenül meghunyászkodó természetű lett és ugyan az ultrák viselkedése a másik végletet jelenti mégis érdemes lenne csak a aprócska, parányi példát venni róluk.
Kmg42 2013.09.09 12:44:06
@Ensiada Arkoveitie: Egy foci drukkertől nem is várok sokkal többet és tény hogy nem magyarország hivatalos képviseletében jártak el. Ugyanakkor nézzük csak meg a románokat akiket szintén nem kell bemutatni! A temesvári bányász hagyományokat szintén nem kell bemutatni ugye?
Ők sem a foci drukkert látták bennük hanem a magyart! Sokkal több volt a presztizse és a szimbolikája ennek a meccsnek mint azt az ember elsőre hinné. Személy szerínt ha két barom közül kell választani akkor uram bocsáss meg nem a román mellé állok. Tudom nem kellett volna oda menni meg előre bocsánatot kellett volna kérnünk meg a bevazelinezett popinkat oda kellett volna tartanunk nekik... mint ahogy azt már jó ideje tesszük a nemzetközi porondon.
Kmg42 2013.09.09 15:20:49
@Ensiada Arkoveitie: Rendben, normál körülmények között nem is kell barmok közül választani, de azért ez nem egy olyan hír/esemény volt ami mellett csak úgy szó nélkül el lehetett volna menni. A hír hallatán formálodik az emberben egy vélemény és bennem pl egy másodpercig nem fordult meg az hogy a románnak igaza lehet vagy hogy helyesen cselekszik-e? Ha ismernéd a románokat akkor tudnád hogy velük szemben teljesen felesleges emberként viselkedni. Az első adandó alkalommal hátba rúgnak.
Amúgy nem azt mondom hogy isteníteni kell a drukkereinket de legalább ne támadjuk őket, főleg akkor ha a másik oldal is igazoltan legalább annyi mocskot elkövetett a mi rovásunkra azon a napon.

Mellékesen az senkit nem érdekel hogy az a kb 35000 román egy emberként fütyűlte végig a Magyar Himuszt? És nekem senki ne mondja hogy mind primitív focihuligán volt közülük. :-/