Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roomster

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..
Egy kereskedő, aki nem ad el rossz autót. Egy tréfás Golf, ami naponta csak egy percig rossz. Egy elhúzódó hibakeresés, amitől égnek áll a technikus haja. Egy próbaidős, aki vizsgamunkát végez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
roomster 2013.08.23 13:35:53
@Nyiri: A cikk alapján nem gondolom. A TSI motor szívószelepe nem kap benzint, ezért nem öblítődik le róla a kosz ami aztán kokszolódik a szelepszáron, viszont a nem közvetlen befecskendezősöknél a keverék mossa a szelepet.
Elég az arcát figyelni, az egyszavas válaszait, az agresszív visszakérdezéseit. Hogy a tartalomról ne is beszéljünk...Tizenkétszer kérdezett vissza a vele készített 24 perces interjúban (ATV, Szabad szemmel, október 7., vasárnap) Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az…..
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
roomster 2012.09.12 16:55:02
A világ egyik legcsodálatosabb helyét éppen 200 évvel ezelőtt fedezte fel a jelenkornak életveszélyes kalandok között egy különös és szenvedélyes utazó. Erről emlékezik meg a Cambridge Egyetemi Könyvtár.   A Cambridge Egyetemi Könyvtár a felfedezés 200. évfordulója…..
Tegnapi, két órán át tartó tömeges adatkikérő akciónk egyetlen eredménye Farkasné Farkas Gyöngyi, a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Szociális Főosztályának megbízott főosztályvezetőjének névjegykártyája volt és telefonos ígérete arra, hogy másnap reggel…..
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
roomster 2012.08.27 11:13:24
@Sir Galahad: Te meg rettegsz, nehogy emlékeztessenek valamire amiért felelősséget kellene vállalni.
roomster 2012.08.27 11:15:18
@übükirály: Te csak tudod, nagyapád ott volt, ő csukta be a vagonajtókat. Fel is kötötték háborús bűnösként. Különben honnan tudnád gané!
roomster 2012.08.27 11:18:42
@kovi1970: Az ír nem volt ittas és kokós!
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
roomster 2012.06.16 20:50:36
@Irókéz: Azért érzed ezt, mert valóban ez a szándék áll a háttérben. Erre utal a kiküldött kérdőívben az erre vonatkozó kérdés megfogalmazásának módja. A kérdés feltevés módja ezt a választ "szugerálja".
roomster 2012.06.16 21:01:30
@csib: Talán megérted, vagy ha Te nem talán más majd igen:
1945-ben mondta egy német pap:
"Amikor elvitték a kommunistákat nem szóltam, mert nem voltam kommunista, amikor elvitték a cigányokat nem szóltam, nem vagyok cigány, amikor vitték a zsidókat nem szóltam, nem vagyok zsidó, amikor engem vittek el, már nem volt aki szóljon!"
Úgy, hogy lehet titeket hergelni a nyugdíjasok ellen, csak veletek (meg apátokkal, anyátokkal) mi lesz majd ha eljön a ti időtök? Ki fog érted szólni?
roomster 2012.06.16 22:06:04
@GL-581 g: Tehetségtelen, ostoba fa*z vagy, nem vitted semmire, kell valaki akit ezért hibáztass! Ez az egész ország erről szól! Hány nyelven beszélsz? Mennyi szakmád van? Hány országban dolgoztál már?
Michael Knight Cavinton gyanánt 2012.06.13 12:04:24
Azt írja az újság, hogy a 2013-as költségvetési tervezet szerint a 2011-ben még 360 milliárd forintos lakossági gyógyszerártámogatás 158 milliárd forintra, vagyis a tavalyi összeg 43 százalékára csökken. Ez pedig igencsak brutális gyógyszeráremelést vetít előre az…..
roomster 2012.06.13 22:55:34
@Axum: Mert drága! A fizetésed meg kevés!
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
roomster 2012.06.04 11:16:36
@laurelin: Csak az az érdekes, hogy amikor a tahó módon viselkedő, rosszúl betanított ügyintézőre rárivaltam, hogy azonnal hívja ide a főnökét hirtelen mindenki udvarias lett, a főnök hajlongva bocsánatot kért és azonnal átkerültem egy olyan ügyintézőhöz aki 10 perc alatt elintézett egy szimpla kártya újraaktíválást. Szóval mégis csak az alkalmazottakkal lehet valami baj Csányiéknál.
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
Él egy kilencvenhét esztendős hölgy a Pozsonyi úton, abban a lakásban, amit házasságkötésük, 1935 óta béreltek férjével. A második emeleti névtáblán ma is ez olvasható: dr. Radnóti Miklós. Felesége, a magyar irodalom legszebb szerelmes verseinek ihletője, Gyarmati Fanni, akit…..
roomster 2012.05.07 19:22:55
@tesz-vesz: "hót ziher" Te idióta, fröcsögsz, közben torz jiddis szavakat használsz.
Kornis és a szemléletváltás... tévedtem.   Népszabadság:"... Mégis tíz-húsz évig úgy tűnt, hogy hiába. Mikor ezen úgy kétségbeestem, hogy már az sem érdekelt, hogy tudok-e dolgozni, az viszont igen, hogy rágyújtok-e aznap: ráébredtem a megoldásra.– Hogy…..
roomster 2012.05.07 18:17:06
@tesz-vesz: Nem kis haver, nem csomagol itt senki! Holokaust csak egyszer volt és utoljára. Szétrúgjuk a seggeteket amint hatalomra kerültök. Aztán meg éhen döglötök, mert nem jön se pénz se árú sehonnan hozzátok. Dolgozni meg nem tudtok, mert lusták vagytok mint a dög, eszetek meg nincs. Csak pofázni tudtok immáron 400 éve. Pató Pál Úr, az szól rólatok.
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
roomster 2012.05.03 11:10:35
Csodaszarvas Nagyfőnök két hónapnyi asztalnál kuporgás után végre kicsit kinyújtózott, elintézte a Plagi ügyet, ám a szükség ismét rajtpózban pucsításra kényszerítette. Legalábbis narrátora jelezte, "a kormány bármely percben vagy bármely másodpercben készen áll…..
roomster 2012.04.06 13:09:21
@Habakuk999: Bár nem mondod (nem mered mondani?), de ez a másik erő ma csak a Jobbik. Ők azonban hangzatos, érzelem vezérelt ostobaságokon kívül sajna mást nem tudnak mondani a problémáink megoldására. Ha a Fidesz bukik, akkor rosszabb jön, a Jobbik! Ez egyszer már megtörtént, 1944-ben.
El se hiszem. El se. Most is remeg a térdem. Király Tomi tegnap a következő képeket küldte. Majdnem pont két évvel azután, hogy Dezső átlépte Magyarország határát, és Karesz udvarában, egy sóhajtással földre rogyott a egy trélerről. Szobor lesz vajon? Ez Dezső, ha valaki nem…..
roomster 2012.03.30 11:02:01
@Alf: A szövegértést még gyakorolni kellene, amit én írtam annak semmi köze ahhoz amire Te válaszoltál. Nem baj, vannak itt többen is ezzel a hibával. Némi vállveregető nagyképűséggel: Arról szól a bejegyzésem, hogy a Pontonnal majd családi hétvégék és külföldi utak kerülnek lebonyolításra, na ezt nem tenném én, bizt. öv és légzsák nélkül. Ennek semmi köze ahhoz, hogy vannak akik egy vagyont költenek arra, hogy álljon egy autó a garázsukban. Ez utóbbiról nem mondtam véleményt.
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
roomster 2012.03.23 12:51:14
@Mocsári Troll: Ez mindaddig így lesz amíg a szakmai kérdésekből politikai ügyeket csinálunk. Itt fentebb is azt írta egy idióta, hogy "mert a komcsik a hülyéket rakták a hivatalokba". Nem, minden párt a saját hülyéit rakja a hivatalokba vezetőnek, az meg, mivel nem ért hozzá, nem tudja maga alatt működő képessé tenni a saját rendszerét. Ezért a nagy (és kis) rendszerek lényegében szakmai irányítás nélkül (esetleg, még rosszabb, politikai irányítás alatt) működnek. Mi tényleg hülyék vagyunk, mert hagyjuk!
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Elnézést kérek a mérsékelten költői cím miatt, de az elmúlt napok kicsit betették a kiskaput. Úgy esett, hogy hónapokkal ezelőtt elhatároztunk Mariannal, hogy idén végre tényleg visszamegyünk Prágába, ahol tíz éve voltunk. Kicsit fapados üzemmódban, az elmúlt három…..
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
roomster 2012.03.07 12:40:38
@midnight coder: A bajok valósak, de Orbán gyógymódja ködevés. Ha visszamegyünk a XIX. századba attól a XXI. század bajai nem gyógyulnak meg. Ma nincs olyan szellemi irányzat Európában amelyik hiteles és önmagát az emberek tömegével elfogadtatni tudó lenne. De ettől még Orbán anakronisztikus világképe nem válik jó megoldássá. Viszont alkalmas az emberek félrevezetésére és amikor ez majd kiderül az katasztrófához (anarchia) vezethet.
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..