Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi.

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
Csabi. 2013.02.19 02:11:54
Vajon hogyan működik a könyvkiadás belülről? Kinek mi a feladata abban a titokzatos folyamatban, amíg a kéziratból könyv készül? Sorozatunkban olyan szakembereket kérdezünk munkájukról és mindennapjaikról, akik kulcsfigurák a szerző és az olvasó között.…..
Csabi. 2013.02.19 02:02:41
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Elvira tulajdonképpen boldog ügyfél, hiszen alig 9 hónap leforgása alatt megkapta lánya a vadiúj diákigazolványát. A dokumentum életútját csak tippelni lehet, de az biztos, hogy sokat küldözgethették ide-oda egymásnak, talán néhány selejt is becsúszott, téves címre küldték…..
Pontosabban csak az egyik, mert természetesen annyi van neki, hogy talán még ő maga sem látta mindet. A most piacra került ingatlan annyiban feltétlenül különleges, hogy a Beverly Hills Hotel mellett található és csekély 38 millió dollárért árulják. A világ egyik leggazdagabb…..
Csabi. 2013.02.13 13:18:31
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Külügyér A szegények elhíznak 2013.02.11 12:00:00
A Texas állambeli McAllen az USA legkövérebb városa. Vajon miért hízik el két étvized alatt egy egész ország? Az al-Dzsazíra ennek próbált utánajárni. Az elhízás az Egyesült Államokban az 1990-es évek közepétől ölt aggasztó, népbetegségig duzzadó méreteket. Bár tudjuk,…..
  Csekati Fürdőhangulat című képét az Indafotó Urbanista-csoportjába töltötte fel. Köszi! Persze az ember tudja, hogy az országok, városok vezetői jót akarnak, de egy gonosz hang mégis azt súgja olykor, hogy a nagy közérdekű fejlesztések mögött - horribile dictu -,…..
Csabi. 2013.02.11 23:07:40
@Übermayer: :)))) ezt kezdtem leírni, csak hosszabban:))))
Bejelentette lemondását XVI. Benedek pápa, egészségügyi indokokra hivatkozva. Hogy tényleg ennyi lenne a háttérben, azt egyelőre senki nem tudja megmondani. Rajta kívül négy lemondásról tudunk a pápaság történetéből, ebből kettő történt önként. IX. Benedek nem önként…..
A mai posztban egy újdonsült prepper osztja meg a gondolatait velünk. Mivel még nagyon az elején jár és sok mindennel csak elméletben foglalkozik, ezért arra gondoltam, hogy a blog veterán olvasóival közösen "zsürizhetnénk" az írót a poszt végén található útmutató alapján.…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Csabi. 2013.02.09 13:45:33
HamPLÓ Ezerötszázas - a villamos 2013.02.08 17:30:00
Az "Ezerötszázas" egy legenda. És most nem a Ladáról beszélek, bár érdekes (jellemző?) módon a bejegyzés tárgyául szolgáló villamostípusnak is van egy kicsi szovjet vonatkozása: a járművek beceneve "Rata" volt, az ország légterében akkoriban megjelenő szovjet vadászgépek (melyek közt valódi "Rata"…..
Csabi. 2013.02.09 13:42:48
Mai főhősünk egy igazi rosszfiú a reszelők között. Fajtársaihoz képest óriási fogakkal rendelkezik, melyek határozott megjelenést és tekintélyt kölcsönöznek neki. Ha jól emlékszem, akkor hallottam egyszer egy olyat, hogy "nem minden reszelő ráspoly, de minden ráspoly…..
Csabi. 2013.02.07 22:57:23
@kovboj1: :)))))
Lassan teljes lesz a lista, miután ma reggel, a kollektív teszt kezdete előtt a Marrusia és a Caterham is felfedte 2013-as autóját. Már csak a Williams hiányzik, de a grove-i alakulat majd csak az első barcelonai teszthétre készül el.    A jerezi bokszutcában…..
Csabi. 2013.02.05 23:41:10
A fenti Kispolák-riksa képét  hunszabi töltötte fel az Urbanista Indafotó-gyűjteményébe. Kösz! Van-e esélye a bevásárlóutcáknak a plázák mellett? Ha igen akkor melyiknek? Megőrzi-e régi fényét a Váci és az Andrássy? Hogy muzsikál a Belváros új…..
Csabi. 2013.02.05 23:26:15
Shazagi egy kétséges hasznú fejlesztésre lett figyelmet a MÁV jegykiadó automatájánál: A magyar vasút egyik új, számomra teljesen érthetetlen húzására szeretném felhívni a figyelmet. Történt, hogy múlt pénteken (2013.02.01- a dátum még fontos lesz) szokásomhoz híven haza…..
Mi kerül 6,4 millió forintba egy játékmedvén, még ha több mint egy méter magas is? Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem a felhasznált anyagok... Közeledik Valentin-nap, ami olyan lehet a plüssmedve-gyártóknak, mint a fenyőfaárusoknak a karácsony, nem lennénk meglepve, ha…..
A mai nap sokak számára bizonyára szomorú, de egyben megannyi boldog percet fog feleleveníteni. Éppen ma egy éve, hogy a MALÉV 66 év után befejezte működését. Még magam is elérzékenyülök, ha arra a történetre gondolok, amikor az utolsó géppel felszállt a kapitány, Leposa…..
Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott…..
Csabi. 2013.02.03 16:00:49
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Johnson elnök nyomást gyakorolt a NASA-ra az Apollo-program mielőbbi elkezdéséért, egy kritikus tesztet átugrottak: az Apollo-1 legénysége ebbe halt bele. 1967. január 27-én következett be az Apollo-1 katasztrófája. Ennek alkalmából most a közvetlen előzményeken kezdve…..
A blues útja végtelen, mint a Nyugatnak tartó országút; a blues családfája ágas-bogas és lassan hömpölyög, mint a Mississippi útja az óceán felé. Nagyot kell alakítania annak, aki ki akar emelkedni ebből a parancsoló áradatból: egyrészt hűnek maradni a legkonzervatívabb…..
Csabi. 2013.02.02 14:02:21
10. Bujkáló fotós ,Pozsony - Szlovákia   Pozsony az elmúlt években híres lett különböző kreatív köztéri alkotásairól, ezek egyike a Paparazzi étteremmel szemben található ember nagyságú szobor. A bújkáló fotós kész arra, hogy bármely pillanatban felvételt…..
Csabi. 2013.01.30 10:59:09
Volt idő, amikor az újságok olyan emberekről írtak, akik valóban letettek valamit az asztalra, s nem azzal vívták ki a közvélemény tiszteletét, hogy pucérra vetkőztek a Playboyban, vagy könyvet írtak a mellplasztikájukról...Volt idő, amikor olyan emberek kerültek címlapra, akik…..
Csabi. 2013.01.29 22:56:45