Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzavazóPolgár

224 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsreagálású amerikai tengerészgyalogos szakasz utazott a szudáni fővárosba, hogy megerősítse az Egyesült Államok ottani nagykövetségének védelmét – közölte helyi idő szerint pénteken Washingtonban egy hivatalos forrás. Mindeközben a Google nem hajlandó törölni az…..
A Jobbik elnöksége döntött arról, hogy Szegedi Csanádnak le kell mondani a Európai Parlamenti mandátumáról, miután egy hangfelvételen uniós források felhasználását helyezte kilátásba egy ügy megoldásához fűződően. Szegedi Csanád EU-s pénzt ígér az őt…..
A tavalyi évhez képest csökkent a felsőoktatásba jelentkezők száma. A felvettek száma arányaiban nem követte a jelentkezőszám csökkenését, így a bejutási esélyek megnövekedtek - míg tavaly 69,3 százalékos volt a bejutási arány, addig idén a jelentkezők 72,2 százaléka…..
„2020-ra a 30-34 éves magyar lakosság 30,3 százaléka lesz diplomás, amely arányszámot fokozatosan 40 százalékra kell emelnünk versenyképességünk érdekében. Ezért a következő 3 évben az érettségiző korosztályok 30 százalékát meghaladó mértékben kell meghatározni az…..
Magyar Parlament Halálbüntetést! 2012.07.25 22:51:00
Pörzse Sándor: Halálbüntetés hiánya = halál Bándy Kata bestiális meggyilkolása újra felvetette a halálbüntetés visszavezetésének problematikáját. A Bar!kád-olvasók jól tudják, hogy a halálbüntetés újbóli bevezetése már a Jobbik eredeti programjában is szerepelt. A…..
Egy lista szerint ismét prémiumok kiosztására készül a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő ZRt., annak ellenére, hogy dr. Kriza Ákos miskolci polgármester februárban jutalom-és prémiumstopot rendelt el. Rendkívüli sajtótájékoztatón követelte az MSZP, hogy a…..
Hazai cégvezetőket megszólaltatva a kedvezőtlen magyarországi beruházási és gazdasági kilátásokról számolt be részletesen a Bloomberg hírügynökség. Az összkép rendkívül szomorú: a nemzetközi vállalatok hazai cégei hiányolják a kiszámíthatóságot és felróják az új…..
Folyamatos kudarcot vall a fővárosi MSZP és LMP üdvöskéjének tekinthető Fővárosi Cigány Önkormányzat, mivel segítségnyújtásuk ellenére sem képes elszámolni a megkapott támogatási összegekkel. Budapest hivatalos elektronikus oldalán 11 fővárosi területi kisebbségi…..
A közfinanszírozási rendszerünk az átgondolatlanság miatt ilyen borzasztóan pazarló és eredménytelen – mondja Vigvári András, a BGF pénzügyi intézetének vezetője, az Állami Számvevőszék volt kutatója. Az önkormányzatoknak jövőre 140 milliárd fog hiányozni, amivel…..
Sneider Tamás, az Országgyűlés szociális bizottságának jobbikos elnöke fogalmazott így pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Azt mondta, az elmúlt 22 évben kormányzó valamennyi pártról el lehet mondani, hogy rasszista, mert "faji alapon" tettek…..
Amerikai zsidó szervezetek vezetőivel tárgyalt a háromnapos washingtoni látogatáson tartózkodó Szijjártó Péter. A miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára hangsúlyozta: a szervezetek üdvözölték a magyar kormánynak az antiszemitizmus ellen tett eddigi…..
 Videó a lelőtt vadászgéprőlMegerősítették a lázadók, hogy az övék volt a lelőtt gép, írja a Guardian tudósítója.   ..
 Minden pillanatban megindulhat az európai haderő támadása Líbia ellen, legalábbis az ENSZ BT felhatalmazása erre lehetőséget ad. Nyugat-Európa egy több-kevésbé teljes értékű repülőgép-hordozóra számíthat, továbbá számos NATO-tagállam felajánlotta modern…..
 Az ENSZ Biztonsági Tanácsa megszavazta a Líbia feletti repüléstilalmi övezet felállítását. Egyelőre nem tudni, pontosan mikor indulhat a katonai akció a líbiai kormányerők ellen, de a franciák állítólag már néhány órával a döntés után, még éjszaka légi csapást…..
 Fukushima 1-es telep:1. blokk: működés felfüggesztve, hűtőrendszer meghibásodott, a reaktormag részlegesen leolvadt, a létesítményből gőzt engedtek a szabadba, majd szombaton robbanás történt, az épület szerkezetileg károsodott, jelenleg tengervizet pumpálnak be.2.…..
2011.03.11 -én 8,9-es földrengés rázta meg Japán északi részét, majd egy hatalmas cunami mosta el a megsérült házakat. 10.000 ember tűnt el vagy halt meg az eddigi becslések szerint. A földrengés közben megsérült 2 atomerőmű is és leállt a hűtésük. Az egyikben azóta egy…..
 Magyari Péter 2011. január 29., szombat 19:53 Az arab világ több országában is utcára…..
 febr. 22. 10:38 Líbia A képen látható lőszerek közül a bal szélsőt vetették be a líbiai katonák a védtelen tüntetők ellen. A…..
 Ami mozog, arra lőnek febr. 21. 20:36 Líbia Saját csatornáin a líbiai ENSZ-misszióhoz is a neten találhatókkal egybevágő hírek…..
 Az új törvényszöveg alapján nem kell regisztrálni a blogokat, és nem lehet bírságolni a külföldön bejegyzett médiacégeket. Orbán Viktor hétfői parlamenti beszédében még azt mondta, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán visszaverte az elvtelen támadásokat, és…..
 Mubarak bukása után az irányítás a hadsereg kezébe került. A tüntetők eksztázisban ünnepelnek, de a tiszta, demokratikus elnökválasztásra még biztosan várni kell. Az iszlamista Muzulmán Testvériség vagy az internetet magabiztosan kezelő új generáció ideje jön? A…..
      ..
        ..