Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robert_jordan

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét nyilvánosak az országgyűlési képviselői vagyonnyilatkozatok, amelyeket elolvasva újra bebizonyosodik, hogy politikusnak lenni anyagilag is igen kifizetődő vállalkozás. Ughy Attila országgyűlési képviselő, kerületi polgármester Pestszentlőrincen, Szemeretelepen rendelkezik…..
Tanúként hallgatta ki a belvárosi rendőrkapitányság Ughy Attila polgármestert és országgyűlési képviselőt, mivel egy büntetőfeljelentés alapján 2010 októberében olyan közlekedési táblát adott át a nyilvánosan egy másik képviselőnek, ami tisztázatlan körülmények…..
        Megosztás | ..
Sokan úgy gondolják, hogy demonstrációkkal, tüntetésekkel, petíciókkal nem lehet a Fidesz-úthenger útjába állni. De ha elég sokan elküldjük ezt a levelet Fidesz-KDNP-s egyéni képviselőnknek – természetesen postai úton vagy e-mailben, aláírva -, akkor talán-talán van egy…..
Sokan úgy gondolják, hogy demonstrációkkal, tüntetésekkel, petíciókkal nem lehet a Fidesz-úthenger útjába állni. De ha elég sokan elküldjük ezt a levelet Fidesz-KDNP-s egyéni képviselőnknek – természetesen postai úton vagy e-mailben, aláírva -, akkor talán-talán van egy…..
Rendhagyó közmeghallgatás zajlott tegnap a XVIII. kerület Önkormányzatában. A kerület fideszes vezetése eleget téve törvényi kötelezettségének megtartotta a közmeghallgatást. Azonban bevezetett egy új elemet. A helyszínen feltett, valamint az írásban benyújtott kérdésekre…..
A hangzatos választási ígéretek ellenére a XVIII. kerület fideszes vezetése visszavonta a Havanna IVS több elemét. Ezzel lemondott több száz milliós már megnyert európai uniós pályázati pénzről. A döntés indokaként elhangzott, hogy az önkormányzat spórolni kényszerül. A…..
 Avagy hogyan szórt szét csaknem 50 millió forintot első döntésével saját emberei között a FIDESZ 2010. október 14-én tartotta első képviselő testületi ülését Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Képviselő Testülete. Az eskütételt követően a…..
 Avagy hogyan szórt szét csaknem 50 millió forintot első döntésével saját emberei között a FIDESZ 2010. október 14-én tartotta első képviselő testületi ülését Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Képviselő Testülete. Az eskütételt követően a…..
A fideszes média az elmúlt években pénzt és energiát nem kímélve dolgozott azon, hogy pártjuk várospolitikusainak imázsát építse. Ki ne ismérné Kósa Lajost, vagy a fővárosi üdvöskét Rogán "Loui Vuitton" Antalt, az ötödik kerület polgármesterét.  Arról…..
A Fidesz által üzemeltetett egyik kerületi BLOG tájékoztat róla, hogy Ughy Attila kérdést intézett dr. Réthelyi Miklós felé a lakótelepek támogatásával kapcsolatban. A bejegyzés címe sokat mondóan "a kormány a lakótelepiek pártján". (Az érdeklődők számára…..
Egyre többen teszik fel az országban a kérdést, hogy meddig engedhető meg Magyarországon a politikusok állás halmozása. Orbán Viktor miniszterelnök kormánya 100 napos teljesítményét értékelő parlamenti felszólalását követően az arra érkezett frakcióvezetői reakciók…..
A 2010-es országgyűlési választások kampányában a Fidesz lépten nyomon azt hangoztatta, hogy mértékkel kell bánni a közpénzekkel. Érdekes módon kormányra kerülve ezt már másként gondolja, és másként gondolják a fideszes politikusok.  Blogunk főszereplője Ughy Attila…..
szólj hozzá: Ughy Attila nehéz napja..
Elkeserítő a kormányzat eddigi "teljesítménye". Dilettantizmus, hatalmi téboly, koncepciós perek körvonalai. Mi lesz ebből?     100 NAP, 100 HAZUGSÁG A második Orbán-kormány első 100 napja 1. Nagyobb és drágább állam. Orbán Viktor tavasszal még egy kisebb…..
Egyre többször találkozom azzal a sajnálatos gyakorlattal a Havanna lakótelepen is, ami az országgyűlési választásokon jellemző volt. Mire gondolok? A Fidesz képviselő jelöltjei igyekeznek mindent úgy beállítani, mintha ezen a lakótelepen minden szörnyű lenne. Egy példával…..
A legeladósodottabb önkormányzatok a jelenlegi kormánypárt vezette városok közül kerülnek ki. A megszorítások és a válság hatását megszorítások és a közkiadások lefaragása helyett elsősorban kötvénykibocsátással próbálták ellensúlyozni.   A legkisebb…..
Utoljára Rákosi Mátyás, kommunista pártvezető próbálta a budapesti kerületek önállóságát megszüntetni. Az 50-es években komoly terv volt, hogy moszkvai mintára Nagy-Budapestet hoznak létre. A sors ironiája, hogy ami nem sikerült Rákosinak, az sikerülhet a kétharmados…..
 Egy lakótelep életében kiemelt helyet foglal el egy Közösségi Ház. Sajnálatos módon a lakótelepek többsége már rég nem rendelkezik ilyen intézményekkel. Ennek oka rendkívül egyszerű. A fenntartó önkormányzatok elsőként ezeken spóroltak. Szerencsére a Havanna…..
Kerületünk a fővárosban sok szempontból különleges. Az egyik ilyen, hogy két szakrendelőt üzemeltet. Nem olyan rég nyílt meg a Pestszentimrei Szakrendelő, amely a kerületrész egyik büszkesége lett. Sajnos fennáll a veszélye, hogy mire megszoknánk, be is zárják. A Fidesz…..
Fideszhez igen közelálló személy információi szerint a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje, Németh Szilárd nem tudott elszámolni a kampánypénzekkel az előző ciklusok választási kampányai után, beleértve a pártjától, a frakciótól és a Fidesz szimpatizánsoktól…..
A héten újabb fideszes próbálkozásnak lehettek szemtanúi a kerületben élők. A Fidesz több aktivistája szórólapokat terjesztve azt állította, hogy jelöltjüket, Ughy Attilát sok esetben cenzúrázzák. Egy valamit felejtenek el a fideszes ötletgazdák. Cenzúrázni csak azt lehet,…..
Pintér Kálmánról, Pestszentimre nagyközség első – legendás – orvosáról nevezték el a dr. Széky Endre Pestszentimre Történeti Társaság javaslatára a pestszentimrei szakrendelőt.Az ünnepi eseményre március 2-án került sor, melyen részt vett dr. Mester László…..