Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamina

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A beugró szerű, iciripiciri konyhát is tökéletesen be lehet rendezni úgy, hogy ott többfogásos menü készüljön a családnak...
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
Pamina 2015.05.30 14:08:51
@ideasz: yes!!!
Mai kérdésünkben nem a legjobb és legnépszerűbb termékek, vagy szolgáltatások egyikét kutatjuk, ennek ellenére pontosan beleillik blogunk profiljába, hiszen ezúttal is egy nagy döntést kell hoznotok. Az igazság az, hogy a végeredményt előre borítékolni mernénk, valójában az…..
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Pamina 2014.01.17 17:33:59
@Joó Viola: tanulmányaid, na ne röhögtess már, többen felhívták rá a figyelmedet, hogy ha írsz 23 sort arról, hogy milyen szarul érzed magad, az nem tanulmány. Az egy kutatómunkát, analizálást, szisztematikus gondolkodást igénylő mű.
Pamina 2014.01.17 19:01:30
@trollibusz: ,,nem átok, hanem tudományos következtetés"
Nem érzed ennek az abszurditását? Szánalmas :S
Mifelénk, általános iskolában, azt csúfolták fogtündérnek, akinek kusza volt a fogsora, esetleg a sarokból-kiharapja-a-pókot fajta. Mivel ez belém ivódott anno, így hiába minden, amikor a gyerekekkel szóba jön a Fogtündér, akkor akarva-akaratlanul erre kell gondolnom, a csajok meg…..
Pamina 2013.02.08 16:29:11
@Csilla G.: itt van: szkrep2.blogspot.hu/2008/05/talls-krds.html nincs hozzá szabásminta, kb. rajzoltam egy fogat, és tettem rá egy zsebet.
Nos, vége van. 2012. január 7-én éjfélkor lezártuk az egy hónapon át tartó szondázásunkat, amelynek elsődleges célja az e-könyv-vásárlási szokások, az e-könyv-forgalmazók ismertségének és nem utolsó sorban az olvasóeszközök elterjedtségének felmérése volt.…..
Hiánypótló termék a piacon, az biztos: megláttam, felröhögtem, és azóta sem bírom abbahagyni. A szoptató anyák közül sokan szembesülnek azzal, hogy bár a gyereket tökre nem érdekli, épp otthon tör-e rá az éhség vagy sem, nyilvános helyen szoptatni szinte egyet jelent azzal,…..
Pamina 2011.07.20 08:38:14
@Álmos: ,,nem az én dolgom, oldja meg. Nem tart olyan sokáig a szoptatós időszak. "
de, tarthat sokáig, akár 2 éves korig, vagy még tovább is (beszorozva a gyerekek számával).
a cumisüveg meg szoptatási zavarokat okozhat. szóval nem, nem maradok otthon a gyerekek miatt 10 évig, ott szoptatok, ahol és amikor muszáj. te meg (és a hozzád hasonlók) még csak észre sem veszitek, mert értelmes nő meg tudja ezt úgy is oldani. És most nem arról beszélek, hogy bezárkózom a wc-be, ilyet sose tennék (aki ilyet tanácsol, próbálja ki, menjen be egy wc-be enni, jó étvágyat hozzá)
Az én gyerekem külön szobával rendelkezik, ami igaz, hogy csupán hat négyzetméteres, de csak és kizárólag az övé. Van egy hosszabbítható ágya, könyvespolca, több polc még a falon, íróasztala, dobozos tárolói, saját szekrénye, mágneses fala, és persze, rengeteg…..
Pamina 2011.01.28 09:08:42
Gyerekszoba Virágos jóreggel 2010.10.11 08:19:00
Melyik kiscsaj ne enné meg, ha a tükörtojás virág alakú? Az én lányaim biztos, hogy oda meg vissza lennének tőle, bár ők amúgy is szokták szeretni a tojást, bármilyen formája is legyen. Egyszerű és mégis ütős ötlet mindenesetre, így egész másként festene az a reggeli…..
Pamina 2010.10.11 09:08:42
Már megint olyan képekbe botlottam a világhálón, amik rózsaszínűek, nyuszisak, bájosak, de mégis csak felületes első pillantásra valók egy gyerekszoba falára. Mert már a második szemrevételezésnél fejbevág a bizarr és többfenekű humor, ami ugyan a porontyaink…..
Gyerekszoba Fertőz a retró 2010.08.24 14:33:00
Immár bejelenthetjük - bár már eddig is tudtuk, csak a gyerekbútorok terén nem volt annyira jellemző: elkapta az IKEA is, mint minden jó skandináv. Az újdonságok között ugyanis mostantól megtalálható a modulokból álló, tetszés szerint bővíthető Stuva bútorsorozat, amely…..
Sziasztok! Bocs a nagyobb szünetért, de még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy mi legyen - vagy mi ne legyen az olcsóbbIKEA-val emiatt, és ilyen lelkiállapotban bizony nem egyszerű blogolni... Viszont remélem, már nem tart sokáig, és hamarosan csupa jó híreket írhatok Nektek! ;) Addig…..
Gyerektrend Majdnem jelmez 2010.02.04 15:20:00
Most nem valamilyen jelmezről, hanem akár jelmeznek is beillő nyári cuccokról láthattok pár képet. Már csak azért is, mert baromira fázom itt, az ujjaim valószínűleg egyszer csak egy csendes pattanással aláhullanak, ha így folytatódik tovább a tél. Ezért némi szánsájn és…..
Pamina 2010.02.04 16:39:38
@felhasznalo: És lesz? (én már elkészítettem a jelmezeket bibibííí :D )
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..
KREATIV Babamozi 34. hét 2009.12.30 09:45:00
Telik az idő és hamarosan megkezdődik a visszaszámlálás :)) addig is hogy megnézzük milyen is lesz a leendő kislányunk arcvonása, elmentünk még egy 4D ultrahang vizsgálatra. Ezt általában javasolják még a kíváncsi szülőknek - mert a képek már 90%-ban megegyeznek az egy napos…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 28. 2009.12.17 10:13:00
Olvasóink rendületlenül kreatívkodnak, nemsokára megtudhatjátok, hogy karácsonyi játékunkon kik nyertek és mit. Ám sok egyéb, nem karácsonyhoz kapcsolódó alkotást is kapunk ám, így most bemutatjuk AndiAB nevű, ikresanya Olvasónk művét, mellyel szerintem egy csapásra megnyeri…..
Gyerektrend Aki a virágot szereti 2009.12.14 13:56:00
A nevesebb angol designerek közül John Rocha az, aki az utóbbi időben igazán közel került a szívemhez, a lányaimon imádom a cuccait, mi sem mutatja jobban, mint, hogy folyamatos pörgésben vannak mostanában. A lányok is és a rocha - rucik is.A portugál származású designer többek…..
...akkor valószínűleg zsákszámra lenne otthon a Ball Of Yarn Too oldalán talált kapucni-sál kombókból. Mindennapra lenne egy, mindennapra más színű, kicsit más kötésű, kicsit más mintázattal. Abszolút beleszeretős és ráadásul rendkívül praktikus darabok is ezek, nem csak a…..
Londonban sej-haj, van számos utca... - mondja a dal, ám arról nem mesél, hogy Londonban, akárcsak a világ más nagyvárosaiban, sok embernek nem volt saját kertje, de olykor még állítólag lehetősége sem arra, hogy a gyereket a szabad levegőn altassa, napoztassa. Márpedig ez igen…..
Á, nem a baglyok miatt született ez a poszt, a véletlen műve az is, hogy két baglyos koszúrú került be a válogatásba, közöm nincs hozzá.Ha Karácsony, akkor koszorú: asztalra, ajtóra, ablakba, bárhová. A Red Marionette koszorúi tökéletesek lennének kilógatni a gyerkeszoba vagy…..
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Pamina 2009.11.05 16:44:30
@lilly67: vázold lécci a gyengébek kedvéért, a 6 hetes gyerekágy még mivel jár :D épeszű nő nem az alakjának visszaszerzésével van elfoglalva ezen nyűgök tükrében, az tuti.
Pamina 2009.11.05 16:49:49
@Rékuc: az úgy van, hogy a családosok is voltak egyedülállók (általában). szóval baromira nem ugyanaz a nézőpont, hogy tudom, milyen volt akkor, de én már tudom, milyen a másik oldal... különben emg gyerektelen koromban sem néztem ferde szemmel a másik nőre azért, mert karácsonykor inkább otthon sütött-főzött. és a többi.
Pamina 2009.11.05 16:58:21
@Csmh: na ez az a hsz, ami minden eddiginél durvábban kiveri a biztosítékot.
Gondozónőnek szülsz? meg bébiszitternek? ha magadnak, akkor arra a gyerekre időt és energiát is kell ám szánni, napi 24 órán át. Gyönyörű feladat, de egész embert kíván.

Ha nem így gondolod, akkor miért kéne egyáltalán gyereket szülnöd? jól mutat a portfóliódban?

hány éves vagy?
Gyerekszoba Belsőséges alvás 2009.10.27 10:07:00
Mindenkinek megvan ugye az a jelenet, mikor a "Birodalom visszavág" elején Han Solo Luke Skywalker keresésére indul egy fagyos Hoth bolygón, ám hátasa kidől a bázisra visszavezető úton, így nincs más választása, mint felvágni a hasát, és a kissé bűzös belsőségek…..
Pamina 2009.10.28 08:25:30
Aztán a perselyekre emlékeztek-e? Úgy sejtem igen és szerintem velem együtt többen visszarepülnek az időben most. Nekem kutyás volt, igazából azt hittem, hogy csak ilyen kutyás létezett, úgyhogy jól meg is lepődtem a Lemezárugyár választékán. Kuporgattam benne a filléreimet,…..