Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosomedve

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérző szívvel búcsúztunk az év legjobb zsarus sorozatától, ami elképesztő izgalmakat, fordulatokat és emberséget pumpált belénk szűk hat rész alatt. A világgal rendületlenül harcoló, elvetemült kopó, Luther szemszögéből láthattuk, milyen a helyzet Anglia legmélyebb…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
mosomedve 2010.06.25 15:51:20
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
mosomedve 2010.06.17 15:15:48
                                          A két legfontosabb…..
Nagy divatja van manapság annak, hogy az emberek csak Amerika felé fordulnak, így elfeledkeznek arról, hogy bizony Európában is gyártanak jó sorozatokat. A briteknek nagyrészt a tinisorozatok, így a Misfits vagy a Skins jöttek be eddig, azonban a Paradoxhoz hasonló műsorokkal…..
                   „Pont akkor és pont úgy fogadták..”Mundruczó Kornél Napsütés, pálmafák, Cannes,…..
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
mosomedve 2010.05.25 12:24:31
Alan Black - Cripple Crab Crutch [letöltés] spoken word mashup album, némi zenévelparanormális, történelmi, irodalmi, filozófiai vallási szövegekvagy éppen filmrészletek és rádióműsor töredékekegyetlen hatalmas hangkollázsba illesztveezzel a részlettel csapunk kedvet a dologhoza…..
mosomedve 2010.05.24 01:52:53
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
A Starz amerikai kábelcsatorna idei sikersztorija mindenképpen a Spartacus Blood and Sand című sorozat, ami már a címében sem nagyon kínál zsákbamacskát: vér és homok van bennne bőven. Mindkettő az arénára utal, ahol Sparti és haverjai a római előkelőségek és a mellüket…..
mosomedve 2010.04.08 11:27:20
Az új pályalemez első darabjainak elhelyezése, vagyis január közepe óta nem írtam semmit a hídon folyó munkálatokról. Lássuk mi is történt azóta!A budai és a pesti hídfőben megkezdődtek a híd szélesítési munkálatai. Először mély cölöpöket fúrtak a talajba.Az alapozás…..
Harry Brown jó barátjával sakkozgat a közeli helyi vendéglátó egységben és nem is ártja magát a fiatalok ügyébe, akik már nem is próbálják elrejteni, hogy drogot vásárolnak (vagy éppen árulnak), a közeli aluljáróba bemerészkedni este pedig kifejezetten életveszélyes. Mikor…..