Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verkaufsförderung

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Először azt hittem rosszul látom és hallom az emelés mértékét. Aztán elővettem a szemüvegem meg a tévét is felhangosítottam és megnéztem az ismétlést. Az nagyon komoly sokk volt a számomra, be is vettem gyorsan egy adag nyugtatót az olcsóbbikból, mert másra most nem telik mióta annyit segítettek…..
Már Te is megnézheted, hogy a munkáltatód mennyi nyugdíjjárulékot fizetett be utánad. Nagyon fontos mind a szolgálati idő, mind a keresetünk miatt, hiszen ez a két összetevő határozza meg az állami nyugdíjunkat. Nem egy esetben történnek adminisztratív, és egyéb hibák,…..
  Tudom, ezt a fürdővizet már kiöntöttük, csak sosem árt látni, milyen volt a gyerek, akit vele együtt. Összeírtam ezért a korábbi viták során általam hallott / olvasott leggyakoribb s -népszerűbb érveket, miért volt jó vasvellával kihányni őket, s végigrágom ezek…..
Verkaufsförderung 2014.12.07 17:19:59
@Tiszteltetem Brüsszelet: évi 1000 mrd a költségvetés hiánya.....ennyivel költ többet az állam, mint amennyi bevétele van..Ezt a pénzt hitelből pótolja...
Verkaufsförderung 2014.12.07 17:22:21
@Verkaufsförderung: ha nem hiszed el, hát tessék:
www.debtclocks.eu/public-debt-and-budget-deficit-of-hungary.html

másodpercenként 30 ezer Ft-tal nő az államadósság...
A négy évvel ezelőtt nagy sikert arató A mi éveink - Magyarország számokban 2002-2010 című összeállításban már szó esett arról, hogy az OECD-országok közül a magyar munkavállalókat sújtja az egyik legnagyobb adóterhelés, ráadásul az Orbán Viktor által 2005-ben még…..
Verkaufsförderung 2014.05.06 20:42:26
@// Gery Greyhound: Ezt te se gondolod komolyan.....:))

Nyílván hitelből megy egy része, de erre fel kellett volna hívnod a tudatlan, naív adófizetők figyelmét az állami kiadásoknál...

A nyugger kasszának amúgy több mint 3 ezer MRD bevétele van az adófizetőknek köszönhetően, tehát kb 7-800 mrd megy hitelből..meg hát a hitelt és annak a kamatait is a mai adófizetők fogják visszafizetni nagyrészt..

Azért sajnálom ezt, mert neked mint "média szereplőnek" lehetőséged lenne rá, hogy felhívd a járulékfizetők figyelmét ,hogy milyen csúnya pilótajátékban vesznek részt...kár..

Remélem a második részben kitérsz erre is.
Verkaufsförderung 2014.05.06 20:45:21
@droid_: nyílván azt is ki kell. A különbség az hogy azon a vállalkozó tud legálisan spórolni, ha szükséges...kisebb irodaházat bérel, nem vesz neked wc papírt stb.....

Viszont a bérköltség az fix...
Verkaufsförderung 2014.05.06 21:22:20
@// Gery Greyhound:

Ezt is tanulmányozd ha már ott jársz:

kiszamolo.hu/ezert-nem-lesz-nyugdijad/
Ha így folytatjuk a 10 millió el (nem) tartott országa leszünk. Ja, bocsánat, elfelejtettük, hogy fogy a magyar, már nem is vagyunk ennyien, szóval a 9 millió, a 8 millió, a 7 millió el (nem) tartott országa leszünk. Magyarországon a címben odavágott mondat már senkit nem ijeszt…..
A nyugdíj nem más, mint egy pilótajáték, melynek során a nyugdíjasok nyereségét a mostani fiatalok fizetik. Könnyen lehet, hogy már nem sokáig…Az Egyesült Államokban gyakran elhangzik, miszerint a szociális rendszer - nyugdíj- és egészségbiztosítás - igazságos, az emberek…..
Az egyes nyugdíjrendszerek között jelentős különbségek akadnak, félő ugyanakkor, hogy ha a demográfiai folyamatok fenntarthatatlanok, akkor teljesen mindegy, hogy az adott ország a különböző rendszerek közül melyiket választja.Az elmúlt években a nyugdíjrendszerek átalakítása…..
Nem szoktam magyar adók híradóit nézni, nekem elég az Euronews. Ezért egy kissé megkésve érkezett el hozzám Mészáros Antónia beszélgetése az ATV-n Kiss Zoltán bloggerrel. A riportalanynak kissé furcsa elképzelése van a nyugdíjbiztosítás, az elöregedési problémák…..
Nem lenne sportszerű további megszorításokkal terhelni az amerikai nyugdíjasokat, akik közül már így is éppen elegen dolgoznak.Korábbi posztunkban írtunk róla, hogy az amerikai nyugdíjkasszák komoly bajba kerülhetnek, könnyen kiderülhet ugyanis, hogy nincs fedezet a jövő…..
Verkaufsförderung 2013.07.30 00:07:35
@Verkaufsförderung: melósnak.
Most megmondom előre, hogy a következő választások a legrövidebb szlogenekről fognak szólni. Aki egyszerűbben mondja, hatásosabban mondja, és hozzá hitelesen adja „a nép gyermeke” ábrázatot, az fog nyerni. Aki meg túlbonyolítja, hogy „egyrészt-másrészt”, az a szó…..
Verkaufsförderung 2013.07.27 20:21:48
@gombosg: "A kiadások csökkentése meg államcsődöt (adósságok nem fizetése), a nyugdíj- és szociális ellátórendszerek, rosszabb esetben az egészségügy és az oktatás összeomlását jelentené. "

márpedig mivel az adókat tovább már nincs értelme emelni, így felkészülhetsz a kiadácsökire...
A mai Orbán Viktor interjú után újra napirendre került a már lerágottnak hitt gumicsont: legyen luxusáfa vagy ne legyen? Miniszterelnökünk szerint lesz, az erről szóló módosításokat pedig már a jövő évi adótörvényekbe beépítik. A szándék jó, és az alapötlet…..
Verkaufsförderung 2013.07.27 17:30:10
@hondamonda:

"A 35-40%-os szja kulcsod effektive 60-65%-os elvonast jelentene, ami szimpla rablas. "

Neked lehet, egy ingyenélő komcsinak viszont felcsillan a szeme egy ilyen méretű rablás hallatán...
NÉGYmadár Hogy röpül az idő... 2011.05.14 15:46:33
Verkaufsförderung 2013.07.18 21:56:33
@térfél: ásít.
Több kerületi iskolában maradhat el, vagy csúszhat az év végi bizonyítványok osztása. Ennek oka, hogy az iskolák egy részében elfogyott a bizonyítványok nyomtatásához használt nyomtatókból a festék, és a fenntartónak nincs pénze újabbak beszerzésére. Megdöbbentő hírt…..
Verkaufsförderung 2013.06.23 23:48:18
A görög mentőcsomag elnevezés megtévesztő. Csak egy bankmentőcsomagról, és kreatív névadásról van szó. A hónap antimeglepetése: A görög államháztartás stabilizálását célzó nemzetközi hitelek kétharmada bankokhoz és befektetőkhöz jutott - írta a Süddeutsche Zeitung…..
Amikor gyerek voltam, egy nyugdíjasra két munkavállaló jutott. Ma egy nyugdíjasra egy munkavállaló jut. Mire nyugdíjba megyek, két nyugdíjasra egy munkavállaló jut majd. valahogy így: Mondhatnánk, hogy na és, lényegtelen, hiszen egész életemben fizetem a nyugdíjjárulékot,…..
Verkaufsförderung 2013.05.19 18:10:35
@látjátok feleim szümtükkel: többet fizetek mint amennit nyugdíjas felmenőim kapnak:)

És annál is, amennyit én fogok kapni 80 évesen, mikor nyugdíjba mehetek:)
sorok között Viszlát nyugdíj! 2013.05.12 05:59:00
Az európai foglalkoztatottság tekintetében újabb rekordok születtek a múlt héten. A görög munkanélküliség a legmagasabb az euróövezetben, több mint a kétszerese a térség 12 százalékos februári átlagának. Februárban a 15-24 év közöttiek körében 64,2 százalékos volt a…..
Klasszikus kizsákmányolás az, ami a bangladesi textiliparban folyik. A "gonoszok" pedig mi magunk vagyunk.  Mint ismert, Banglades fővárosának külterületén összeomlott egy gyárépület, mely több mint 300 halálos áldozatot eredményezett. A 35 fokos hőségben napok óta mentik…..
Exkluzív vasárnapi kiadásunkban a világ összes Naiv Banki Ügyfelét kell figyelmeztetnünk, ami ugyanis Cipruson történt, az mostantól bárhol megtörténhet. Állítólag március 19.-én csődbe ment volna az ország, ezért inkább "kimentették": A [pénteki] több mint tízórás…..
A KARD Együtt 2014... és utána? 2013.03.08 18:40:37
A Bajnai Gordon féle Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány működését többek közt azért is kísértük figyelemmel, mert a jelenlegi parlamenti ciklusnak már a legelején nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesszel szemben a jelenlegi parlamenti pártok között gyakorlatilag nincsen…..
Milliók búcsúztak tegnap Hugo Rafael Chávez Frías venezuelai elnöktől hazájában. Balra: Hugo Chávez (1954-2013). Kép: Paulino Moran Hugo Chávez egy volt azon kevés baloldaliak közül, aki demokratikus választásokon jutott hatalomra, és akit – számtalan amerikai…..
Az alábbiakban blogunk egyik fő inspirátorának cikkét közöljük a hallgatói szerződések ügyében folyó vitához. A HaHa, a HÖOK és a kormány figyelmébe Amikor a kormány problémaként azonosítja azt, hogy a magyar fölsőoktatásra költött kiadás a végzettek egy…..
Egy szeptemberi cikkünkhöz érkezett egy igen elgondolkodtató hozzászólás TothLali nevű kommenterünktől: Röviden: kire szavazzon egy magyar CDU-szavazó? Mármint: EU-párti, atlanti-párti, versenypárti, kisebb állam (kisebb állami elosztás) párti. A kérdés azóta sem hagy…..
Verkaufsförderung 2013.02.17 14:15:33
@agymosott: Ők vissza is kapnak egy rakás pénzt, ingyen utazást, ingyen eüt. A mai fiatalok viszont ennek a töredékét se fogják visszakapni nyugdíjasként.

Ilyen feltételek mellett ne számíts arra hogy sokáig fenntartják nektek a hepajkodást....majd szépen mindenki visszamegy a saját felnevelt utódaihoz...
Verkaufsförderung 2013.02.17 15:50:51
@agymosott: "van sok erkölcsileg tisztábban átlátható és átalakítható területe az újraelosztásnak."

Nincs. csipegetni lehet egy-két mrd-ot innen-onnan, de az nem oldja meg a 700 mrd-os hiányt.
Verkaufsförderung 2013.02.17 16:43:08
@aamen: teljes mértékben egyetértek.
A diktatúra jobb, mint a demokrácia. A regnáló hatalom seggnyalóinak mindenképpen. A mai egyetemisták egy olyan világba születtek, ahol már nem volt keményvonalas diktatúra. A rendszerváltás 24 éve volt. Ha feltesszük, hogy 6 (de inkább 12) éves kora alatt a gyerek nem ért sokat…..
Másfél hónapja, a költségvetési törvény elfogadása óta tudjuk, hogy a kormány törvénybe vésett szándéka szerint idén 123,5 milliárd forint állami pénzből gazdálkodhatnak a hazai egyetemek és főiskolák. Egy évvel korábban ez az összeg még 157,5 milliárd forint volt. Ez…..