Regisztráció Blogot indítok
Adatok
granuloman (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elképzelhető, hogy Botka László, az MSZP Csongrád megyei elnöke nem a párt színeiben, hanem a nem rég alakult, Összefogás Szegedért nevű civil szerveződés jelöltjeként méreti meg magát ősszel, az önkormányzati választásokon – írja a Szeged Ma.…..
granuloman (törölt) 2010.08.11 17:37:26
Paranoid Android A gyenge ember 2010.06.23 10:58:00
    Újonnan választott elnöke lészen nemsoká a Magyar Köztársaságnak. E magasztos pillanat közeledtére bepárásodik szemünk, elszorul torkunk, és kutatja lelkünk, ki lesz majd az, aki felmagasztaltatik. Ez különösen annak fényében érdekes, hogy ennél jobban csak az…..
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Nagy nap ez a mai. Megalakul az új Országgyűlés (mellény vagy sem dilemma), és ezzel egyidőben megszűnik a régi, újra nem választott képviselők mentelmi joga. Ábrándképeinkben a rendőrség, ügyészség ezt az időpontot foga közé harapott ceruzát rágcsálva, sűrűn az órára…..
granuloman (törölt) 2010.05.15 09:36:38
@Kartal (jogsértő fekete mellényben):

THX!
Ezt a parizeres mondatot sehol sem talatam.
Mar azt hittem, hogy huJen halok meg.
:)
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
granuloman (törölt) 2010.03.31 21:42:55
@Morgó Muki:

Szívemből szóltál. Nincs mit hozzá tenni.
Paranoid Android Fletóbeszél 2010.03.20 09:52:00
   Mint alant megtekinthető, hallgatás közben a gépbe jegyzeteltem magamnak a fletó évértékelőjét. Nem kellett volna, persze, de ha valaki akar élvezkedni...... Már megírtam a fletóról a pszichiátriai szakvéleményemet, de némi rövid tanulsága van annak is, ha az ember…..
granuloman (törölt) 2010.03.20 13:24:44
@TBG: Hmm!
Otthon jol eltunk - azutan nem - most megint minden ok.
Hany vallalkozas dolt be mostanaban?
Szoval ne gyere ilyen butasaggal