Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ŐŐ

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
Amíg a világ (vagy annak legalábbis egy része) lélegzetvisszafojtva várja december 21-ét, ami a maja naptár szerint a végítélet napja lesz, a kormányok és a tudósok habitusuk és a nemzeti humorérzék szerint igyekeznek felkészülni az apokalipszisre. Ahogy közeledik december…..
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
Eldorado, a New York-i Central Park luxustoronyháza korábban nagyon népszerű volt a hírességek körében, most viszont egyre többen adnak túl a drága lakásokon, akár évekig keresve a vevőket. A U2 énekese, Bono még 2008-ban adta el a lakását itt, hogy egy nagyobba költözhessen.…..
ŐŐ 2012.10.19 23:41:43
@Momina:
És abból hét néz a Central parkra. :)
A Fifty-Fifty kétárbocos óriáskatamaránnal a Tihanyi-szorosnál találkoztunk a Kékszalagon: ő már a füredi befutó felé tartott, mi még Keszthely felé. Csak jött, jött, körülötte rajzottak a motorcsónakok. 19 óra 11 perc volt, azaz még fél órával belül volt a Nemere II.…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 A mai bejegyzésben a hagyományos tojásfestési technikák világába kalauzollak el titeket, egészen pontosan a berzselést, azaz levélrátétes díszítést mutatom meg lépésről lépésre.     ..
Belsőség Ha törik, ha szakad 2010.12.18 18:15:00
WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok, WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok... az idei rali javarészt pár dolog körül forgott. Sokan tán ezért is fordultak el tőle, hiszen a nagy kavarás és a gyártók fokozatos kivonulása miatt kissé háttérbe szorult maga a verseny. Ez pedig még soha, egyik…..
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
ŐŐ 2010.11.11 00:34:05
@moli: A fenti verzió (Star Wars 4.txt) az Notepaddal készült!

:)
Papírrepülő hajtogatás segédlet! Figyelem! Mindig  kis módosításokat végezz! Így is nagy változásokat érhetsz el! 1: Nagyon fontos a papírrepülők hajtogatásánál a súlypont megtalálása. Ha azt veszed észre, hogy a súlypontod nem a gép megfelelő részén…..
A Rubik kocka születésének harmincadik évfordulójára emlékeztek a japán Yamazaki általános iskola diákjai, amikor 9071 darab kockát felhasználva megalkották ezt a képet. Az alkotást a tokiói játékkiállításon mutatják be.Via Newlaunches..
ŐŐ 2010.07.15 23:30:33
@Bbt:

Ez a gond:

A kocka színezésre Rubik Ernő külön gondot fordított; ezért a kocka szabványos színezése olyan, hogy két-két átellenes (párhuzamos) oldal színei a sárga komponensben különböznek; tehát így lesz a fehérből a vele átellenes sárga, a pirosból a narancssárga, a kékből a zöld.

Forrás: Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/Rubik-kocka
A világ leggyorsabb scannere 200 oldalt olvas be 60 másoderc alatt.Egy egész könyvet beszkennelni fárasztó és unalmas munka. Általában egyszerre csak egy oldalt olvastathatunk be és súlyosan időrabló mulatság. Ez az új szkenner a Tokiói Egyetemről azonban látványosan felgyorsítja…..
Tudtad? Az első szavazó 2010.04.11 09:02:00
A mai nap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én ellenőrizhettem a szavazatokat gyűjtő doboz lezárását. Sokan talán nem tudják, hogy kerül oda, így néhány szót ejtek róla.Ha elmész szavazni, láthatod a dobozt, amibe be kell dobni a borítékot. Ha jól megfigyeled, ez egy…..
ŐŐ 2010.04.11 13:14:53
1
ŐŐ 2010.04.11 13:16:48
2
FASZKIVAN! blog Kampánycsend 2010.04.10 16:44:00
Hosszú idők óta először fordult elő, hogy a déli híradó gerincét nem a politikai pártok acsarkodása adta. Nehezen is sikerült kitöltenie az RTL Klubnak a rendelkezésére álló műsoridőt... Pedig annyi érdekes dolog történik a világban, ha pedig nincs fél órára elegendő…..
Meg úgy általában az embereket? Bár az is elképzelhető, hogy a kreatív szempontok alapján szakmai igénytelenségnek nevezhető jelenség mögött csupán egyszerű biztonsági játék lapul: ha már valami szar egyszer bevált, hát akkor be fog válni még egyszer. Akárhányszor.…..
ŐŐ 2010.03.29 21:14:08
@K. Z.:

De, igazad van. Nekem is ez jutott eszembe, amikor megláttam a plakátot.
Aztán keresgéltem kicsit:
index.hu/kultur/media/slager0921/
Az elmúlt néhány napban a legtöbb Apple-tematikájú blogon végigszaladt az a videó, amin a Photoshop legújabb képességét, a content-aware fillt demózzák. Az ok az átvételre gondolom az lehet, hogy az Adobe termékek sokak fejében összefonódnak a Macintoshokkal, ráadásul a…..
Vagy beküldőnknek van igaza, és átittunk valami háborút amiben nyertünk némi területet a sógoroktól szomszédainktól? Sajnos egyik sem, csak a formák a winetoursnál foglalkoztak többet a kelleténél a borokkal földrajz helyett. (Klikk a képre.)UPDATE: Közben kiderült, hogy én…..
A múltkor már volt szó a Dog water nevű termékről, a kifejezetten a négylábú kedvencek számára kifejlesztett ásványvízről. Ezúttal egy kutyakajagyártó cég kedveskedik az ebeknek különleges hirdetésekkel. A brit Wagg Foods cég térdmagasságban helyezte ki kifejezetten…..