Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Market-Ing

31 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem és más Drogok Megjelenés éve: 2011. január 6. Jamie (Jake Gylenhaal  filmszerepei: Holnapután, Donnie Darko, Zodiákus) egy hódításra termett fiú, aki képtelen lekapcsolni magát ha nőt lát. A történet szerint Jamie a 90’es években egy elektronikai boltban…..
Továbbra is a Warner Bros. forgalmazásában készült el a fantasy film következő epizódja. Várhatóan 2010. Novemberében hazánkban is bemutatásra kerül. A könyv utolsó részét a készítők két részre bontották, mert azt nyilatkozták, hogy: "túl sok információt tartalmaz…..
Keresőoptimalizálás  Manapság a kibővült kommunikációs hálózatnak köszönhetően a marketing terjedésének lehetőségei rengeteg irányban fejlődőképes. Ehhez az interneten böngésző emberek, és az őket kiszolgáló keresőmotorok is jelentős mértékben hozzájárultak.…..
Lokalizáció, avagy Globalizáció. Ez a két jelző kell hogy meghatározza a marketing stratégia irányát. Mindkét eset kicsit skatulyázott ugyan, mert az egyik is lehet a másik, és fordítva. Kicsit komplex a fogalmazás, de igaz. Lokális stratégia: Ezt általában olyan esetekben…..
Filmleírások Elsőkézből Eredet (Inception) Kiadása Magyarországon: 2010.Július Filmtörténet: Az alkotás alapvető témája az emberi elme tudatalattijának álombeli módosítására, befolyásolhatóságára épül, amelyet egy katonai kísérlet folytán készített eszközzel könnyen…..
A marketing megválasztásának szabályrendszere.   A legfontosabb egy cég működése során, hogy a marketing osztály megfelelően legyen képes hirdetni, és megkedveltetni, és megjegyeztetni a vásárlókkal terméküket, szolgáltatásaikat.Mindennek feltérképezése…..
Határozottan Németország drukkernek tűnik most Thaiföld, a tévéhíradóban ugyanis bemutatták, hogy a legendás német pszichopolip nem átallotta a spanyol dobozból kienni a kagylót és ezzel Spanyolország győzelmét megjósolni a meccsen, ezt követően rögtön poliprecepteket kezdtek…..
Világutazó Fára épült hotel 2010.07.17 11:59:00
Hétvégén nyitja meg a kapuit a svédországi Treehotel. A komplexum egyik legkülönlegesebb egységét, a Mirrorcube-ot már egy korábbi posztunkban Láthatatlan faház címmel bemutattuk. A cég filozófiája, hogy minél kevésbé törjék meg a természet egységét és megőrizzék…..
Movies For You Toy Story 3. (2010) 2010.07.05 23:04:48
Történet: Andy Davis felnőtt. A régi játékait, már nem használja hisz lassan főiskolára megy. A játékokat melyekkel régen annyit játszott a padlásra akarja tenni. Ezzel így egymagában nem is volna baj, de a műveletbe hiba csúszik, és a játékok szétszélednek. A játékok…..
Beyoncé Single Ladies című számából újabb paródia született, édes, önbizalom-növelő üzenettel...
 Hegedűs Ági (27) tizenkét tetoválásával próbál kitűnni a többiek közül. Egyes darabok fontos jelentéssel bírnak, míg másokkal csupán nőiességét kívánja hangsúlyozni. A fenekén díszelgő masni például ezt jelenti: „Ajándék vagyok,  gyere, és…..
Bár Thaiföld csapata sincs kint a focivébén, azért mindenki nagyon várja már, főleg a rendőrök. Mert egy focivébé vagy EB az itt mindig veszélyes dolog, nem ritka, hogy halálesetek is történnek, amikor például öngyilkosok lesznek a fiatalok, mert nem tudják megadni a…..
Resident Evil 4 - AfterlifeA Kaptár - Túlvilág Filmleírás Ismét a scifis zombis horroré lesz a főszerep szeptemberben, mert a Screen Gems, és a Sony Motion Pitcures kiadásában, Paul W. S. Anderson írásában és rendezésében 2010. szeptember 10.-én bemutatásra kerül az új Resident…..
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Market-Inga Hirdetések 2010.05.02 00:32:36
Remélem ezt nem kell olyan körültekintően bevezetve bemutatnom Nektek, hisz magatok is rengeteget találkozhattok vele a mindennapjaitokban, még akkor is amikor nem is vágytok, és nem is kerestek semmit amit meg kívánnátok szerezni hirdetés által. Kijelenthetjük, hogy ez  mindig az…..
Másnaposok (Hangover) 2009  Filmleírás Megvannak még a Tom Hanks-es régi vágású legénybúcsú című film emlékei a buksidban? Hát akkor mindezt a csodás kis zűrzavart próbáld meg elképzelni a 2009-es évben Las Vegasban. Na akkor most már mindent tudsz. Adott négy figura…..
Movies For You Forest Gump (1994) 2010.04.11 11:00:00
Forest Gump (1994) Filmleírás Összefüggő, és bonyolult. Így lehetne a legmegfelelőbben jellemezni ezt a filmet amely oly sok ember tetszését már elnyerte. A film egy fiatal fiú, Forest Gump (Tom Hanks) életét mutatja be aki egy kicsit visszamaradt a fejlődésben, vagy…..
Gettó Milliomos (Slumdog Crorepati) (2009) Filmleírás:A történetben megismerhetjük Jamal Malik életének rövid részleteit, amelyek egy szerencsés véletlen folytán segítségére lesznek abban, hogy a legyen Ön is milliomos című tévés vetélkedőben tovább jusson. A vetélkedőben…..
Jön a karácsony, kell a lé, mi is lenne jobb időszak egy jó kis feltöltőkártyás csalásra? A sztorit sokan ismerjük már, de még mindig vannak, akiket elbizonytalanít a hivatalosnak tűnő stílus és megindul a nyáluk a sokszázezer forint ígéretétől. Úgyhogy most újra elmondjuk,…..
Szerettük Gábor levelét, aki olyan szépen és finoman küldte el a francba az A1 Mosógépszervizt, amilyet ritkán látni. A többször is hiába hívott szerviz viszont most szépített: elnézést kértek és egy ingyenes javítással is kedveskedtek a csalódott ügyfélnek. Az alábbi -…..
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..