Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stojesz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Együtt a természettel 2010.09.29 15:12:00
Azt gondolom hogy a hétköznapi futások különböző csoportokra oszthatóak: 1. vannak olyan futások, amik valamilyen célt szolgálnak (pl. valamilyen edzésterv, amikor annak végrehajtása a cél) 2. társas futások, ahol barátokkal, futótársakkal loholunk együtt és…..
Én sajnos Karlstadban voltam, pillanatnyilag semmi információm nincsen arról, hogy ment le a mai sportesemény, azon kívül, hogy twitteren olvastam, vegalego szerint meleg volt, utána meg azt, hogy 1:53-mal fejezte be (gratulálok fátter!). Kérlek benneteket, írjátok be az információkat…..
Futóblog Teljesítménypróba 2010.07.28 10:49:25
A másfél hete Misivel komoly szakmai eszmecserébe bonyolódtunk edzésmódszereinkről. Egy a cél, más a terhelés, két különböző emberről van szó, tehát mások a képességeink, tulajdonságaink. Szó szót követett, aztán Misi megemlítette, hogy elmegy…..
Hétfőn futottunk egy laza 5-ös karikát a városban. És kérem, rájöttem a Ricky Martin program kezdete óta egészen pontosan ZÉRÓ kilót adtam le. Sőt, fel is jött rám egy kiló, bár Knipl Pista szerint ez a megváltozott vízháztartásom miatt lehet. (Hozzá fűződik az a…..
Két héttel ezelőtt Korzikán jártunk... lassan három. :-) Megjöttünk, kerestem az ihletet, meg azt a kis szabadidőt, amikor is pár szösszenetet megosztok veletek Korzikáról. Aki már volt ott, az tudja, hogy miért érdemes visszamenni, aki meg még nem, ne hagyja ki: egyszerűen…..
stojesz 2010.06.10 08:12:09
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
stojesz 2010.03.07 22:51:36
@mlt3: Igazad van, a Wien-Hegyeshalom zavart meg a posztban.
Belsőség Megoldás? 2010.03.06 11:44:00
Ahogyan számítottam rá, reggelre mindenki kipihente magát, és sokkal optimistábban, rugalmasabban hoztunk döntéseket. Nyoma sem volt a tegnap esti feszültségnek. Az összeszokott csapatban mindenki tette a dolgát, hogy mihamarabb útra kelhessünk. Külső segítséggel ugyan, de megtaláltuk a megoldást a…..