Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sign

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
Sign 2017.12.02 12:03:23
@Kalmár Jónás: huhh, ez jó gagyi hsz volt :)
Éjjel 2 és 5 között kiosztották az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismerésének számító Emmy-díjakat. A szolgálólány meséjének köszönhetően a Hulu lett az első streaming szolgáltató, amelyik a legnagyobb presztízsű díjat megnyerte. Ez a sorozat adta a legjobb női főszereplőt (Elisabeth Moss),…..
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..