Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolee

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A legdrágább videojátékok 2013.09.10 11:59:53
Valószínűleg a GTA V minden idők legdrágább videojátéka - írta meg a sajtó, mi is utaltunk rá tegnap. Azért ez még nem olyan biztos, mert a játék 265 milliós büdzséjét hivatalosan nem erősítették meg, illetve ebbe a marketingköltségeket is beleszámolták. De tegyük fel,…..
Bolee 2013.09.10 14:21:12
@grungi: korrekt, csak mivel ott van a SWTOR is a listán gondoltam belefér a WOW is
Budapest Koncert egy körúti kirakatban (tv2) Fura közúti felfestések jelentek meg (8) Barokk szoborcsoportot avattak a Flórián téren (index) Rejtő, Füttyös vagy Tesla legyen a Mika Tivadar Ház falán? (index) Nem népszerű az óbudai fizetős parkolás (index) Előre megfontolt…..
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Burzsuj Béreld ki az Akropoliszt! 2012.01.21 09:28:17
Ami szűk két évvel ezelőtt még teljesen abszurdnak tűnt, az mostanra majdhogynem valósággá vált. A görögök mondjuk már akkor is nyakig ültek a slamasztikában, anyagi helyzetük gyors javítására pedig 2010 elején azt tanácsolta egy német képviselő, hogy adják el Korfut és az…..
5,5 milliárd forintért eladó az 5 szintes épület Milyen lehet egy olyan bárpultnál csokis müzlit reggelizni, ahol pár évtizeddel korábban egy kabinetülés előtt Sir Winston Churchill alaposan felvizezett whiskyt készített magának? Ki lehet próbálni, az a Fitzhardinge Streeti hat…..
Teljesen értetlenül állok ez előtt a csoda előtt. Rafinált kattintásmágnes a hirdetőoldalnak? Bármilyen termék gerillakampányának első lépése? Valaki tényleg lakást keres dínózásért? Ki tudja...     Lakást keresek dinózásért cserébe   Több lakásod is…..
Bolee 2011.08.19 11:24:40
Hát ha az volt a cél, hogy jót röhögjetek rajtunk, akkor gratulálok, összejött: vagy egy tucatnyian küldtetek minket a Lónyai utca Soroksári felőli végén található gyrososhoz, hogy az milyen jó, bár nevet egyikőtök sem írt, amit nem is nagyon értettem. Aztán amikor tegnap…..
Bolee 2011.04.30 13:26:30
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Félrefordítások Kihullás 2011.04.09 14:58:00
Zoltán beküldése az aktualitása miatt kerül ki soron kívül:Mai (április 4.) MTI a japán fukusimai erőmű körüli eseményekkel kapcsolatos hírében ez a gyöngyszem:"A magyar Országos Atomenergia Hivatal honlapján olvasható tájékoztatás szerint az egyes prefektúrákban…..
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..
Ez egy ilyen nap. Szaniszló Sándor Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke kommentelte az alábbi levelet a Logodi utcai plakáttal kapcsolatban (mely úgy látszik sajnos azóta megsemmisült). A cél, hogy mentsük meg az ehhez hasonló, megmaradt…..
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
Bolee 2011.01.08 23:19:47
@nomac: semeddig

szét lenne aprózva millió kis részre, a kis részek felét kapásból eltennék a adott tanszékek vezetői (+vezető oktatói, amúgy is minden pályázati pénz felét akármelyik tanszék, csoport, stb. nyerte az egyetem a felét zsebre vágja a rezsi, stb. miatt, ez mondjuk még abszolút érthető) a maradék pedig kb. semmire nem lenne elég
A legnagyobb torrentügyi szakportál, a TorrentFreak idén is kiadta év végi összesítését a legtöbbet letöltött játékokról. Összehoztam a lényeget egy közös grafikonba, de azért jöjjön utána egy kis szöveges értékelés is. A játékok címe után zárójelben a megjelenésük…..
Bolee 2010.12.31 14:30:28
@deto: a főoldal félrevezető volt, ennyit akartam írni, semmi többet
Japánban már októberben bemutatták, a napokban érte el Brazíliát, 2011-ben kerül Európába. "A legfontosabb kérdés, hogy a film élethű és méltó-e az emberhez. Igen, az" - fejezte ki véleményét sajátos stílusában Ron Dennis, aki a McLarennél hat évig volt Senna…..
Bolee 2010.11.06 18:20:46
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
 A kiégett zsaru és a rendőrkapitányról már volt szó, de arról még nem beszéltünk , hogy milyen zsaru típusok vannak a filmekben:Az olasz zsaruNagyon becsületes, melós fejjel , Derrick bőröndökkel a szeme alatt. Állandóan olyan feje van, mint aki látta volt Berlusconit a…..
Bolee 2010.09.11 22:42:44
@Bar Kochba: még teáznak:D
Hogy megéreztem reggel, hogy ez a Duke Nukem Forever-pletyka igaz lehet! Ugyanis a Penny Arcade Expo előtt tényleg bejelentették, hogy a Take Two (illetve a 2K Games) csak kiadja az örök vaporware-t, a Duke Nukem 3D folytatását, amit még 1997-ben kezdett fejleszteni a 3D Realms. A…..
Bolee 2010.09.03 19:58:45
@armitage: épp ezért fog nagyobbat robbanni:)
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
Bolee 2010.07.22 12:17:13
A csepeli vigalmi negyed terve olyan gyorsan tűnt el a süllyesztőben, amilyen gyorsan előrántották. Viszont már meg is van az új koncepció az egykori Ruhaipari Gép- és Kerékpárgyártó Vállalat épületének hasznosítására. (Amúgy tudja valaki milyen jármű a "ruhaipari…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.17 09:30:00
Zach Woods, a Sabre emberét, Gabe-et alakító színész állandó szereplő lesz az Office következő évadában.A Skins amerikai remake-jében nem lesz Maxxie, lesz helyette egy leszbikus karakter, Tea néven.A Jersey Shore készítői elégedetlenek pár karakter második évados…..
Még életbe sem lépett a forradalmi mentőcsomag, máris naponta hagyjuk magunk mögött a gonosz karvalytőkés Nyugatot. Kanada után most Luxemburgon kacaghatunk, ahol az utóbbi időkig még kötelező volt a telefonelőfizetés ADSL mellé, a kábeltévé szakadozik, az ügyfélszolgálatosok…..
Bolee 2010.06.09 01:42:46
Képviselő Funky A következő HVG 2010.04.14 14:57:00
Ki ne emlékezne a HVG 1998. május 16-i címlapjára? A parlamenti küszöböt megugró MIÉP 5,55 százaléka és Csurka István mindent betöltő, az egész ifjú magyar demokráciát fenyegető, nyomasztóan emblematikus arca uralta Orbán Viktor első győzelmének árnyékában született 19.…..
Bolee 2010.04.14 15:39:09
Reggel írtunk arról, hogy a 20th Century Fox Televisionnek elege van abból, hogy lelopják szellemi termékeiket. Indiában a liszensz megvásárlását megkerülve 24-et forgattak ügyes bollywoodi szakmunkások, míg Kínában a Szökést ültették át helyi viszonyokra, szintén engedély…..