Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S-Works

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
S-Works 2019.01.25 18:59:44
@viktória beken: :D óriási, ugy latom lehet ezt még fokozni :D
A posztot szerkesztve belenéztem a Homár Whirlpool-aktáiba, ahol a kétoldalnyi archív poszt közt egyszer csak szembejött a Heteket mosógép nélkül, azt garantál a Whirlpool garanciája címmel megjelent eset, aminek fájó pontjai szinte szóról-szóra megjelennek itt is: pár…..
Alimento Élelmiszermaffia 2016.09.08 14:23:08
Megszokhattuk már, hogy az alternatív irányzatok szemszögéből a hagyományos táplálkozási ajánlások rosszak, az élelmiszeripar  maffiaszerű sötét üzelmeiben irtja a lakosságot, eközben pedig végtelenül hatalmas profitra tesz szert - dietetikus pedig minden lehet, csak becsületes ember nem. Ezzel…..
Van az a régi mondás, amely szerint pont azokat a dolgokat nem vesszük észre, amelyek ott vannak a szemünk előtt. Bár ezt anyukám leginkább édesapám a vaj hűtőben történő keresgélésének leírására alkalmazza, gyanítom, hogy használata szélesebb körben is elterjedt. Klisé,…..
Gaál László vajon mit akart kompenzálni, meg kinek azzal, hogy pár nap alatt pár méterről lelőtt minden útjába kerülő vadállatot, a tetemek meg még ki se hűltek, de a hencegő homevideo már fent pörög a neten      ..
S-Works 2014.05.30 15:59:12
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
S-Works 2014.03.26 16:29:57
4,5 kilométeren keresztül száguldott lefelé a kormányon ülve Norvégia egyik látványosabb szerpentinén Eskil Ronningsbakken. A kerékpáros a rengeteg hajtűkanyar között néha elérte a 80 kilométer per órás sebességet is. A Trollstigen (trollok ösvénye) 10 százalékos lejtő,…..
S-Works 2013.12.05 13:43:17
Nekem egyből ez ugrott be:

www.youtube.com/watch?v=WyYB-E0rnw4

de ezen már 10 évesen is csak röhögtünk.
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
S-Works 2013.10.02 21:41:18
Kézzel és lábbal, valamint kézzel-lábbal is tekerhető kerékpárt fejlesztett ki egy holland cég, a TSG Essempio. A terv lényege, hogy a bringán tetszés szerint lehet külön-külön vagy egyidejűleg gyakorlatoztatni az alsó- vagy a felsőtestet. Az ötlettel egy nyugalmazott sebész,…..
S-Works 2013.05.08 16:27:29
@VT22:

Ha jól látom az a rész nem fordul el. Ettől függetlenül, utálom amikor sok fogalmatlan dizájner elkezd kerékpárt forradalmasítani.
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
S-Works 2013.05.06 15:55:59
@grafikusmsz:

Jó amit mondasz, de azért ritka amikor az ügyfél valami menő dologból merít ihletet.

Mivel csak piciben használják a jelet és nem arra építették a kreatívot, én könnyen túl tudok lépni rajta. Az talán még jó is lehetett volna, ha a sorozatban minden szereplő külön jelet kap. Ez persze sok meló, amit nem fizetnek ki úgyse.
A HTC az MWC-n mutatta be idei nagyágyúját, ma pedig a hazai sajtónak is demonstrálták, mivel tervezik kihúzni fél lábukat a sírból. Mi is ott voltunk az eseményen, és saját kezünkkel-szemünkkel érzékelhettük, hogy bizony a tajvaniak nem adják könnyen a bőrüket. Sokan…..
"A Dob utca díszburkolata egy hónapja készült el. Nem tartott sokáig. Pár napja javítgatják. Tüneti kezelésnek látszik, de legalább valakinek lett állandó munkája." - írta Rita és néhány képet is küldött hozzá. Pedig olyan jó lenne örülni annak, hogy új burkolatot…..
S-Works 2013.01.24 09:24:16
@SZDSZPistike:

OFF
Én imádom a fejlődést, de ez túl nagy ugrás volt. Nem is sikerült jól megoldani. Sok bug, végiggondolatlanság. Csalódtam, mert nem ezt vártam az Indextől. Ellenben nem hiszem, hogy informatikusokat kéne okolni.
Bár korábban már harangoztak róla, fizikai valójában a New York Auto Show keretében mutatkozott be a DMC 2013  Delorean Electric. Az eredeti formáját megőrző autó filmes története miatt kiváló donor a technológiai időutazás ábrázolására, ráadásul még mindig baromi jól…..
S-Works 2012.06.04 09:34:37
@jaty:

Yodát ezzel is seggbe tudod rúgni, mert:
A történet „réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…” játszódik...
Gondoltam megnézem, hogy mennyibe kerül mostanában a fekete piacon egy SII és erre a silány, ámde laikusok számára megtévesztően ható Samsung Galaxy SII remakre akadtam. Az eladó volt olyan pofátlan, hogy simán beleírta a termék nevébe a Galaxy, SII, és i9100 szavakat, úgyhogy…..
S-Works 2012.02.03 09:49:30
@kennimekkormikk:

Érdemes lehet. Én vásároltam onnan lámpát a bringámra huszonezerért + expressz szállítást kértem hozzá. Két hét alatt megjött, és remek vétel volt. Ismerős ajánlotta a terméket így meg mertem venni. Olvasgass teszteket, meg kommenteket mielőtt bármit vennél!
Arról, hogy a nagyvárosokban lehangoló a levegőminőség a közelmúlt szmogriadói után felesleges beszélni. A helyzetről annyit kell tudni, hogy ha néhány napra leáll a szél az országban, akkor a falak közt rekedő levegőről kiderül, hogy az valójában emberi fogyasztásra…..
autózz! Szemben a forgalommal 2011.10.28 08:18:00
Régen terjedt a vicc; "Egy hülye jön szembe?! Nem, az összes!", biztos mindenki ismeri. Sajnos mostanában kevésbé jó ezzel viccelődni. Az utóbbi években történt több súlyos, halálos kimenetelű baleset abból, hogy a sofőr elnézte a felhajtót. Talán a legemlékezetesebb…..
S-Works 2011.10.28 16:27:38
@De gustibusaut bene, aut nihil:
Ezt egy kutya vezette, azok a mancsai :)
S-Works 2011.10.28 11:05:51
@lesifotos_szh:
Pontosan! Nagyon be lehet lelkesedni az ilyen videóktól. Érdemes a youtubeon szétnézni az amatőrök között, ott látni mit lehet kihozni egy ilyen kamerából beállítás, fény, vágás, utómunka nélkül.
Péter is talált egy érdekes mondatot az OTP-s végtörlesztése igazolásán: "Bankunk nem felel azért az esetleges kárért, amely abból keletkezik, hogy a fentiekben közölt tartozás összege a jelen igazolás kiadását követően megváltozik." Ma került átutalásra 180Ft-os…..
S-Works 2011.10.17 16:36:00
Ha valakinek eddig kétsége lett volna afelől, hogy a jövő egyik fontos városi közlekedési eszköze lehet a villanybringa, annak felül kell bírálnia álláspontját. A Ford is bemutatta ugyanis saját e-bike-ját, így biztosra vehető, hogy alapos piackutatás eredményeként, nem…..
S-Works 2011.10.04 11:03:21
@Laciii:
Ott azért nem találsz ebben az árban bringát.

Ezt figyeld:
árversenyt nem lehet vele nyerni, viszont a kinézete brutál:

www.m55-bike.com/en/m55-bike-models/gallery

és magyar.
S-Works 2011.10.04 11:35:21
@Eltévelyedés:

A fordítás nem stimmel, a váz önmagában 2,5 kiló.
www.auto-motor-und-sport.de/eco/ford-e-bike-concept-auf-der-iaa-fahrrad-mit-elektrohilfsmotor-4020671.html

Elérhető nagyon sokára lenne. Manapság egy profi karbon váz 300 000-nél kezdődik. Egy darab karbon felni is 150 000 Ft. Ezen meg gondolom két komplett karbonkerék van 600ért.

Annyival lesz olcsóbb tíz év múlva, hogy ugyanennyibe fog kerülni. (...és reménykedhetünk, hogy mi fogunk jobban keresni)
Andrisnak kezd lebomlani az egyéves szemüvege, amire a Vision Express azt mondja, hogy régi modell, már nincs hozzá csavar (!), más boltokban meg nem akarnak hozzáérni a kerethez, nehogy magától elpusztuljon a maradék:Körülbelül 1 éve vettem a Vision Expressben egy szemüveget, sőt…..
S-Works 2011.08.09 09:57:36
@Okusaba:
A Visiontől vettem a keretet és Hoyát kértem és kaptam bele. Ez egy éve volt kb. Lehet, hogy korábban még nem dolgoztak vele...

Viszont nagyon-nagyon jó a lencse, aki szemüveget csináltat mindenképpen gondolkozzon el egy ilyenen. Óriási a különbség. Előtte azt hittem rossz a szemem, farkasvakságom van, mert szürkületben rosszabbul láttam, ez a lencse viszont egycsapásra meggyógyított.
S-Works 2011.08.09 10:06:03
@gabest1:

A flancos kendőt dobd el, az csak arra jó a zsírt szétkenje rajta és apró karcokat tegyen a lencsébe.
Én beteszem a szemüveget a folyóvíz alá és szappanos újakkal szépen letisztítom a lencsét, majd leöblítem vízzel. Ha ügyes vagyok még meg se kell törölni mert lepereg róla a víz. Ez is idő, de legalább nem leszek ideg.

Régen lehet üveg lencsét használtál, nem műanyag vékonyítottat, utóbbiak sokkal érzékenyebbek kosz témában viszont nem törnek és könnyebbek.
Építkezünk Kerísd el magad 2009.05.15 21:53:00
Sziasztok! Úgy alakult, hogy a frissen vásárolt telkünkre tervezett ideiglenes kerítés megvalósításának mikéntjét hagyom itt most örökül a jövendő nemzedék és a kísérletezgetni vágyók számára. Elöljáróban annyit, hogy terveim szerint faoszlopos dróikerítést fogunk majd…..
S-Works 2011.08.08 23:27:57
A ChangeWave legújabb kutatásában 4163 embert kérdezett meg (ezek közül több mint négyszáz nem az Egyesült Államokban lakik) és arra jutott, hogy a felhasználók jelentős része, egészen pontosan 46 százaléka iPhone-t venne a legszívesebben. Ennél csak egyszer, tavaly júniusban,…..
S-Works 2011.07.19 20:58:15
@kermi:
"de most már tudom, milyen f.o.s. a motorola supportja"

Megtennéd, hogy megosztod a tudásod! Defy vételén agyalok éppen, mivel fontos számomra a strapabírósága.
S-Works 2011.07.19 22:39:01
@kermi:

Én is az Android verziója miatt aggódtam. A kérdés az, mennyire számít ez nekem majd a hétköznapokban. Na utánaolvasok, köszi!
Koppenhágában még a kukákat is úgy tervezték, hogy a biciklis menetközben beletaláljon az elhajított szeméttel. A CNN rácsodálkozik a biciklis városra.A Future Cities hatperces videójában Richard Quest bemutatja a soha nem látott szélességű bringautakat, a bringás infrastruktúra…..
S-Works 2011.06.09 00:33:22
@ratched nővér:
Ezt frappánsan összefoglaltad, de úgy látom páran nem értik a humorod.
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
S-Works 2011.05.30 13:43:11
@Bambano:

Igazad van! Rendszámot a biciklire! Persze szlovákot!
Mindig a piroson áthajtással jöttök, mintha nem csúsznának át naponta több ezren a 70-nel a piroson mondva, ó de hát még narancssárga vót.
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
S-Works 2011.05.11 17:09:05
@borisz:

de majd okosan kiteszik a kerékpárral behajtani tilosat...
S-Works 2011.05.11 17:13:33
@borisz:
úgysem lesz idejük a bringásokkal foglalkozni, mert így sem győzik büntetni a "mobil a kézben" sofőröket.