Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burnout

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mindenkinek derűs, fergeteges szombatot! ;-) Azt hiszem, sok kitartó követőnknek hiányzott már egy ilyen belsős poszt, mint a mai. A Kocsmák népe c. duettünk után jöjjön egy újabb társadalmi csomópont: a buszpályaudvar. Most Peri az egyedüli szerző, köszönjük neki nagyon.…..
Olvasónk megdöbbentően soknak tartja a kamatot, amit be akarnak hajtani rajta.Én is pórul jártam a bankhitellel. Mindössze 200 ezer Ft-ot vettem fel, amit havi 20 eFt-jával törlesztettem, de nem akart csökkenni a tőkerész, a kamatok viszont nőttek.Végül sikerült a hátralévő 81…..
burnout 2010.09.01 18:35:46
@hitelkarosultak:
Miért teszel ki ilyen marhaságot?
Tisztelt Ashi! A MÁV eléggé kusza pótdíjrendszerét eléggé nehéz kibogozni.2010.07.13-án kedden (de ez van most nyáron 1,2,4 napokon) a Keletiből 9:13-kor induló Pannónia IC-re pótjegyet kellett venni belföldi utazáskor (eredeti nyomtatott menetrendkönyv szerint…..
burnout 2010.07.21 18:48:06
@Nem hozzáértő:
Ne nevettess már!
Olvasónk egy hitelkiváltás elképesztő történetét küldte el nekünk.Kiváltásra került volna egy életbiztosítással egybekötött svájci frankos halasztott hitel.Megkértem a fennálló tartozást végtörlesztés céljából, meg is küldte a bank a tőketartozást svájci frankban +…..
burnout 2010.07.09 17:43:25
@Pénzkereskedő:
Hát ez nagyon produktív komment volt.
Az a helyzet,kedves barátom,hogy a mai napon is emberek ezrei vettek fel hitelt,mivel nincsenek megtakarításaink,jöhet egy hirtelen haláleset a családban,egy komoly betegség,de bármikor elromolhat egy háztartási gép,de nem is folytatom,hiszen te egy olyan világban élsz,ahol nem kell dolgozni,az anyagi problémáidat pedig megoldod másképp...
Olvasónk olyan problémával fordult hozzánk, amely (sajnos) egyre gyakoribb manapság.Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, mely jelzáloghitellel kapcsolatos.Lassan tizedik hónapja, hogy édesanyám elhunyt, és 2 évvel ezelőtt májusban jelzáloghitelt vett föl, amit még 13 évig fizetni…..
A sok szomorú történet közepette egy most kis lazítás következik.Kérdezték már tőlem egy páran, hogy miért rejtegetem a nemrég született, jelenleg 3 hónapos gyermekemet. :) Nos, olyannyira nem rejtegetem, hogy ide is beteszem a babafotó pályázat linkjét, ahová feltöltöttük a…..
burnout 2010.06.28 12:50:28
@hitelkarosultak:
Hátazérteztazárukapcsolástaranyospluszegy!
Egy jó hír a Thaiföldre készülőknek: 2011 januártól a Qatar Airways heti négy járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan már csak egy ugrás Bangkok - és a többi ázsiai nagyváros természetesen. Doha az arab légitársaság központi reptere, ide érkeznek és innen indulnak a…..
Hitelkárosultak blogja Hitelkombó 2010.06.24 09:19:00
Olvasónk úgy érzi minden követ megmozgatott, de hiába: sehol sem kap valódi segítséget.Teljesen tanácstalan vagyok, 3 éve felvettem egy jelzálogalapú, szabad felhasználású hitelt, (amit a lakás tetőszerkezetére költöttem, kert, melléképület stb., sajna nem nyaralásra), és a…..
burnout 2010.06.24 20:52:18
@Toronydarus:
Én svájci frankot hiába viszek be 04.-én,egyrészt csak folyószámláról,másrészt csak Ft.-ban törleszthetek.
burnout 2010.06.24 21:13:35
@Toronydarus:
Megnéztem a szerződést,CHF hitel ellenére csak FT-ban vonható,és csak folyószámláról.Ha egyben tudnám végtörleszteni,talán menne CHF-ben,de sajnos nem tudnám.Lehet,ahányan vagyunk,annyiféle szerződés.Nálam pl.nem kellett értékbecslés,a biztosító által vett összeg volt a 'becsült ár'.
burnout 2010.06.24 21:33:37
@hitelkarosultak:
18:53:57-kor feltett kérdésemre lennék kíváncsi reakcióra pls.
Tanácsra lenne szükségem! 2001-ig férjnél voltam, és a férjem OTP-s számlájánál számlatulajdonos-társ voltam, amin volt 60 ezer Ft A-hitel. A válóper előtt együtt bent voltunk a bankban, rendeztük a tartozást, és töröltettük a nevemet a számláról.Egy hete (egy 3 évvel…..
burnout 2010.06.06 13:53:36
@hitelkarosultak:
Én is hasonlóképpen tudtam meg,miért utasította el az OTP egy hitelkérelmemet.Az ügyintéző csak azt hajtogatta,hogy nem kell megindokolniuk.OK,gondoltam,de ennek én akkor is utánajárok.
Udvarias,de határozott hangú levél egy oszt.vez.-nek,és jött is a válasz.
Kiderült,hogy a 230e.Ft-ra beállított A-hitel keretemet én évek óta rendszeresen túllépem.Nekem ugyanis a hóvégi záráskor felmerülő kamat és egyéb költségeket is bele kellene számolnom ELŐRE ebbe a 230e.-be.
5-6 napig,a következő jövedelem beérkezéséig mínusz 240e.körül vagyok,de azt,hogy ILYET NEM ILLIK TENNI,az ember egy következő hitelkérelemnél tudja meg,amikor a rendszer az ügyfélminősítést negatívan bírálja el.