Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Móg

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
Móg 2021.04.27 22:01:59
@horrorpornó bábszínház: Köszönöm a választ,bár semmilyen példát nem írtam az első mondatodban említetten kivül.Ha legközelebb sem írok arra is köszönöm a választ.A tüdőrák örökölhetőségére nem nehezebb rákeresni,mint a helyesírásra.
Gyurcsány titokban oltásellenes? Illusztráció: MTI/Kiss Dániel Korunk egyik nagy problémája, hogy ha egy eredendően súllyal bíró jelzőt ráhúzunk mindenre, akkor elveszíti a súlyát. Így ha minden sértő és bántó, akkor semmi sem az, ha minden rasszista és kirekesztő, akkor semmi sem az és még…..
Móg 2021.04.05 10:08:50
@Ekrü: A gyártó szerint a kinai vakcina 2 oltása után az első oltástól számitva 60 nap után alakul ki a védettség.Kiderült,hogy de nem,harmadik oltás is kell.Így már az első oltástól számítva 4 hónap multán lesz védettség/vagy nem/.4 hónap alatt elég sok oltott megfertőződhet.
Móg 2021.04.05 12:06:19
@Ekrü: 40%-nál 2 oltás után nincs antitest.
Fogadjunk, hogy a Volvo logójáról neked is egyből a férfi szimbólum ugrik be! Ezzel nem vagy egyedül, sokan így vannak vele. Sőt, van, akit ez a tény kimondottan zavar. "Ébredj fel, Volvo! A világ már nem ugyanaz a hely, mint 90 éve volt." Ezzel a felütéssel kezdte meg Linkedin-bejegyzését Petra…..
Móg 2021.03.10 07:50:11
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
A magyar politikában már egy ideje jelen lévő Magyar Kétfarkú Kutyapárt újonnan nemcsak, hogy vicces, és tevékeny, legújabban közügyeket lát el. 2020 októberére rendkívül nagy port kavart a XII. kerület, azaz a Hegyvidék önkormányzatába bejutott kutyapártos vezető, Kovács Gergő, aki az első hírek…..
Móg 2020.10.21 21:28:00
@kvadrillio: Az elmúlt 5 évben már ráköltöttek a nemzethy kegyhelyre 2.8 milliárd uniós pénzt.
1938-ban jelent meg Agatha Christie egyik leghíresebb regénye, a Tíz kicsi néger (Ten Little Niggers) amelyben egy téli szállodában egymás után törnek össze kicsiny szobrok, és minden törést egy gyilkosság követ. A cím amerikai rasszista felhangú dalra utal, amelynek alapja egyébként egy máig…..
"Akik energiát fektettek a gyűlölésembe, ne csüggedjenek, hiszen most kiderült, hogy nemcsak pénzsóvár aljadék vagyok, hanem gyáva is." Fogalmaz hajnali Facebook-posztjában keserű szarkazmussal a tegnap bejelentett, ma lemondott Index-főszerkesztő-helyettes...
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
Móg 2020.07.07 20:50:16
@clemens: ebben a mentesben semmi hiba nem tortent.Mivel torvenyszeru,hogy egy ilyen helikopter letarolja a kornyeket.
„…tekintetbe véve a város gazdaságfejlesztési érdekeit” – olvashatjuk az indoklást a Debreceni Közgyűlés november 7-i ülésén elfogadott határozat indoklásában. De ahogy az hazánkban lenni szokott a milliárdos üzletek esetén, már megint hülyének néznek minket. És persze újra csak a BMW-vel…..
Még alig száradt meg a pecsét a bizonyítványokon, de már most látszik, hogy gyűlnek a viharfelhők amik beárnyékolják a tanévkezdést. Még egy bő hét, és a pedagógusok is megkezdik az irigyelt nyári szabadságukat. Az oktatáspolitika az évek óta bevált remek időzítésével a nyár elején csepegteti a…..
Móg 2019.06.24 07:08:08
@ursus artos: Olyan csúnya szegény,hogy a szén visszamegy a bányába ha meglátja,de a mutatóujja nagyon szép.
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
Néhány nap van már csak az EP-választásokig, de sokan még mindig nem tudják, hogy melyik pártra szavazzanak. Fontos, hogy menjünk el szavazni, hiszen az Európai Unió döntéseire legközvetlenebbül úgy hathatunk, ha olyan képviselőket küldünk az Európai Parlamentbe, aki a saját értékrendünkhöz,…..
 Magyarországon járt egy svéd statisztikus. Erre azért még senki nem kapja fel a fejét. A fickót Ola Roslingnak hívják és a tényalapú gondolkodásról szóló könyvének budapesti bemutatójára jött. Na de mi a tény? Tény az, amit tudunk bizonyítani. Amiről ellenőrizhetjük, hogy igaz-e vagy hamis, így…..
Móg 2019.04.21 12:16:49
@Boycie: Ezek szerint a jólét alapja a hülyeség.
Móg 2019.04.21 12:38:25
@Boycie: Vagy koszorúznák a győztes török hadvezér szobrát Szigetváron.
Móg 2019.04.21 12:56:05
@Boycie: Nem sok birodalmat ismerek amely végelgyengült.Az igaz ,hogy leginkább az éhesebb nyert ellene a csatákban.
Ha költöttél a motorra, gondosan költs védőfelszerelésre is! Használd is azt a rohadt védőfölszerelést! Az utasodra is add rá! (Nézni is rossz, amikor a fullos ruházatú motoros mögött kétségbeesetten kapaszkodik a tűsarkús kislány.) Hülyének tűnő tanács, de próbáld a szabályokat betartani:…..
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
Móg 2019.02.18 21:43:23
Előrebocsátom: mivel egy HR-szolgáltató cégcsoportnak írok szövegeket, kivételes alkalom, hogy munkáról, HR-es kérdésekről írok a saját blogomban. Ez a felület továbbra is megmarad az egyéb témájú szövegírás, a nyelvoktatás és a kommunikáció "ügyeinek"; azaz mindennek, amiről beszéljünk mégis.…..
Sokat hallani arról, hogy miben jobb nálunk nyugati szomszédunk, és hogy hány magyar honfitársunk költözött már ki, illetve tervez kimenni Ausztriába dolgozni, ezért most úgy döntöttem beszállok én is a diskurzusba néhány észrevétellel,  mindössze annyi különbséggel, hogy én a magyar oldal előnyeit…..
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Schmidt Csaba polgármester úr és Bencsik János országgyűlési képviselő úr az 544 millió forintba kerülő Bécsi út augusztus 24-i átadásán. Vidámságnak lelkesedésnek nyoma sincs, meglehet már megnézték a középtávú időjárás előrejelzést.   /Fotó: Schmidt Csaba Facebook oldal/ És meg is érkezett az…..
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
Móg 2018.09.12 09:38:04
@törppicur: Aki tartózkodik az nem csinálja amitől tartózkodik.Olyan,hogy tartózkodó szavazat nincs.
A múlt csütörtöki NAV botrány után újra megfogalmazódott bennem egy csomó kérdés, amire vélhetően sosem kapok választ. Csak moralizálok magamnak félhangosan. Amikor valaki felesküszik a hazájára, az élet védelmére, legyen az rendőr, katona, vámos, tűzoltó, mentős stb., csillog a szeme, lelkes és…..
Az óraátállítás eltörlését tervezi az EU. A téli nyári időszámítás szvsz. nem kapott semmilyen figyelmet a döntés előtt, nem volt társadalmi egyeztetés. Helyette volt egy internetes "szavazás", aminek az eredménye erősen kérdőjeles. Magyarországon a téli időszámítás eltörlése azt jelentené, hogy…..
Pár éven belül lesz egy nagyon komoly gond a magyar gazdasággal. Túlzott mértékben építünk a nagy német autógyárakra. Ezek mind benzines autókat gyártanak nálunk. A benzines autók eladása 3-4 éven belül durván elkezd majd hanyatlani. A két nálunk már termelő gyár és a beszállítói hálózatuk kb…..
Móg 2018.08.27 16:22:12
@Csák Morritz AKA Alibiman: Bizony ez a kúrva nagy magyar beszállítás meg fejlesztés meg mérnöki munka csupán legenda.Az AUDI 20 éve van Magyarországon.500 beszállítója van ebből 10 magyar.A tíz magyarból 5 szállít alkatrészt,csavar-alátét kategóriában.A másik 5 szolgáltat takarító,biztonsági őr bizniszben.