Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gómer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretett Blog- olvasók!Megszokhattátok, hogy mindig lelki tartalmú, szép, hitet erősítő sorok jelennek meg itt. Ma valami mást adok közre. Fontosnak tartom azonban előljáróban elmondani, hogy nem biblikus az a gondolkodás, amikor azt mondja valaki, hogy a hívő emberek, és…..
Gómer 2010.04.10 14:25:07
Kedves Kata! Köszönöm,hogy érdeklődsz,jól vagyok ,nagy az én nyugalmam,mert bármi történik is itt a látható világban bennem nagyobb van és mindig az Úr jelenlétében vagyok!
Soha ,senki nem olvassa a Te blogodat,hogy nincs 1 hozzászólás sem????Mindennap idekattintok,de csalódnom kell,mert nem tudom meg,hogy a testvéreim mit gondolnak az írásaidról!
tegnap este is szokásomhoz híven így tettem és az 1. mondatnál összeszorult a szívem,amiben Krisztus lakozik a Szent Szellem által és sokáig hullott a könnyem, mert úgy éreztem ,hogy nem fogom többet a blogodat olvasni,de ki vagyok én,hogy ítélkezzem???Senki!!!Egyedül az Úr ítél,még az igazakat is./Ef 4,26
„Még ha haragudtok is, de ne vétkezzetek!” Mielőtt a nap véget ér, szabaduljatok meg a haragtól! / Ezt teszem.
Szívem és hitem szerint mi annyit tehetünk drága hazánkért,népünkért ,államfőinkért,vezetőinkért hogy szüntelenül imádkozunk értük és kérjük az Istent,hogy olyan ember legyen a választottunk akinek szívében az Ő törvényei vannak,az Ő szeretete!!
Ennyit tehetünk: imádkozhatunk , hálát adva Urunknak,de semmiképpen nem bálványozhatunk 1 embert!
Ma az egész országban kampány csend van!!!A blogodon sem lehetne ma már reklámozni senkit!
Egyetlen pártnak sem vagyok szimpatizánsa v tagja, mennybeli polgár vagyok,és imádkozom országunkért,vezetőinkért hálát adva az Úrnak,hogy mindig meghallgat!!

Szeretettel : Gómer
Gómer 2010.04.11 15:14:40
@Skata: Kedves Kata!
Köszönöm,hogy azonnal válaszoltál és elfogadom feleletedet,nem értek vele egyet ,de elfogadom,ezért is tartom jó dolognak a hozzászólást ,minél több véleményt olvasni és tanulni belőle,mert hálás vagyok mindenért,ami épít! A te szavaid is ilyenek és semmiképpen nem vádként írtam le a véleményem,csak szót fogadtam : hozzá szóltam!
Azt viszont viccnek szántam,hogy nem olvassák a blogodat,mert hiszen én is így szereztem róla tudomást ,1 testvéremtől!Bocsi!
Szeretettel : Gómer
Gómer 2010.04.12 17:41:04
@Skata:" amit a tegnapi bejegyzésben írtam OV-ról: amit mond nem isteni útmutatás, csak egy államférfi felelősségteljes szavai."

"hogy OV egy jó államférfi."
A válaszom : ezzel a 2 mondattal nem értettem egyet,a többit elfogadom amit Krisztusról és a hívő életről írtál igenlem,sőt hiszem!
Erről a témáról ennyit ,mert aki engem ismer az tudja ,hogy egyáltalán nem politizálok és ezután Orbán Viktort is mint felettem levő vezetőt belefoglalom imáimba és ha Istennek a mi kéréseinkre,imáinkra Orbán Viktor volt a válasza elfogadom,sőt másokat is békére intek az irányában.
Isten áldása legyen felelősség teljes munkáján és szolgálatán!Ámen.

Köszönöm,hogy leírhattam és elolvastad!
Szeretettel : Gómer
Igék, imák, képek Miről szól? 2010.03.21 21:16:00
Wass Albert: ElőhangVolt egyszer egy ember, az ő háza udvarán oszlopot épített az ő Istenének. De az oszlopot nem márványból faragta, nem kőből építette, hanem ezer meg ezer apró csillámló homokszemcséből, és a homokszemcséket köddel kötötte össze. És az emberek, akik arra…..
Gómer 2010.03.24 10:07:15
@Skata: Kedves Kata!
Mindenben egyet értek veled! Ámen.
Te nem értetted meg a kérdésemet,miért épp a vasárnap????Miért nem a hétfő v bármelyik napja a hétnek?
Gómer 2010.03.25 09:17:54
@Skata: Kedves Kata!
Köszönöm válaszod,éppen ezt vártam,mert tudatlan voltam ebben a dologban és szerettem volna,ha más testvérem is hozzászól,és megtudhatom,ki hogy éli meg az Úrtól kapott pihenő,feltöltődő napot.Ez a nap Istenünk ajándéka az Ő népének,hogy szellemileg-lelkileg-testileg eggyé lehessenek vele,ráfigyeljenek.Ez nem kell hogy egyedül létben teljen ,sőt a szeretteink,családunk körében válik teljessé azaz Éden ,amit Urunk e nap felől elgondolt és ha nem tudod mindig ugyanazt a napot "kijelölni",munkád vagy szolgálatod vagy bármi miatt Urunk nem rója fel ezt neked,mert ez a nap érted van ,Tőle kaptuk,magától a SZERETETTŐL.
Köszönöm,hogy felajánlod az emailbeli levelezést,elfogadom,mert sok-sok kérdésben vagyok bizonytalan,tudatlan és hasznomra válik tanításod,hálás vagyok az Úrnak érted!Hol találom meg az email címed,vmelyik honlapon?