Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jahaha

0 bejegyzést írt és 371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL jövőre képernyőre kerülő sorozata, A mi kis falunk kapott egy előzetest is, mutatjuk: És akkor szavazzunk, Béláim:..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Felmerült bennem egy ötlet, venni kellene egy lepukkant épületet valahol a Balatonnál, 5 misi és kéne valamennyi hitel, 2-3 misi. Adott esetben ki is adnánk, nem laknánk egész évben.  Ez lehetséges, ad-e bármelyik bank ezen a területen? Vannak még ilyen ingatlanok? Ha…..
A minap írtunk arról, mik azok a dolgok, amiket egy luxusszálloda alkalmazottai nem néznek jó szemmel a vendégektől. Most fordítsuk meg a dolgot, lássuk azt az öt dolgot, amit viszont jó néven vesznek! Minisorozatunk második része...
 Valamelyik nap belefutottam egy bejegyzésbe, egy Facebook csoportban, ahol valaki felvetette, hogy aki nem tudja felhúzni a testsúlyának a dupláját, az ugyan ne ossza már az észt. Persze rögtön leoltotta mindenki és persze mindenki meg is jegyezte, hogy hát természetesen ő azért simán felhúzza a…..
Az utóbbi napokban „minden magára adó médiumnál” arról lehetett olvasni, hogy „Nem akar mozis karriert az erőemelő perzsa Hulk”, azaz Sajad Gharibi, mert ugye neve is van neki. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy hatalmas fizikai adottságai ellenére egy szerény és csupa szív ember, aki ugyan 175…..
Sok fontos kérdés van az életben, némelyik egészen mély filozófiai, de a „Te mennyit nyomsz?” kérdést nehéz überelni. Pedig mennyivel több információt adna a „Oszt felhúzni fel tudod-e magad?” kérdő hangsúlyú információ szerző verbális közlés. Ami egyébként nem is annyira egyértelmű kérdés, mert sok…..
jahaha 2016.06.29 09:39:17
@aegithalos: csinald ugy, mintha a rudat probalnad meghajlitani, ugy jobban dolgozik a hat.
gyakran vannak itt (szerintem) butasagok is (sorry), de ez most egy jo cikk.
Mindig értetlenül álltam az előtt, hogy valaki személyi edző segítségét kéri ahhoz, hogy egy konditeremben tudjon mihez kezdeni. Olyan ez, mint étkezési asszisztenst kérni és fizetni az étteremben, nehogy rosszul használjuk a villát. A gépek adják magukat, és a többiek megfigyelésével – feltéve,…..
jahaha 2016.05.06 18:22:44
@suhodminyák: alkarnyit felesleges, de pl aki egesz nap az allvanyon dolgozik annak jol jon.
De a kockas has is felesleges, meg az esztetikus kinezet is, mert nelkuluk is el lehet elni, megis sokan akarjak. :)
A Spotify a közelmúltban nagyon sokféle irányban kezdett el tapogatózni. Mindegyik kísérlet lényege és célja, az volt, hogy a szolgáltatás platform jellegét erősítse. A rádióhallgatás legfontosabb területe az elmúlt 4 évtizedben egyértelműen az autó volt, és most is az,…..
A közelgő tavasznak és az ebből adódó löketnek hála egyre gyakrabban látogatja a szerkesztőség a gyúrós-boltokat és mivel sokat beszélünk egyébként is az eladó-sporttársakkal, gondoltuk, hogy megkérjük Őket, hogy sztorizzanak kicsit a vásárlókról és ha van valami ütős…..
  A napokban moziba érkező Bazi nagy görög lagzi 2-nek elég magas lécet kell megugrania - az első rész 14 évvel ezelőtt az egyik legnagyobb box office siker volt; számszerűen az 5. legnagyobb bevételt hozó film Amerikában. Ez már magában is megsüvegelendő teljesítmény, hiszen olyan milliós…..
jahaha 2016.03.30 09:07:29
Ütős és forradalmi filmes próbálkozás a Nyugat kivitelezésében. A Marvel-filmek mintájára hoztak egy magyar nemzeti hőst. Megjött a trailer...
Kábelszolgáltatót általában ezer ok miatt lehet kutyázni. Ebben az ügyben azonban nehéz teljes szívvel olvasónk mellé állni, bár az Invitel is lehetne kicsit kompromisszumkészebb. Tisztelt Tékozló Homár rovat, A történet röviden, címszavakban: Váci vagyok, itt 3 internetszolgáltató tud értelmes…..
jahaha 2016.01.14 09:41:34
@atpijkamo118: Van az a letforma, amely ahitattal lesi a fonok szavait, gondolkodas nelkul betart minden szabalyt, megtorol minden hibat, nekiugrik az iras szerinti bunosnek, nem tud/nem szabad neki merlegelni, de vkinek erzi magat attol, hogy kioszthat masokat.
Ez pl. a rendorkutya, vagy egy buta ugyfelszolgalatos, vagy az olyanok mint te, akik mindig karorvendenek itt a szerencsetlen poszteren, ha azok valamit elkurtak.
Az elet nem egy nagy borton, talan egyszer felnosz, vilagot latsz, pszaf es hasznalati utasitas helyett konyveket is olvasol, es (esetleg) megerted.
jahaha 2016.01.14 10:26:13
@atpijkamo121: Nyilvanvaloan en vagyok a rosszindulatu, es nem az aki nekiugrik a poszternek, hogy megerdemelted hulye, HIBAZTAL, SZABALYT SERTETTEL, a HIVATALLAL packaztal!!!
Ertem Kantor... Ul, fekszik....
Évek óta hajtogatom, hogy nem fogunk többé foglalkozni az Aranyglóbusszal, mert az összes értelmetlen díjkiosztó közül a legkevesebb értékkel bír, de pont ezért olyan vicces a gálaműsora, hiszen itatják a jónépet, és az este végére nagyjából mindenkiben van egy légkör, különösen azokban, akiket nem…..
jahaha 2016.01.11 14:18:26
@sixx: Blog. Es akkor mi van? Ha egy napilap twittereli a hireit akkor az mar nem lesz igazi hir, csak egy velemeny?
Ezen a blogon botcsinalta kritikusok ( es meg nagyon finom voltam) osztjak meg gondolataikat a vilaggal mediatermekekrol/esemenyekrol, egy internetes portal szarnyai alatt.
Sajnos a stilus olyan, hogy egyaltalan nem jon at, hogy a cikkek maganvelemenyek. Ezert javasoltam a gyakoribb emlegeteset ennek.
jahaha 2016.01.11 22:45:40
@Giggsy: A Mozart in the Jungle nem sitcom. Nem is azert jo mert szetneveti magat az ember rajta. Aranyos, szeretheto szereplok vannak benne, akikkel konnyen "egyuttel"a nezo, jol elkapott hangulatok, zenek, ... ilyesmi.
Csábítóan hangzik a fenti ajánlat nem igaz? A posztban aztán szépen kibomlik a valóság, lazán érintve a belső műszaki hiba fogalmát, majd pörölyként lecsapva "A felsőbb vezetés döntése végleges és megmásíthatlan" mondattal. Kedves Homár! Küldenék szeretettel karácsonyra egy történetet Nektek,…..
jahaha 2015.12.23 17:50:27
@MCTY: ooo, szerintem tobb kaviart ettem lopva az auchanban, mint amennyit te az eletben megengedhetsz magadnak. Benned is vmi biztonsagi or attitud munkalkodik...
Maskor legalabb ird le mi a bajod...
jahaha 2015.12.23 17:51:30
jahaha 2015.12.23 17:55:57
@MCTY: a futetlen szobat kiveve telitalalat. Iszom szavaid, irj meg mindenkepp.
Alább egy befuccsolt szülinapi meglepetés története, amihez a levélíró szemében a fogyasztóvédelmi hatóság befuccsolása is társult - némileg igazságtalanul. De nem ő az első, akinek nem világos, milyen esetekben érdemes a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulni,…..
jahaha 2015.12.22 18:20:33
jahaha 2015.12.22 18:26:24
@metal: ja, en inkabb a ceg szarragosagara akartam ramutatni, mert vszinu konnyebben visszapattinthatna DOA-kent a cuccot, mint amennyi szivast okoz igy a vasarlonak+negativ reklam. Persze ha illegalis forrasbol, masodkezen szerzett, esetleg eleve ugy eladott szallitmanyrol van szo aminek x%-a serult, ezert learazva vettek at...
jahaha 2015.12.22 18:33:39
@metal: egyebkent atadaskor a kijelzot nem mutattak be, hogy mukodik.
A "halvány árnyék-szerűség " nem bizonyitek arra, hogy a kijelzo rossz.
A videofelvetel felhasznalasa pedig erosen aggalyos lenne ebben az esetben szerintem...
Kijött már mindenfelé, hogy a világon milyen drága burgerek vannak, arannyal, kaviárral, meg anyám kínjával, de lássuk be, most csak ezért nem fogunk Londonba menni, akármilyen luxy is. Szerencsére nem is kell, mert a Tuning most megemeli a szintet, és megmutatja, milyen is az a…..
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
jahaha 2015.11.15 12:59:44
@hollario: hat igen, a hozzad hasonlokrol beszelek, akiknek ez a szint, es mar kenyelmetlenseget okoz az a produkcio amin nem lehet rohogni 2 masodpercen belul.
Tudod, normalis helyen ha megjelenik a patkany az utcaban, akkor nem elkoltoznek, hanem pl. jobban odafigyelnek a szemetre. De bocs, ha ez tul bonyolult valasz volt, es nem tudtad tovabb olvasni a 2. mondattol.
Hétfő este új tartalommal bővül a Sport Klub műsorkínálata: Fiala János ezentúl hétfőnként, este 22:00-kor fogja elmondani őszinte véleményét az elmúlt hét legfontosabb, sporttal kapcsolatos történéseiről a Kontár!-ban. Íme a csatorna Fiala-idézetekben tobzódó…..
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
jahaha 2014.10.11 15:40:16
@glezmen: ugyanez :) silent hill 2, szerintem korhaz vagy motel?
nyitogatom az ajtokat, megkonnyebbulok ha zarva van, majd egy masodperccel kesobb belulrol nyitni probalja valaki/valami... fuuu, kimaradt par szivdobbanas...
Sziasztok! Tegnap egy elég fárasztó napom volt,egész nap dolgoztam így nem tudtam semmi érdemlegessel szolgálni.Este viszont levittem a kutyusaimat egy sétára,mivel őket még hulla fáradtan sem akarom elhanyagolni. Ma ismét melózom de ígérem holnap egy roppant érdekes anyaggal…..
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..