Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivoli Rider

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor találkozom az út szélén parkoló autóval, aminek a tompított fényszórója be van kapcsolva, ezzel vakítva a szembejövő forgalmat. Furcsa a gondolat, de a parkoló, de tompított fényszórót használó jármű tényleg jobban vakít, mint a forgalomban szembe jövő. Emellett megtévesztő, hiszen a nem…..
Szép napot! Nem vagyok nagyon beszédes fajta, a véleményemet sokszor inkább megtartom magamnak, de azért néha kikívánkozik.Lesznek olyan írásaim, amik nemtetszést váltanak ki, vitákat eredményeznekAz esztelen vita nem célom, nem megyek bele.Ha valamelyik írásom meghallgatásra talál, esetleg…..
retro gastro Mese sajt 2010.02.25 06:18:00
A ’70-es évek élelmiszeriparának vitathatatlanul legkreatívabb terméke a Mese sajt volt. Egyrészről a háromszögletű sajtok családjához tartozott, másrészről a csokoládés desszertekhez. Leginkább egy Mackó sajt alakú csoki krémmel összekevert Camping sajtra hasonlított. A…..
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..