Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soltyk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..
Egy amerikai kisvárost, házat, repülőt, de főleg a kisvárost ezernyi veszély fenyegeti! Erről már írtunk a Zshelyszínek sorozatban itt. De van egy jelenet, ami elmaradhatatlan ez pedig a karantén! Itt már túl vagyunk mindenen: valami rettenetes peterakó Dél-Burgulundziai vírusbogár…..
Hogyan lett egy tehetséges bazaltarcú bácsiból, tehetségtelen bazaltarcú bácsi. Tom Berenger karrierje bemutatja nekünk hogyan lehet nagyot esni. Ezt páran már megmutatták nekünk itt a blogon, de Tom a legnagyobb bukók közé tartozik.  Sztárunk 1949-ben született Al Capone…..
Soltyk 2010.06.21 19:37:21
Bundáskenyér küldte ezt a csodálatos videót Chuck Norris erdei szellemharcos filmjéből, ahol a mester megleckézteti a gonosz fairtókat. Az a szempárbaj a fűrész megfogásánál az priceless.   ..
Geekblog Rolling Thunder 2010.03.05 14:56:00
Holtan térnek haza. A mozdulataik, a gesztusaik, a mosolyuk mind erőltetett: érezni, micsoda erőfeszítésébe kerül az Őrnagynak fenntartania ép elméje látszatát. Erre mindössze a civilizációról megmaradt emlékei kényszerítik, a homályos memóriafoszlányok, amelyek régi…..