Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sniper

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas felhajtás előzi meg a Lost hatodik, záróévadának utolsó epizódjait: a két és félórásra kibővített finálét az ABC magyar idő szerint hétfő hajnali háromtól (helyi idő szerint vasárnap este 9) vetíti a keleti parton. A hagyományoknak megfelelően a három órával…..
sniper 2010.05.21 18:14:35
@Shesh Besh:

Szerintem itthon (ugyeseknek? az osszes ncore/bh/etc. user...) az EST adas befejezese utan percekkel elerheto a legujabb epizod, valoszinuleg most sem lesz mashogy.

Tehat max. 2 oraval kesobb mar nezheto (ez termeszetesen egy atlagos 41+ perces timeslotban 1 orat jelent).
sniper 2010.05.21 21:27:03
@fortytwo:

well said.
Írja dr. Fekete Ferenc, a a Magyar Szexuális Medicina Társaság épp most tartó kongresszusának szervezője.http://szexdoktor.hu/kardiologia/kardiologia-prevencio/695-heti-3x-szex-a-tulelesertIdéztem már egy angol anyagot, ott a napi egy orgazmust ajánlották.:)Idézek a cikkből:"Egy…..
Gulyásdemokrácia Fico-Orbán 2010.05.13 12:24:19
Robert Fico egy népnemzetieskedő populista barom, és ezen a tényen nem változtat az sem, hogy egyébként Orbán Viktor is. Ez azonban önmagában még nem lenne baj, csak éppen tehetséges politikusok mind a ketten, akik tudják, mi kell ahhoz, hogy sokan szeressék őket a maguk…..
sniper 2010.05.13 15:12:28
@majomképű:

Az ENSZ Biztonsagi Tanacsanak valamelyik uleserol johetnek a hasonlo kommentelok. Az alabbi oldalon talalhatsz szamos olyan hatarozatot, amit Izrael allam nem igazan tartott be vagy vett figyelembe.
Nem mindenki antiszemita, akinek nem tetszik Izrael kul- es belpolitikaja. Szerintem. Akiknek meg igen, azok koltozzenek Gazaba :)

en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_Nations_resolutions_concerning_Israel
sniper 2010.05.13 16:58:31
@majomképű:

Fogalmam sincs; de ez a tortenet szempontjabol viszonylag erdektelen. A terrorizmus elleni kuzdelem a vilag minden demokratikusan(?) mukodo orszagaban az alapveto biztonsagi feladatok egyike.

Amikor egy allam vezetese kisajatitja a terrorizmus elleni harcot etnikai tisztogatas celjara, akkor van problema, es ezek utan szuletnek BT-hatarozatok a megfelelo allammal szemben.
Feltetelezem, hogy nem ertesz egyet azzal a kijelentessel, hogy Izrael etnikai tisztogatast hajt vegre. Ez esetben kerlek, hagyd a fentieket figyelmen kivul; igazad van. Izrael allam soha nem tett semmi olyat, ami tavolrol is megkerdojelezheto lett volna etikai, jogi vagy barmilyen mas szempontbol. Barki, aki mashogy gondolja, antiszemita es terrorista.
A férfiak fantáziáját valamiért megmozgatják az olyan csajok, akik valami kifejezetten férfias dologban vesznek részt - és itt most gyorsan hagyjuk ki az első pár eszünkbe jutó dolgot, mint testépítés, súlyemelés, sör-virsli verseny, és a többi, egész addig, amíg a kémkedés…..
Európai utazók élménybeszámolója – beszélgetések a szudáni KartúmbólNincs ember, aki ne szeretne utazni. Néhányan megtehetik, hogy eljussanak más kontinensre. De ennél jóval kevesebben vannak azok, akik megszállottan járják a világot. Gyalog, motorral, terepjáróval, öt…..
sniper 2010.05.01 17:13:26
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
Sivatag a tengeren. A PERZSA-ÖbölA Kharanaqban töltött napok után egy gyors jazdi átszállást követően már úton is voltunk a Perzsa-öböl és egyben Irán legnagyobb szigete, Qeshm felé. Már évek óta meg akartam nézni ezt a térséget, az egyetlen baj csak az volt vele, hogy a…..
sniper 2010.03.24 18:29:56
Isten útjai kifürkészhetetlenek, tartja a mondás. Vagy ahogy a muszlimok mondják: „insallah”. Ez a hétköznapi életük legfontosabb szervezőelve. Előre megbeszélt időpontok, programok tervek csak akkor valósulnak meg, ha valami közbe nem jön – vagyis ha Allah nem…..
sniper 2010.02.22 23:24:35
Néhány napja kértelek benneteket, hogy európai gyorsvasutas élményeiteket osszátok meg velünk. Amellett, hogy itt is megjelenítem, mert érdekes a téma, Szudvari már jelezte kommentben, hogy egy cikket akar írni belőle. Íme az eddig beérkezett élmények vágatlanul:Olasz…..
Tisztázzuk az elején: Moldova egy ország, Románia és Ukrajna között. Aki nem hiszi, nézze meg a térképen. Magyarország második szomszédja, de szinte mindenki többet tudna beszélni mondjuk a sokkal távolabbi Andorráról. Aki meg már hallott róla, az A38-on is nyomuló Zdob si…..
Szégyen-gyalázat, de október végén anélkül múlt el egy csinos kis háború évfordulója, hogy mi erről megemlékeztünk volna itt a blogon. Tény ami tény, egy nem túl hosszú, sem túl véres, ezért nem is túl népszerű, konfliktusról van szó. (mondjuk  mostanában, a dalai…..
sniper 2009.12.19 11:16:38
Belsőség Fordult a kocka 2009.12.07 16:26:00
Fordult bizony. Ma a Totalcar Szerkesztőség, Petrolhead csoport címzéssel kaptunk vastag, bélelt borítékot. Angélánk tanácstalanul álldogált a borítékkal a kezében, lecsaptam rá azonnal (a borítékra), újság formája volt, de csak találgatni mertünk, mi lehet az.A Top Gear és…..
sniper 2009.12.07 17:07:57
sniper 2009.10.02 02:55:19
@bigthereal:

"@I-brahi: hát te beteg vagy...
Magyarországon soha nem volt fasizmus, kispofám, olvass kicsit!"

1944. marc. 19-en a nemet csapatok megszalltak Mo.-ot, mikozben a kormanyzot Ausztriaba csaltak, es a helyi hazaarulokkal uj kormanyt alakittattak, egy naci/fasiszta ideologiat maximalisan kiszolgalo adminisztraciot. Minden megszallt orszagban akadtak ilyen nyomorultak, pl. Tiso, Quisling vagy Antonescu (stb.)

"de ságvárinak, meg az őt letartóztatni kívánó csendőröknek semmi köze nem volt a deportálásokhoz, főleg, hogy 44 nyarán már nem is voltak. ennek ellenére a barátod simán lelőtt egyet..."

Olvassatok mar, konyorgom. Hihetetlen.

"(...) a hatalomnak pedig nem az antifasizmus nem tetszett, hanem a kommenizmus,amiben nagyon igazuk volt!
a komenista pártnak meg csak álca volt ez az antifasiszta duma, csakis a hatalom megszerzésére mentek, amit 3 év múlva el is értek, a megszálló oroszok hathatós támogatásával... na, akkor kezdődött a jó világ Magyarországon"

A hatalom valoszinuleg jobban orult volna, ha a magyar antifasisztak nem provokaljak ki az orszag megszallasat (ez termeszetesen sarkitas, aki tobbet akar tudni a temarol, olvassa el az akkori amerikai nagykovetnek a Magyarorszag, a vonakodo csatlos c. konyvet. Most neztem meg, angolul ingyen hozzaferheto (Hungary: The unwilling satellite)).

A "jo vilag" azota tart, amiota "ebbena-zorszagban" nincs hathatos kepviselete a jozan esznek; ez pedig a 20-as evek kozepere teheto szerintem.

A "jo vilag" azota nehany rovid szakasztol eltekintve "monoton novekvo" palyan van. Sajnos. Peldak helyben.
sniper 2009.10.02 09:56:29
@mikusz:

azert ne idiotazz le mindenkit. Szociopatanak fognak tartani.
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
Nemrég már láthattátok a Harper sziget egyik promóját. Most íme a második, mely még mindig csak sejteti a násznépre váró eseményeket, de első blikkre hatásosnak tűnik. Azt persze nem tudni, hogy a Doktor House-féle cinizmusokra, okosságokra vevők közül mennyien próbálnak majd…..
Rájöttem! Francia autók 2009.09.15 12:10:00
A francia autók köztudottan rosszak, megbízhatatlanok. Pocsék minőség, például a leggyengébb lemezből gyártják őket, de a motor is rémálom. Nem véletlen, hogy az autószerelők is sírva menekülnek a francia autók láttán. Aki egy kicsit is hazafinak érzi magát, és kicsit is…..
Úgy látszik a T-Home titokban külön csomaggal kedveskedett az elavult technikák szerelmeseinek. Mi másért lenne bárkinek szüksége ADSL-re 2023-ig? Gábor megrettent a sanyarú jövőképtől: Ma reggel éppen a számláimat fizettem be a T-home oldalán és a mellékelt képen található…..
sniper 2009.07.07 17:04:39
@mosógép máté:
na ez az, de akkor miert probaltak meg kitakarni? (szamomra vilagos, hogy miert, sztem neked is, csak faradt vagyok a poenhoz)
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
sniper 2009.03.22 06:54:59
@csipinymous:

Nekem ugy tunik, hogy az index forum linken, amit kuldtel, mar evek ota elerheto az anyag. De lehet, hogy csak nekem volt ilyen szerencsem :)
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
sniper 2009.03.10 02:03:15
@Ludas Matyi Online: ha fogalmad sincs arrol, amirol irsz, akkor miert ugatsz le masokat?
Nem végeztem komoly kutatásokat, de amennyire tudom, és ezt a 9to5Mac is osztja, Barack Obama az első amerikai elnök, aki Macet használ.Bár megválasztásának ennél van egy rakás fontosabb üzenete is, azért az Appleblogon örüljünk már egy sort, hogy egy Mac besétál a Fehér Házba.…..
Ahogy mondani szoktam: a vasárnap az értelmetlen posztoké.   Sziasztok! Nemrégiben került ide a poszt,  "Komoly nyálcsere történt" címmel. Az ott szereplő J még egy történetét megosztanám. Hogy ne kelljen újra megismerni a szereplőket, folytatnám a hasonló J…..
sniper 2008.10.19 14:05:49