Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macanoz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
A mobilplatformok rövid történetének kétségtelenül egyik legfontosabb mérföldköve az Apple eheti bejelentése az új előfizetési rendszerről, ami minden korábbinál világosabban jelzi, hogy az iOs platform uraként jelentős szeletet akar lehasítani a platformon keletkező…..
macanoz 2011.02.22 00:35:52
@Robi, a hód: A felhasználónak ebben az esetben mindegy, ha meg tudja venni gyorsan, annak csak örül, legalábbis akkor abban a pillanatban :) Az app tulajdonosnak nem mindegy, hogy ebből le kell adni 30%-ot, de lehet, amit itt veszít, azt behozza a gyorsabb vásárláson.
A Chat Roulette akkor vált közismertté, amikor előbb a New York Magazine írt a jelenségről, majd nem sokkal később a New York Times fedte fel a random videochat szájt fejlesztőjének kilétét (egy 17 éves moszkvai srácról van szó). És ugye amiről a New York Times ír, az hír lesz.…..