Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alien001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis poén, ami eredetileg a Nicolas Cage maratonon belül lett volna, de végül külön raktuk fel.      ..
Alien001 2015.04.06 06:48:39
Azért annyira nem noob az az Ermac: (új MK X)

www.youtube.com/watch?v=SOuor0WH3Dw

Amúgy meg ha gyártatok majd még gameplay videót, akkor lehetne olyan, hogy a játékadaptációból készült filmeket összehasonlítani az eredeti játékkal és a kettőből lehetne egy kritikát. Így lenne mondanivalója a gameplay videóknak is.
Ebben a születésnapi különkiadásban egy régi nagy "vágyamat" teljesítettem: kipróbáltam egy horror játékot, ami ráadásul ígéretesnek is tűnik. A kép legalját nem sikerült rögzítenem, így a feliratok nem láthatóak teljesen, ezért elnézést kérek.      ..
Rekordhosszúságú videóval ünnepeljük a Húsvétot. Gondolkodtam azon, hogy kettévágom valahol, és két részben lesz feltöltve, de végül inkább egyben hagytam, hátha ez a sok hülyeség koncentráltan egy adagban még nagyobbat fog ütni. ..
Baaad Movies Évzáró - 2013 2014.01.08 20:17:37
Remek év volt a tavalyi is, sok emlékezetes pillanattal, és viszonylag kevés pocsék filmmel. Bőven jutott helyezett minden listára, amiket lapozás után meg is nézhettek! A listákat - ahogy mindig - a 2013-ban Magyarországon moziban, vagy dvd-n bemutatott filmekből raktam össze,…..
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..