Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Face/off

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Face/off 2007.06.26 16:22:43
...ez a történet úgy ahogy van SZÁNALMAS!!! Most már csak arra szertnék rájönni, hogy mire is megy ki itt a játék kedves GOCUS! Nem lehet, hogy kicsit "vérszemet" kaptatok a húgicáddal együtt, hogy abból a 10.000-ből akár többet is lehetne csinálni??
Ki vagy TE?? A család ügyvédje??
-A mai világban, bárhol meglopják (sajnos) az embert.De legalább okot NE adjon rá a vadbarma!
- Egy 18 éves FELNÖTT!(Mert ne beszéljünk gyerekről, hisz ő lenne jogosan felháborodva ha ezt a kifejezést használnánk.Hisz őt már szeszes itallal-cigarettával is kiszolgálják, sőt a diszkópatkányok közzé is beengedik).Nos miért nem volt annyi esze, hogy az értékeit elzárassa,ha már odavitte, hisz lehetősége volt rá! Ha mégis ilyen buta liba volt, akkor legalább a munka végeztével csak bele nézek abba az "állítólagos" boritékba. De ő, ezt a lépést is kihagyta!!!
Sőt, másnap még munkába is áll! Na neeee! Itt vagy a csaj flúgos, vagy jól kitervelte az egészet.
Eltünik a pénz,-ráfogom a hamburgersütőkre,-otthon beadom, hogy bántanak, nem jó ott dolgozni,-anyu ,apu megsajnál,a faszfej tesóm még a neten is csinál egy kis hírverést nekem,-egész nyáron nem kell melóznom (mert lelki válság ért)-buli ezerrel.... Végül is, a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt.
Csak drágáim! Azon nem gondolkoztatok el, hogy olyan embereket sértegettek, az alaptalan (mert alapja nincs ennek a storynak) vádaskodásaitokkal akiket nem is ismertek, és akikhez nap mint nap bejártok zabálni!! Te is, te bunkó aki azt írod, hogy soha nem ennél ott, és nem dolgoznál ott. (lehet, hogy a géptől felállva sietsz mert mindjárt kezdődik a munkaidőd valamelyik éttermükben!)
Gocus drága! Te hogy felháborodtál, hogy az előző kommentben "ritaa" gyanúsított titeket. Hogy felháborodtál, hogy a
"Joci a Mekiből" kiírta a hugod nevét.
Te nem ezt tetted! Ki írtad az étterem nevét, telefonszámát ahol állítólagossan a picsa hugodnak eltünt valamilye.(Mert Te sem tudhatod, hogy nem beszél-e mellé... Ott voltál??? " Messziről jött ember, azt mondd amit akar? Te nem gyanúsítottál meg ott dolgozó embereket?? Deeeehogynem! Tudod mit! Menj el inkább dolgozni, és tisztességessen keress pénzt magadnak, ne SZÁNALMASSAN!(akár egy mcdöncibe is ) De ne sajnáltasdd itt magad! Különben is a hugodnak nincs keze v. (esze), hogy az itteni lépést TE tetted meg helyette???

Ja és Öreg!
Nem dolgoztam, és nem is dolgozom Mekiben! De esküszöm, heccből kipróbálom, ...mert megtehetem! ... és biztos vagyok benne, hogy TÚLÉLEM!




Az Adidas arcfelvarrása során újabb tû maradt a nagymúltú márka szöveteiben. Az Adicolor-szériát egyszer már ollónkra vettük, most pedig megjelent az elsõ (fehér) sorozat reklámfilmje, ami újfent hagy némi kivánnivalót. Ugyan mi vehette rá a szabadon garázdálkodó…..
Face/off 2007.06.26 15:04:26