Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadam93

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A point-n-click műfaj szerelmesei jól fognak szórakozni a Tower Core című remekkel. Adva vagyon a nemtomhanyadik évszázadezred és biza jönnek a fránya idegenek, hogy elfoglalják a Földet. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy szem asztal méretű űrhajóval ezt hogyan kívánták kivitelezni,…..
Volt valaha egy mesterlövés rovatunk, ami méltatlanul tűnt el a süllyesztőben. Most, hogy szorgos segítők támogatják a blogot, lesz időm feléleszteni a rovatot, úgyhogy küldhettek megint képeket a posztolt játékokban elért kimagasló eredményről vagy egyszerűen csak vicces…..
„Először nem értettem mi a játék ebben a himbilimbiben. Aztán már érdekes lógatásokat is lehetett végezni” – írja Gyu az XRaye-ről. Érdekes ügyességi játék ez, én sem értettem először mi a pláne benne. Aztán megértettem, és kiderült, hogy nem tetszik,…..
A Visitor az egyik legnépszerűbb point-n-click kalandjáték volt a KMK-n, és az alkotók másik játékát, a Journey of Reemust is szerettétek. Pacska fedőnevű munkakerülőnk hívta fel a figyelmemet a Reemus második részére. Még több fura lény, még nehezebb fejtörők, és a Visitor…..
vadam93 2008.12.18 14:35:01
Fido egy érdekes dolgot fedezett fel az új Call of Duty-ban. Már a legelső részben kicsit kínosan lekopizták az "Ellenség a kapuknál" film csatajelenetét, de most már úgy látszik, hogy vállalják is a másolást. Ugyanis a pályán Jude Law hasonmása megtalálható, aki…..
Kezdjük a hetet az Evito Ball című ügyességi cuccal, amivel akár a reggeli kávét is ki lehet váltani, annyira szemétparaszt. Nyolcvan pályán kell végiggörgetnünk egy golyót, felszedni színes bogyókat, aztán eljutni a kijáratig, miközben agyafúrtnál agyafúrtabb fegyverek…..
Flash Játékok Crazy Keys 2008.06.10 16:48:00
Na most az van, hogy lassan egy éve megy a blog, és elég sokan látogatjátok most már visszajáróként. Erről majd az egy éves évfordulón megemlékszünk, de szerintem addigra kevesen leszünk nagyon. Ugyanis ez a játék, amit most be fogok rakni, hát, hogy is mondjam. Látogatóim 90%…..
vadam93 2008.06.10 19:14:21
avagy rémusz kalandjai...Fredericus királysága alatt élt egy nagy hős, aki sárkányokat győzőtt le, megmentve ezzel a birodalom falvait. Az emberek imádták, a sárkányok gyűlölték őt.Igazságot és békét hozott a földekre, szűzeket mentett meg amerre csak járt.Ez a történet…..
Nemrég láthattátok a következő kép elődjét, vagy első részét, fogalmam sincs, de tuti, hogy közük van egymáshoz. Te hány illúziót találsz a képen? Köszi, Manyfesto...
vadam93 2008.05.17 08:10:49
6
Elkészült hát a Jericho első része.Folytatása következik!Jó szórakozást hozzá! ..
Igazi utolsó munkanapra való kreténség a Pillage the Village, Király kolléga találata. Főhősünk egy kéz, akinek békés falusiakat kell az égbe hajítania, lehetőleg úgy, hogy a jobb sorsra érdemes emberek kileheljék a lelküket. Minden hulláért pénz jár, amit a kézzel össze…..
Ha túl nyugodt vagy akkor nézzed csak a következő képet néhány percig, rögtön szétrobban az agyad. Elég furcsa a vibrálás benne, különben teljesen statikus a kép. Köszönjük danielnek...
Őszintén szólva meglepett a múltkori számkereső játék sikere, de ez kellemes meglepetés volt. Most következzen valami hasonló, a Patchworkz!, amiben szintén egy emberi játékossal versengve kell - ezúttal nem számokat keresni, hanem különböző elemekből kirakni egy képet. A…..
vadam93 2008.05.08 20:11:02
A The Last Standról már írtam a zombiirtós válogatásban, most megérkezett a második rész. Négyen is beküldtétek, SnowMen így foglalta össze a lényeget: „Nagyon jó, sokkal összetettebb, mint az előző, több város, új fegyverek, csapdák, túlélők, fegyveres zombik, és…..
B. György küldte a mai képet. Állítólag ha a közepét nézed akkor egy idő után eltűnnek a sárga pöttyök, megjegyzem nekem nem működött. :)..
A Cheese Dreams egy újabb csoda a Nitrome fejlesztőitől, műfaját tekintve platformjáték, de két apróság nagyon feldobja. Az egyik a környezet: a keretsztori szerint gonosz űregerek elrabolják a holdat (ami tudvalevően sajtból van), aminek az égitest nem örül, és megpróbál…..
Könnyed Asteroids-klón a Doddle Defender, ami annyiban hoz újat a forgolódós-lövöldözős műfajba, hogy a játékos maga rajzolhatja meg a repülőt, amivel aztán szétzúzza az ellent (sőt, később további ágyúkat is lehet rá rajzolni). Az ötlet remek, a kivitelezés már kevésbé,…..
Megértem azokat, akik nem találnak örömet az előző játékban, ők vigasztalódhatnak a Szabolcs által beküldött Caffeine Crazyvel. A játék az egyszeri rendszergazda életét mutatja be igen érzékletesen: emberünk menne a reggeli kávéjáért, de a kockairodákból folyton eléugranak…..
Úgy látszik, a múlt hónapban vírusként terjedő Syobon Action máris megihletett néhány programozót, a The Unfair Platformer ugyanis hasonló platformjáték, és már címében is jelzi, hogy a pályákat egyetlen szempontot, a játékos minél aljasabb szívatását figyelembe véve…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
vadam93 2008.04.07 16:42:08
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..