Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motor77sport

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz Mi mennyi? 2017.08.22 21:32:16
A mai csodakamion kapcsán megnézzük mi micsoda a hajtástechnikában, mielőtt még mindenki be nem ugrik a kútba örömében egy-egy hangzatosabb számadat láttán.....
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Nem lehetne mégis megoldani valahogy? Kérem... Szóltam elhalóan az autóbérlős kiosk teljhatalmú úrnőjéhez, de a szigorú indiai asszonyság elutasítása bárdként sújtott le rám. Este kilenckor, a sivatag közepén, hatvan kilométerre a dubaji szállásomtól más sem hiányzott,…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Belsőség Heti merítés 2014.11.23 09:29:32
Irtózatos Gumimaci Mindenféle G-t nyúztam már az elmúlt röpke 16 évben, tudom az összes erényét és bambaságát, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből, hogy nekem a végére kell járnom ennek az irtózatdús sztorinak, beleülök ebbe a híres modellbe csak azért…..
motor77sport 2014.11.24 12:53:37
@alvázvédelem: Ha valaki kiköltözik és emelkednek a életfenntartási költségei, (több benzin drágább kaja márkás cuccok stb.)akkor ugyan ott van mintha itthon maradt volna nem? Akkor miért ment el itthonról? Ha spórolni akarsz, kicsit félretenni akkor te szórod a pénzt?
Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
motor77sport 2014.09.10 09:18:28
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
motor77sport 2014.08.17 17:32:19
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
motor77sport 2014.07.27 08:22:07
Nem hinném, hogy a „cipőboltos” Ken Block tisztában van a magyar sport, különösen a motorsport helyzetével, illetve azzal, hogy nálunk a futball mennyire kiemelt fontosságú, államilag támogatott dolog. De lehet, hogy tegnap többet tett a magyar motorsportért, mint eddig…..
motor77sport 2014.04.23 13:05:04
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
motor77sport 2014.04.20 15:18:27
@nem kéne...: A hegesztés biztos hogy elvinné a síkot, egy ilyen bonyolult felületű cuccnál, hiába van előmelegítve az anyag (vagy akkor meg főleg) a régi aluöntvények összetétele sokkal rosszabb hegesztési szempontból is. Sajnos nagyon nehéz jól megcsinálni. Ha esetleg csak ragasztva lesz, akkor nem nagyon lehet terhelni, azt a csavart nem lehet majd meghúzni. Ez nagy szívás mindenképp.
Racing Dream Loeb levelét megírta 2014.04.11 11:35:44
Sziasztok! Hát itt vagyunk, becsöngettek: nemsokára debütálok a WTCC-ben… Annyi év ralizás után a hétvégén Marrákesben valami egészen más kezdődik el nekem és a Citroënnek. Első versenyünk, első időmérőink, első éles futamaink az új sportágban… igazán különleges…..
Belsőség Nem vagyunk normálisak 2014.03.16 06:49:53
Nyár végén ismét számot vetettem autótulajdonosi énemmel. A mérleg egyik nyelvén ott volt a T3-asom, ami rengeteg pénz és munka után egy kis fogyasztású, T3-as viszonylatban dinamikus, kilenc fő szállítására alkalmas kisbusz lett. A pincétől a padlásig tele voltam…..
Olyan kemények és olyan sok volt az ugrató, hogy hátfájdalmakkal kórházba kerültek.Olyan köd volt, hogy csak a navigátor irányította a pilótát, a maximálisnál több bizalom kell ilyenkor.Olyan szűkek voltak az utak, hogy alig fértek el. És a nevek? Hányat ismersz közülük?A…..
motor77sport 2014.02.25 17:00:35
Goodwood 2012. St.Mary's Trophy. Mindig megnézem ezeket, havonta egyszer rámtör a vágy, hogy autóversenyt nézzek, ilyenkor törvényszerűen itt kötök ki. Aztán közben olyan hangosan üvöltök, hogy hirtelen azt veszem észre, hogy Stump Bandi és Csik is itt guggolnak a székem mellett…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Egy furcsa meghívó érkezett ma a szerkesztőségbe. Tisztelt Szerkesztőség!A Magyar Kerékpárosklub és  a Bringázz Sopron Egyesület szeretettel várja a sajtó képviselőit sajtótájékoztatójára.A sajtótájékoztató keretében a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz Sopron…..
Amíg az ötvenes években az elhasznált autó fogalma ismeretlen volt Magyarországon, az USA-ban egymás után nyíltak a roncstelepek a forgalomból kiöregedett járműveknek. Itt is voltak ugyan totálkáros vagy háború alatt szétlőtt autók, de a virágzó kapitalizmus polgárai jó…..