Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heszandi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a blogom indítása elején elhatároztam, hogy végigjárom a térség összes tanösvényét, hogy aztán majd összehasonlíthassam őket és írhassak egy összegző bejegyzést, melyik túraútvonalnak mi a sajátossága és kinek ajánlom leginkább. Eddig a Fényes tanösvényt és a Réti-tó tanösvényt fedeztem fel,…..
heszandi 2018.04.30 08:42:39
@simondora89: Köszönöm!!!! Akkor ma mindkét ( általad megosztott) helyet bejárjuk, illetve bebiciklizzük egy barátnőmmel! Még egyszer köszi! :), Andi
A Loomya Diet Pills egy kiemelkedő hatékonyságú fogyasztó tabletta. A természetes alapú, különleges összetételének köszönhetően hatékonysága kiemelkedik a fogyókúrás tabletták közül. A tabletta a működése során étvágycsökkentő és zsírégető hatást vált ki a szervezetben, mindemellett az egészségünk…..
Gyorsan változik körülöttünk a világ - ez eléggé közhely. Ám a valóság az, hogy 10-20 évvel ezelőtti világhoz képest az egyik jelentős változás az Internet. Ennek az egyik pszichológiai oldala az, hogy megjelent az Internet függőség is sok ember esetében. De mit is jelent az Internetfüggőség? Van…..
heszandi 2010.03.04 21:40:59
@asdoid: Sajnos nem tudom megállni...! Azt javaslom, mielőtt kommentet írsz és azt el akarod küldeni, futtass le a szövegen egy helyesírás ellenörző programat!!!

A többieknek:
Sajnos személyesen ismerek internetfüggőt, aki gyakorlatilag az összes "kritériumnak" megfelel, és nincs meg a "gyógyszer" illetve az ellenszer. Valaki tud ebben segíteni??? Van valami módszer a leszoktatásra?
Köszi!