Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asvééd

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus megsemmisítő vereséget szenvedett a Benfica otthonában, s így egy fordulóval a csoportkör zárása előtt már bizonyossá vált, hogy a zebramezesek nem lesznek ott a legrangosabb európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszában. Szombat kora este a csapat a kiesés elől menekülő Lecce…..
A Juventus szégyenteljes produkcióval zárta az őszi szezon első felvonását, a Monza elleni meccsen véget ért a bajnokságbeli veretlenségi sorozat is. A mérkőzés meghatározó pillanata volt Ángel Di María kiállítása, s ezt követően a Juventus már nem tudott igazán felülkerekedni ellenfelén, s a…..
asvééd 2022.09.18 19:15:02
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
asvééd 2022.09.14 10:34:45
@Apuleius: Köszi!
asvééd 2022.09.14 10:36:11
asvééd 2022.09.14 12:47:21
@insieme: Thx!
Hajrá ZTE! Mindenhol ott vagyunk 2014.08.21 14:15:17
Úton, útfélen, idegenben is otthon... Most épp Zugló szívében sikerült belefutnom az ott igényesen elhelyezett szignónkba, amihez az egykoron a Bagolyvár utcai kollégiumban lakó egerszegi különítménynek minden bizonnyal köze van:   Bár a csúfos csabai szezonkezdetről nem…..
A Juventus mostantól teljes gőzzel a bajnokságra koncentrálhat, s nem engedhet meg magának több pontvesztést, amennyiben életben kívánja tartani bajnoki álmait, hiszen az éllovas Inter pillanatnyilag tíz pont előnnyel vezeti a versenyt. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett a koronavírus-fertőzését…..
asvééd 2021.03.21 16:56:17
Számos olasz forrás szerint a Milan és Mario Mandžukić megegyezésre jutott személyes aspektusok tekintetében, és a horvát válogatott szezon végéig csatlakozhat a rossonero csapathoz, miután egyes orvosi vizsgálatokon is átesett már. A Milannews24.com és a Calciomercato.it számolt be a friss…..
Fernando Llorente januárban visszatérhet a Juventushoz, miután nemigen sikerült neki a déli kaland a Napolinál, bár a Sampdoria is szívesen leigazolná a baszk csatárt. A Sky Sport Italia értesülései szerint a 35 éves csatár is megtalálható azon a listán, amelyet a Juve állított össze, és amelyek…..
Az Il Corriere dello Sport beszámolója szerint Fabio Paratici és Federico Cherubini érdeklődött Alessandro Luccinál, Joaquín Correa ügynökénél a játékos elérhetőségéről. Az olasz napilap értesülései szerint Andrea Pirlo fontos erősítésnek tekintené a futballistát, aki leginkább a támadásokat…..
Felgyorsultak az események, Álvaro Morata hamarosan Torinóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, miután a Juventus és az Atlético Madrid megállapodásra jutott a támadó kölcsönszerződését illetőn. Amennyiben a torinói klub végül él opciós vételi jogával, Morata összesen mintegy 54 millió…..
asvééd 2020.09.22 01:47:16
@m.martin91: Ennek a kommentnek minden szavával egyetértek!
Meglepő fordulatot hozhat a nemzetközi csatárkeringő, olasz és spanyol hírforrások egyaránt arról számolnak be, hogy a Juventusszal korábban hírbe hozott Luis Suárez az Atlético Madrid csapatához igazol, s ezzel megnyílik az út Álvaro Morata előtt, aki kölcsönben, opciós vételi joggal térhet vissza…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
asvééd 2020.09.17 20:03:42
@hellan: Miből gondolod?
Egyre erősödnek a pletykák az olasz sajtóban arról, hogy Edin Džeko közelebb került a Juventushoz, így megnyílhat a Napolitól minden bizonnyal távozni készülő Arkadiusz Milik útja az AS Roma felé. A Juventus továbbra is egy új csatárral szeretné megerősíteni keretét, s miközben Gonzalo Higuaín…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az Il Giornale a minap felsorolta azokat a játékosokat, akik kapcsán komolyan felmerült a távozás lehetősége az elmúlt napokban. A nyári vagy inkább őszi átigazolási szezon zárásáig, október 5-ig számos játékosnak távoznia kell a Juventustól, mivel a keret túlságosan bő jelenleg, de egyúttal…..
A Juventus kész lecserélni centerét, mivel több olasz forrás szerint megvan a megállapodás Luis Suárezzel, Gonzalo Higuaín pedig kész követni egykori csapattársát, Blaise Matuidit az Inter Miamihoz az Egyesült Államokba. A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello…..
A Barcelona középpályása, Arturo Vidal nemrégiben azt mondta, örömmel játszana ismét a Juventusnál Andrea Pirlo futballistájaként, de véleménye szerint Antonio Conte a legjobb taktikailag. A futballista Daniel Habif YouTube-csatornájának adott interjút a karrierje következő lépéséről. „Bámulatos,…..
A Tuttosport ma reggel számos kellemes hírrel szolgált, hiszen beszámolójuk szerint a Manchester City érdeklődött Matthijs de Ligt kapcsán, a PSG, a Manchester United és a Real Madrid Rodrigo Bentancur kapcsán, míg az Everton, a Wolverhampton és a Leicester Merih Demiral kapcsán puhatolózott. A…..
asvééd 2020.08.29 20:43:06
@Alex8610: Igen, én is így látom!Costa ÉRTÉK!!! A fiatalok is maradnak! Csupa jó hír! :)
Derült égből villámcsapásként hatott a Juventinókra a hír, miszerint a Juventus állítólag mindenben megegyezett Weston James Earl McKennie ügyében, így a játékos majd Torinóba költözik. Az amerikai középpályás már négy éve tartozik a Schalke kötelékébe, 2016-ban hagyta el az FC Dallast a németek…..
asvééd 2020.08.28 08:42:47
@hellan: Látom nem érted a lényeget :)
Nem az a kérdés hogy Kean mennyit padozott volna mert itt sincs.Hanem ez a szépreményű ha jön csak töltelék lenne és menne kölcsönbe vagy a padra.
De ha már feltetted a kérdést, szívesen válaszolok.
Higuain sokszor impotens játékát látva lehet sokkal többhöz.
asvééd 2020.08.28 17:18:38
@hellan: OK. Rendben, de emlékeztetnélek pl. Elia esetére, őt is mekkora várakozás előzte meg, sajnos a többit már tudjuk.
Sergej Milinković-Savić idén nyáron valószínűleg elhagyja a Lazio együttesét, és egyes források szerint az egyik legvalószínűbb cél a Juventus lehet. A szerb válogatott neve már felmerült nem egyszer például a Real Madrid vonatkozásában is, azonban a CaughtOffside beszámolója szerint a középpályás…..
Miután a Borussia Dortmund bejelentette, hogy Jadon Sancho a következő szezont is Dortmundban tölti, a Manchester United vezetősége egyéb célpontok felé fordult, így képbe került Federico Chiesa és Douglas Costa. A húszéves angol szélső első számú célpont volt, ám a Dortmund igazgatója, Michael…..
asvééd 2020.08.11 16:38:49
asvééd 2020.08.11 20:04:04
@venember83: Sztem sokkal több van benne, megpróbálnám többet játszatni feltéve ha nem sérül le.
asvééd 2020.08.18 09:22:16
@Grinta: Sarri alatt az is csoda hogy ennyi kijött belőle...
Nem mindig a játékosban van a hiba szerintem.
Jobb edző alatt hidd el meg fog táltosodni.
Csak pozitívan!Tudod mint a Lyon meccs előtt! :)))
Maurizio Sarri begyűjtötte első olasz bajnoki címét, és ezzel ő lett a legidősebb edző a maga 61 évével és 6 hónapjával. „Különleges érzés volt a győzelem, természetesen, nem volt egyszerű nyerni. A győzelem mindig nehéz, s még nehezebb győzelmi sorozatot fenntartani, szóval biztosra venni a…..
A bianconero csapat 18 pontot bukott idén vezetésből, ezúttal az Udinese tréfálta meg Maurizio Sarri csapatát 1-0-s vezetésről, a mester pedig arról beszélt, hogy a csapat szervezetlenné vált a 2-1-re végződő meccsen. „Mostanában ezt látjuk, elveszítettük a szervezettségünk és az felállásunk.” -…..
Az egykor nagy reményekkel a Juventushoz igazoló Amauri felidézte a Torinóban töltött időszakot, s elárulta, 2012-ben közel állt ahhoz, hogy az AC Milan együtteséhez igazoljon, azonban a történet végül más irányokban folytatódott. A brazil-olasz támadó 2008-ban 22.8 millió euro fejében igazolt a…..
asvééd 2020.05.24 19:01:43
Ebben a részben Marotta utolsó három mellényúlására emlékezünk vissza, akikben az a közös, hogy mind a hárman 2010-ben érkeztek Torinóba és mind csak kölcsön szerepeltek a Juventusban. Alberto Aquilani: Rómában született, és az AS Roma csapatánál is nevelkedett. Egészen 2009-ig szolgálta a…..
asvééd 2020.05.21 06:50:34
@mrdel: .. és Almiron :)
Még mindig Beppe Marotta mellényúlásainál tartunk, de már nem sok név maradt az ő feketelistáján. Ezúttal két olyan játékos van terítéken, akik szebb napokat is láttak mielőtt Torinóba kerültek, mára pedig már mindketten visszavonultak. Luca Toni: A Modenánál nevelkedett, és rengeteg klubot…..