Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l2njpx

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Férjem védelmében a CBS egyik legjobb sorozata, egyrészt azért, mert erős női karakterekre épít, akikkel az írók csak nagyon ritkán babrálnak ki és hozzák őket karakteridegen helyzetben (pl. Kalinda és a férje), másrészt pedig azért, mert szakít a csatornát elborító…..
Az Oscar-díjra is jelölt Jennifer Lawrence lett a Dior tavaszi/nyári reklámarca. Jennifer aranyos, bájos lány, ezeken a képeken pedig kifejezetten szép is. A fotós Willy Vanderperre volt. Ti mit gondoltok, jó választás volt Jennifer? ..
Jennifer Garner Sokat kellett gyakorolnia, sok díjátadón vett részt mostanában, de végre beérett. Végre megtalálta a neki való darabot, amiben otthonosan mozog, ami nem feszélyezi, sőt mi több amiben remekül néz ki.   Jennifer Aniston Tegnap nem sokan követték el…..
l2njpx 2013.02.25 18:41:45
A női magazin márciusi címlapján a kerekesszékes modell, Varga Katalin lesz - adta hírül a Sanoma. A lap A divat mindenkié! címmel kampányt hirdet a sérült nőkért. A lap kiemelten foglalkozik a fogyatékkal élő nők helyzetével és életvitelével. A cél az, hogy felhívják a…..
Végezetül a díjátadó legnépszerűbb színei, a natúr, a fáradt rózsaszín és a meghatározhatatlan, halvány színű ruhák következnek. Megan Fox Natúr színű, csipke Dolce & Gabbana ruhát viselt. Amennyire a ruha színe visszafogott volt, éppen annyira hangsúlyosak az…..
l2njpx 2013.01.14 19:07:48
A minap már láthattuk az alig felöltözött Rihanna GQ magazinos címlapját (itt), de én már akkor feltételeztem, hogy nem csak ennyit mutat meg Rihanna a melleiből. Nos, igazam lett, tényleg nem. A magazin hasábjain más szögekből és más pózokban mutogatja tovább magát, sőt az…..
Nézzük, kik voltak annyira merészek, hogy élénk sárgában, vagy narancsszínben pompázzanak! 1.) Julianne Moore Az Emmy-díjat is bezsebelő színésznő citromsárga Christian Dior haute couture ruhát viselt. Bár a szín feltűnő, a fazon nagyon visszafogott, és ékszerekkel sem…..
l2njpx 2012.10.02 21:00:06
@The Strange: In 1984, when she was 14 years old, Padma was in a car accident in Malibu, California, causing an injury to her right arm that required surgery, which left a 7-inch scar[5] between her elbow and shoulder. The incident happened on a Sunday afternoon as Padma was being driven home from a Hindu temple in Malibu. She remembers a flash of orange, looking over to see the large car upon her. Padma describes the event in the April 2001 edition of Vogue, saying, "Being in a car crash was like an exhilarating hallucination, an unbelievable moment that oddly remains one of the most beautiful images in my memory."[12] The car left Padma with injuries that included a fractured right hip and a shattered upper right arm.
l2njpx 2012.10.02 21:01:15
@CiccalikeGicca: n 1984, when she was 14 years old, Padma was in a car accident in Malibu, California, causing an injury to her right arm that required surgery, which left a 7-inch scar[5] between her elbow and shoulder. The incident happened on a Sunday afternoon as Padma was being driven home from a Hindu temple in Malibu. She remembers a flash of orange, looking over to see the large car upon her. Padma describes the event in the April 2001 edition of Vogue, saying, "Being in a car crash was like an exhilarating hallucination, an unbelievable moment that oddly remains one of the most beautiful images in my memory."[12] The car left Padma with injuries that included a fractured right hip and a shattered upper right arm.
A világ legjobban öltözött és legstílusosabb hírességeinek rangsorában Olivia Palermo mindenképpen előkelő helyen kell, hogy helyet foglaljon. Stílusa messze földön híres, blogok tömege foglalkozik outfitjeivel, ami nem véletlen: Olivia mindig tökéletesen néz ki és minden…..
Mostantól hetekig tobzódhatunk a street style fotókban, egész évre is elegendő inspirációval töltekezhetünk fel! Kezdjük a sort mindenki kedvenc fotósának első New York Fashion Week kattintásaival: Hajrá Tommy Ton, éljenek a printek, a Céline, Valentino szegecsei és az ilyenkor…..
Rihanna elég megosztó személyiség, és ez igaz mind a viselkedésére, mind a zenéjére, mind a külsejére és az öltözködésére egyaránt, de mi most foglalkozzunk kizárólag csak a legutóbbival. Rihannát egyik pillanatban kikiálthatnánk stílusikonnak is, a másik pillanatban…..
l2njpx 2012.09.05 17:29:38
@The Strange: Szerintem nem működik, se nem harmonikus, se nem ízléses, csak egy halom összegányolt ruha és kiegészítő.
Az augusztus 30. és szeptember 10. között zajló londoni sporteseményen 33 sportoló képviseli a magyar színeket 9 sportágban, atlétikában, asztaliteniszben, erőemelésben, evezésben, judóban, sportlövészetben, teniszben, úszásban és vívásban. A paralimpiai versenyekről…..
l2njpx 2012.09.03 20:21:18
@dr. szajmonblack: Igen, úgy tudom, hogy a 2004-es olimpiától a juttatásuk azonos.
Valamiért az anyukák egy része nem tud elszakadni a kislányoknál a rózsaszín/pink, kisfiúknál pedig a babakék/középkék kombinációktól. Így rendezik be a babaszobát, így választják ki a babakocsit, a járókát, a cumisüveget és persze a gyerek egész ruhatárát. Pedig…..
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
l2njpx 2012.07.06 17:06:40
1.
hétvégén, nem munkába, nem elegáns helyre bizony én is felveszem. Mer 43 fok van a napon, és ez már az a szint.

2.
Tényleg ronda.

3.
Vagy fess rá újabb réteget! És reszelje mindenki a sarkát, mert a repedezett-koszos az brrrr.

4.
Soha nem tenném én se, ilyenkor mintásat, feketét hordok, azokon nem látszik. Érdekes egyébként, hogy sok helyen a nyár öltözetének lett kikiáltva a szürke póló fehér farmerral.
joannagoddard.blogspot.hu/2012/06/summer-uniform.html

5.
Én hordom, de nem magában, hanem nyári rucik alá, hozzá illő színben. Egyszerűen azért, mert nem vagyok 50 kiló, így folyamatosan csurog az izzadság a lábamon, a fenekemen ebben az időben, a legging meg felszívja, így nem ragadok sem az irodai székhez, sem a buszüléshez+ nem marad bazi nagy izzadságfolt a fenekemen.

6.
Sok helyen divat lett, van direkt így megszerkesztett póló, nyári ruha is.

7.
Na, ez is nagy divat lett, a streetfashion blogok is dugig vannak vele. Csinoslábúak, titnik szeretik az ilyesmit.

8.
Soha.
Néha olyan jó lenne, ha egy-egy dolgot, amibe beleszeretünk az interneten böngészve, könnyedén meg tudnánk vásárolni/fogdosni/megkóstolni itt is, csak pár metrómegállónyi távolságot megtéve. Most nem a Tiffany&Co. és a Marc Jacobs üzletek hiányára gondolok, hanem apróbb…..
l2njpx 2012.07.04 17:38:04
A perzselő kánikulában, a közel negyven fokban mit vegyünk magunkra, ha történetesen nem egy vízparti fa árnyékában hűsölve, jéghideg sört/koktélt kortyolgatva töltjük az időnket, hanem beszorultunk a betondzsungelbe? Természetesen a ruha legyen lenge, szellős és lehetőleg…..
Mostanában rengeteg ismerősöm vár babát. Ahogy nő a hasuk, egyre többször szembesülnek azzal, hogy nehéz divatos ruhákat találniuk, amelyek nem lebernyegszerűek, hanem nőiesek tudnak maradni benne. A Zarában csak néha találnak 1-1 megfelelő nadrágot, a H&M kínálata az…..
l2njpx 2012.06.25 21:13:47
@fashionista: Persze, ez igaz. De én most átlag-kismamákról írtam, akik készülnek a jövőre a 70 ezres gyed, meg a 29 ezres gyes, a 4 ezres pelenkacsomagárak mag az 50 ezres babkocsik, stb., stb. mellett. Mert a valóság ilyesmi.
Most aztán egy igazán sokkoló képsor következik... Beth Ditto-ról. A csaj súlyos egyéniség - átvitt és szó szerinti értelemben egyaránt, a képek azonban nem a hatalmas test miatt ijesztőek, hanem az őrült, elmebeteg grimaszoknak és a vízihulla külsőnek köszönhetően. …..
OurFashion Kell egy tetkó... 2012.06.04 16:57:00
Ez a téma szinte minden alkalommal előjön a barátokkal, de persze nem egy sárkánymintás ribancrendszámot, a sarki kínai menüjét vagy egy 'szeretlek Joci' feliratot akarunk magunkra varratni. Arról nagyon határozott véleményünk van, hogy mit nem szeretnénk, de az, hogy mit is akarunk…..
Rihanna a brit Esquire magazinban hálós melltartóban, mini farmersortban egy síppal a szájában mutogatja magát, a címlap kedvéért pedig még az egyébként sem sokat takaró melltartótól is megvált. Hmmm... ... merész képek, de hát Rihanna imádja mutogatni magát, gondoljunk csak a…..