Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Coon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Angol cím: Ocean's Three and a Half Magyar cím: - Leírás: Bonnie, Joe felesége végül megszüli a gyermekét: egy kislányt, akibe Stewie halálosan szerelmes lesz. Joe kölcsönt vesz fel egy uzsorástól, mivel megérkezik a hatalmas kórházi számla, és hogy visszafizesse, Mr.…..
Hétfő reggel alattomos lószarlepényekre futhatott rá az a gyanútlan kerékpáros, aki az Árpád hídi biciklisávon akart átkelni. A bringások által láthatóan már kilapított lócitromon többen megcsúsztak az egyébként forgalmas átkelőn. A hídon gyakran átjáró biciklisek…..
Angol cím: Stewie kills Lois (1.) Magyar cím: Halál Lois-ra! Leírás: Peter és Lois elutaznak egy hajóútra, a családot pedig otthon hagyják. Stewie sértettségében bosszút esküszik. Mivel Brian azzal cukkolja, hogy úgysem mer semmit sem tenni, Stewie felszökik a hajóra és nekilát…..