Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csubli

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
csubli 2011.06.18 23:16:31
@Kangörény_: ezek az emberek nem a jogaikért mentek ki az utcára. Az egyik sereg a magamutogatás, a másik az agresszió miatt.

Zagyva meg tövig bekaphatja a f.szom. Egy villanyszerelő szakmunkás végzettségű agyhalott droid istent játszik a szélsőjobb körében. Büntetlenül teheti meg, hogy újságírókat fenyeget meg életveszélyesen, csak azért, mert nem értenek egyet szélsőséges nézeteivel. Tőle egyszer megkérdezném: ha anyádból szappant főztek volna a lágerben, akkor is így habzana a szád???
Lyken nemzetközi jegyet szeretett volna venni a Keletiben, szerintem nem mondok el újdonságot, hogy rá is faragott erre. Végül is ő a hibás, hiszen tudvalevőleg aki jegyet akar, az menjen ki napokkal korábban, nemzetközi jegypénztárnál esetleg már hetekkel korábban - de itt most nem…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
csubli 2010.10.05 11:05:57
@Senkifia:

Nemzeti színű mezben fogtam kezet 1999-ben az akkori oktatásügyi miniszterrel, Pokornyi Zoltánnal, és büszkén meséltem el mindenkinek. MERT ENGEM NEM ÉRDEKEL, HOGY KINEK MILYEN A PÁRTÁLLÁSA, AKI MAGYARNAK VALLJA MAGÁT AZ MAGYAR!!! Ne egy ilyen senkiházi ossza meg velem, hogy te nem vagy magyar, mert nem rám szavaztál.
Ami meg a szemkilövésről szóló hozzászólásodat illeti: a "tüntetőknek" meg lett mondva, hogy haza lehet menni. Ezek után ott maradtak randalírozni. Nem a rendőrség tehet arról, hogy az emberek nem mennek haza, hanem 4 óra elteltével még mindig ott fröcsög a nyáluk. Aki nem tesz eleget a rendőri felszólításnak, az viselje a következményeit. Azok az emberek, akik hazamentek, nem lett semmi bajuk.
Mindemellett a Fidesznek is volt 4 éve, hogy azt tegyen az országgal, amit jónak lát. Ehhez képest semmit sem csináltak (7 km új autópálya, egyetemektől ellopott pénzből diákhitel, Ezüsthajó Kht, Happy End, Országblamázs központ, Postabank botrány, adózók pénzéből feltámasztott Demokrata újság, stb.). Átadták az országot 430 milliárdos hiánnyal, amivel nem tudtak elszámolni. Köszönhetően a Széchenyi-hitelnek, Agrárhitelnek, stb. Ennyi a hozzáértése a Fidesznek a gazdaságpolitikához. SEMMI. És ezt az összes magyar és nyugati gazdasági elemző megmondja neked. Aztán meg Orbán aláírt egy könyvet egy sajtónyilvános könyvbemutatón. Ekkor azt mondta, hogy ez a könyv az alapja a mi gazdaságpolitikánknak, nem ami most van. Kérlek szépen elemezték elismert gazdasági szakértők: ennek a könyvnek több, mint 90%-a a Bajnai-kormány politikája...
A baloldaliak soha nem sejtették azt egy jobbos magyar szavazóval sem, hogy nem vagy magyar, mert nem ránk szavaztál, ergo nem volt megosztott az ország. A Fidesz míg 8 évig ellenzékben volt, semmit nem csinált. Ja, de. Mondjon le! Ez igen. Gratulálok...
csubli 2010.10.05 13:24:47
@Neo07:

Ott voltam, csak nem mint tüntető, ugyanis egy vidéki versenyről érkeztem haza, pont a Blaha Lujza térre. Azt láttam, hogy az emberek nem haza mennek, hanem ott maradnak hőzöngeni...
Az Astoriánál megtartott Fidesz gyűlés határozott időtartamig volt meghirdetve. Azért, hogy valaki egy ilyen jellegű megmozdulást tartson, engedély kell kérnie bizonyos szervektől. Itt fel kell tüntetni azt is, hogy meddig tart a rendezvény. Miután ez lezajlott, az embereknek semmi keresnivalója azon a helyen. (És most ne gyere nekem azzal, hogy: miért nem lehetek ott, mint magyar állampolgár, tudod, hogy miről beszélek...). Egyetemi évfolyamtársamat ott verték, mert ott maradt hőzöngeni. Ő megtanulta, ha azt mondják, nem szabad, akkor nem szabad.
Vagy te úgy gondolod, hogy egy csomó embernek joga van szétdúlni a várost, másik csomó embernek rengeteg anyagi kárt okozva? Egy demokratikus jogállamban te a csőcselék érdekeit nézed? Szánalmas...
A másik: a Fidesz alatt nem csökkent az államháztartási hiány. A gazdaság, mert azért nőtt - bizonyos számadatok alapján -, mert a sok hitellel a vállalkozásokba belepumpáltak egy csomó pénzt, ami megjelent a nyílt piacon. Ez nem tartott sokáig...
csubli 2010.10.05 13:36:17
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Ha esetleg mégsem, akkor megint össze kell varrni a fejét :)
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
csubli 2010.09.09 15:02:22
Nem szoktam focimeccsre járni...Magyarországon. Néhány meccsen kint voltam kb. 10 évvel ezelőtt. A mutatott színvonal példátlanul szar. A baj az, hogy míg a különböző korosztályos versenyeken elég jó eredményeket érünk el, addig mire felnő a gyerek és még mindig a magyar bajnokságban "edződik", rájön, hogy nem is kell olyan sokat futnia pályán, mert a fizetését amúgy is megkapja. Míg az olyan fiatalok, kiknek sikerül korán kijutnia külföldre, erősebb bajnokságokban játszhat, ott bizony rájön, hogy ott már tennie is kell valamit, mert különben nem kap pénzt. Sok olyan riportot olvastam ,hogy kiment a gyerek, és hazajött, mert nem akart annyira focizni. Itthon is megkapja a pénzt - bár kevesebbet - de azért nem kell megszakadnia.
Ezt bevezetésül szántam. A helyzet az, hogy minden nemzet kultúráját meghatározza a foci minősége. Amíg a hazai focisták leszarják a "minőséget" és a "küzdést", addig a magyar pályákhoz szorosan kötődő ember - legyen az szurkoló vagy biztonsági őr - is hasonlóképpen tesz. Mert valljuk be őszintén; nem azért járnak az emberek focimeccsre, hogy nézzék, hogy kell futballozni, hanem elkapni egy olyan PILLANATOT, amikor a szeretett csapat nyer. Ez a baj!!! Hogy Magyarországon az emberek mindig az eredményt várják el. Akkor boldogok, ha a csapat nyer. De beszélnek-e arról, hogy: láttad, Ferenczi milyen cselt csinált, meg hogy Szűcs mekkorákat védett? Nem. Örülnek, hogy nyert a csapat és kész.
Volt szerencsém Milánóban megnézni egy Inter-Milan meccset. Kb. 5 perc alatt jutottunk be a kapun. Pedig telt ház volt kb. 75.000 ember... Motozás, táska átnézés... Aztán mondtuk, hogy most vagyunk itt először, merre van ez és ez a szektor. Készségesen megmutatták. Mondjuk ránézésre háromszor annyi IQ-val rendelkeztek, mint magyar kollégáik. Miért? Mert ott az emberek, azért járnak ki meccsre, hogy élvezzék a focimeccset. Ha nyer a kedvenc csapat, az meg tök jó. Voltam Leverkusenben, ahol ugyanez volt a helyzet. Mondjuk oda csak kb. 40.000 ember fér be. És láss csodát, Németországban rengeteg család jár ki focimeccsre, sőt több öltönyös urat is láttam a lelátón. Kiderült, hogy sokszor focimeccsekre terveznek üzleti megbeszéléseket. Azért mennek ki, hogy közben egy jó meccset lássanak.
Amíg Magyarországon nem változik a focistáknak a hozzáállása, addig a pályák mellett sem fog.

Javaslom, hogy minden biztonsági töltsön ki egy IQ-tesztet, és ha ez 100 alatt van, akkor nem teljesíthet szolgálatot. Elég irreális számnak tűnik ez erre a foglalkozásra nézve, de így garantálható, hogy nem droidok fogják KISZOLGÁLNI a kedves szurkolókat.
Egy
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
csubli 2010.07.13 19:36:13
Gojóstoll, te beteg vagy.

Az, hogy nem a spanyoloknak drukkoltál, még nem jelenti azt, hogy így kell írni róluk. Én már nagyon rég óta nekik szurkolok, éppen azért, mert tetszik a stílusuk és a mentalitásuk. A döntőben is lehetett látni, hogy a hollandok mészárszékké alakították a pályát, és nem egy, hanem 4(!) piros lapot kellett volna kiosztani a hollandoknak. Akkor ezek szerint, úgy gondolod, hogy az oranje mindent megtett annak érdekében, hogy elveszítsék a meccset, csak Webbnek elfelejtett a FIFA szólni, hogy ossza mán ki a lapokat. lol. A mentalitás: a spanyolok legdurvább megmozdulása az volt, mikor a halvérű Iniesta brutálisan (lol) kitartotta a csípőjét alattomos köcsög van Bommelnek.
A németek meg egyszerűen nem tudtak focizni a spanyolok ellen (mint ahogy senki sem), mert nem volt náluk a labda! Biztos az EB-t is előre lejátszották. lol
So: jó lenne, ha reálisan értékelnéd a dolgokat és elismernéd, hogy jelenleg a spanyol a világ legjobb csapata. Kiindulási alapnak nézd meg a Barcelona játékát, és akkor megérted, mi az a spanyol foci...
Ha kicsit is értenél a labdarúgáshoz, akkor rájöhettél volna, hogy egy védelem nélküli angol válogatottat és egy védelem nélküli argentin válogatottat a spanyolok lehet, hogy még jobban megrakták volna, mint a németek. lol.
Löw is elismerte, hogy csapatának a játékát megpróbálta a 2008-as EB-n látott spanyolokéra formálni.