Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
akai 2010.11.24 17:43:18
@MaCS_70: Az állítás első felével nem vitatkozom, és nem is állítottam soha, hogy csak a képességbeli korlátok okoznak veszélyt, de véleményem szerint az érzékelési problémák, lassú problémás reflexek alkalmatlanná tesznek a közlekedésre...
Egyetértek egy (jóval) fentebbi kommenttel : A közlekedés veszélyes üzem, jogosítványt, bizonyos képzést és képességeket igényel. Bármilyen, a fenti képességeket érintő hiány nagyságrendekkel csökkenti a biztonságos közlekedés esélyét.
akai 2010.11.24 17:46:27
@rajshávó: Darwin halott. Az evolúciónk megállt, és sajnos a természetes szelekció is megszűnt. Sajnálom.
akai 2010.11.24 17:53:49
@MaCS_70: A legnagyobb probléma ezzel, hogy nincs a mentális alkalmasságot objektíven mérő módszer, így az öngyilkos merénylők és rettegve közlekedők nem szűrhetőek ki egyszerűen a rendszerből. Úgy, ahogy semmi nem tiltja, hogy rettegj a volánnál 50 felett, úgy az agresszív, veszélyes vezetés is szubjektív, biztosat csak a csattanás után lehet mondani. Véleményem szerint egy dolog okoz és oldhat meg minden ehhez hasonló jellegű közlekedési problémát : az általános morál és a felelősségvállalás, onnantól kezdve, hogy felmérem, hogy nem szabadna autóba ülöm, odáig, hogy megpróbálok nem megölni senkit.
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Évek óta tervezgetik a használatarányos útdíj elektronikus rendszerének bevezetését nálunk és külföldön sok országban is, István e témában osztja meg veletek a véleményét és ötleteit. A közút ugyanolyan közmű (kéne legyen), mint bármelyik másik. Rendelkezésre áll…..