Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Consti

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban Európa legrövidebb, legkihasználatlanabb, legfölöslegesebb metróit nézhetjük meg. Rögtön az elején el kell, hogy szomorítsam a kedves olvasót, mert bármennyire is azt gondolta, Budapest zöld színű metróvonala sajnos nem lesz benne a sorban, annál sikerült értelmetlenebbet találni,…..
Ebben a posztban úgy szavaztatok, hogy ma a magyar terrorelhárítás kialakulásával kapcsolatos hanganyagot adjuk le, "Consti" rádiósorozatának hatodik (nyolcból hatodik) részét. Egyébként van ehhez kapcsolódó Lemil előzmény is, ez például egy érdekes poszt, de senki se…..
Consti 2015.07.30 09:59:38
@Etniez: Szia, köszönjük a jelzést! Ott már írtam vissza, de megírom itt is, hátha más is szembesül a problémával. Találtam egy megoldást, amihez nem kell se plugin, se semmi, csak a link és elég gyors.

Ez az oldal leszedi neked a hanganyagot: 9xbuddy.com/

m4a formátumban szedi le, ez az mp4 hangverziója, a legtöbb telefon és hordozható eszköz támogatja.
Consti 2015.07.30 22:37:51
@Etniez: Tökjó, nagyon örülök, hogy sikerült :) Jó szórakozást hozzá!
"Consti" rádiójának harmadik (nyolcból harmadik) részét hallhatjuk, ebben a részben az ötvenhatos szovjet támadó és a magyar védekező haditechnika összehasonlításáról elmélkednek. Itt a szovjet oldal helyzetére, a végjáték néhány érdekes momentumára, valamint a…..
Consti 2015.06.17 17:10:08
@Etniez:
Szia, az egyik szerkesztő-műsorvezető vagyok. A felvetésed teljesen jogos, látjuk is a problémát, kevesen szeretnek/van idejük ennyit a gép mellett ücsörögni egy hangfelvétel miatt. Annak idején, amikor a mixcloud mellett döntöttünk, olyan megoldást kerestünk, mely méri a hallgatottságot és ingyen tárolja a sok-sok gigányi felvételünket. Már keressük a megoldást letölthető mp3-ak hostolására, ha találunk egy anyagilag és minden szempontból jó megoldást, akkor lesz letöltési lehetőség. Ebben az esetben nyilván értesíteni fogjuk a lemilt is. Addig nem hivatalosan csak annyit tudok tanácsolni, hogy egy böngésző-pluginnal húzd le a streamelt fájlt, mp4-ben fog lejönni, a legtöbb hordozható eszköz már azt is játssza.
A világon nincs olyan elemzés vagy szakértői vélemény, amely megkérdőjelezné a Kindle e-könyvolvasó-család piaci elsőségét. Ezzel együtt akad egy-egy teszt (például a WIRED-é), amely másik eszközt hoz ki legjobbként. A Kobo a kezdetektől jelen van az e-papíros eszközök piacán, mindig igyekeztek a…..
Consti 2014.08.13 23:29:35
@glezmen: Köszönöm! Most kezdtem el belevetni magam a nagyméretű kijelzőkbe, mert vélhetően tényleg pocsékak lennének a szkennelt anyagok, amiket meg kéne jeleníteni. Értem a tabletes tanácsot és logikus is, de pont az LCD-t szeretném elkerülni. Ami eddig nagyon megtetszett az pld. a Sony PRS-950-ese, ami viszont igencsak drága és ahogy nézem, bolti forgalomban már nem is nagyon van. Egy használt, jó állapotúra 60% körüli áron azért már nagyobb eséllyel ruháznék be. Kíváncsi vagyok, lesznek -e új modellek karácsony előtt és hogy milyen áron. Ha vigyázok rá, végül is ezt egyszer kell megvenni (ugye?).
A ragasztószalag nagy találmány, papírdobozt zárunk vagy levált cipőtalpat és törött műanyagot eszkábálunk vele leggyakrabban, de csak a fantázia szab határt, hogy még mi mindenre lehet jó. A Scotch most elkészítette digitális változatát is, amely kifejezetten törött…..
A nagyon hasonló nevű "Közqép Zrt." nevű kínai cég építhet hidakat, utakat, és nemzeti kínai büféket.  A Közgéphez megtévesztésig hasonló nevű "Közqép Építő- és Tendernyertes Zrt." az idén már több milliárd forint értékű megrendelést kapott az államtól. A…..
Consti 2014.01.28 13:51:26
 ..
Consti 2013.12.22 19:46:45
Képzeld el, hogy kibontasz egy csomag Milka csokit, és mit látsz: hogy egy kockányi hiányzik belőle. Mit teszel? A./ Felháborodva kidobod a tábla maradék részét, mondván biztos felnyitotta, torkoskodott belőle, majd visszazárta valaki. B./ Gyorsan bezabálod a többit, amíg nem…..
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
Az, ami Rákay Philipnek majdnem egy milliárdba került, Illinois turisztikai irodájának körülbelül anyagköltségbe. Ha az m1 is fogott volna egy kis Philip firgurát, aki végigmegy az ország nevezetességein, nekünk is lenne egy olyan vicces országimászfilmünk, mint amilyet a JWT…..
És nem a cárok bombája - mint azt Jockey11 vendégposztjából látni fogjuk. Azt hiszem az orosz nyelv szépségeivel, illetve hasonló birtokviszonnyal foglalkoztunk már a Царь-пушка vonatkozásában. De itt kérem nem erről lesz szó, hanem néhány réges régi emberi…..
Consti 2010.03.22 14:40:51