Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoviEra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt megvádolta Vona Gábort 10-20 millió orosz letelepítésével - ezzel a cikkel teljessé vált a háború a Fidesz és a Jobbik között. (Korábban még csak egymás korrupciós történeteit emlegették). Vona "védelmében" Pörzse Sándor szállt csatába. Válaszában leírt…..
Egy nem túl következetes pasas, aki az egyik kezével a simogat, a másikkal meg bunkó és anyagias. Persze az éremnek két oldala van, de már az első parszt sms gyanús lehetett volna. 22 éves nő vagyok, ex 29éves. Az egyik közösségi oldal csajozós-pasizós alkalmazásán keresztül…..
Neil Patrick Harris leszerződött a Smurfs: The Movie-ba, azaz magyarán a Hupikék törpikék filmváltozatában lesz látható. A produkció egy Alvin és a mókusokhoz hasonló alkotás lesz, a törpikéket CGI segítségével keltik életre és lesz néhány élő karakter is. Harris nem fog…..
                                Eljött hát az idő, hogy végre igazi kihívója akadjon a Modern Warfare második epizódjának. A játék sikertörténetét nem kell bemutatni. Minden idők egyik legsikeresebb…..
Cicanapló Naoko megkutyult 2010.03.04 12:45:00
A dolog úgy indult, hogy felmentem a galériára a laptoppal, hogy írogassak kicsit. Naoko és Kosztya ugyancsak felpörgött hangulatban voltak, és egy idő után Naoko felvágtatott hozzám, szájában a kedvenc plüss egerével. Kicsit eljátszadozott mellettem vele (a hatalmasra nőtt,…..
Subba WTF: Utcán kurelő pár 2010.03.04 14:00:00
Egy utcán kurelő pár látványa fogadta a hajnalban ténfergő embereket vasárnap Németországban. Elmondások szerint legalább tíz percig tolták, egy motoros által leadott kép alapján keresi őket a rendőrség. ..
Vala elhagyni készül a bázist, mondhatom, Daniel nagyon meghatódott. Hosszas itt a pirost játszva sem sikerül semmit ellopnia, aztán a távozása után Daniel mehet vissza régészkedni. Ha már a kleptomán csaj békén hagyta, egy órán belül Mitchell rögtön ki is veti rá a hálóját,…..
... két figura kapja az A38-ról, akik tegnap este ott voltak sok egyéb, teljesen normális fiatalon kívül.A Hét Szararca-díjat felnőtt kategóriában az a csirkecsöcsű fiatalember kapja, aki az utolsó sorok egyikében állt barátnőjével, és szisztematikusan lökdöste el azokat az…..