Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátorqkac

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kis ízelítő, abból a 197 autóból, aminek java részét – reméljük – látjuk majd menni is: Chapron-karosszériás Hispano-Suiza H6, Bentley Speed Six, Lagonda T2 Compressor, Alfa Romeo 8C Zagato, Bentley Old No. 1 Special (a tavalyi év egyik nagy aukciós eladása), Jaguar…..
Nem lehet mit hozzátenni, a képeken jól látni, hogy kell lassan eljutni sehova. A francia srácok videója nem akarja megváltani a világot, csak megmutatja, hogyan lehet rendkívüli sarat dagasztani, majd röhögve dagonyázni benne. ..
bátorqkac 2013.03.18 14:23:56
Ti is azt várjátok, hogy tavasz legyen? A hólapát nyele meg a forró bögre helyett a kormányt markolnátok? A kandalló melege helyett a hengerek tüzét éreznétek lábszáratok mellett? Sokan vagyunk így: az idei tél makrancos, hosszúra nyúlik, nem akar felengedni a fagy. A Cast…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
bátorqkac 2013.01.31 13:41:38
@movhu:
Hál' istennek, nem tudom, hogy mennek ezek. Emlékszem, építkezés után voltunk, javában tartoztunk, úgy 2007-2008 tájékán, amikor egyre sűrűbben kergettek mindenféle módon (mailben, áruházi kishölgyek,...), hogy vegyek föl hitelt -mindenre ( Tv, házimozi, mittudomén). Akkor elgondolkoztam: mekkora üzlet lehet ez, ha így unszolnak? És azt, mások hasznát, mind én álljam? Amikor működik a TV-m, és házimozi, új autó, csilli-villik nélkül is van élet? Nem. Mondtam egyszer az egyiknek, hogy van már éppen elég hitelem, ha ilyesmit vennék, arra meg félreteszek...rondán nézett :-D
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
bátorqkac 2013.01.22 14:20:38
@abwert:
Japán az, de igen.

Az én utasaim mindig a tankot támasztják, fékezéskor , hogy ne együtt bucskázzunk át a kormányon,ami igen látványos manőver ugyan, de... gyorsításkor meg a tenyerét a tankon tartva, az alkarjával ölel. Nem várható el az utastól, hogy menet közben fogást váltson, legjobb, ha odacsavarozott krumplis-zsákként viselkedik. Persze vészjelzésekben megállapodtunk. És hát ha általában egyedül a motorom képességeinek csak a 60%-át szoktam kihasználni, akkor a gyerekemmel mögöttem ez kb. 30%
Tavaly január óta a tűzoltóságot katasztrófavédelemnek nevezik, de ahogy látom, ebből csak a katasztrófa valósult meg. Az viszont a rendőrségnél is. A Gyömrői Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, mint az önkéntes egyesületek általában, az ügyeleti szolgálatot úgy…..
bátorqkac 2013.01.09 08:46:42
@xaba99:
A T-nél dolgozom, de én kékvillogós autót még nem láttam a mi színeinkben. Sárga nekem is van (fenntartok).
A Gázművek/elektromosok ...az azért más tészta. De náluk is messze nem minden kocsin van kék
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bátorqkac 2013.01.02 16:45:40
@Agr3ssor:
egyet értünk
(" a gyümölcseiről ismerni meg a fát, nem pedig a gyökeréről")
bátorqkac 2013.01.02 16:47:28
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
Nem úgy van az, hogy az ember becsattog a boltba valami robogóért és mopedért. Ez különösen igaz Oroszországban, ahol a túlélési kényszer félelmetes barkácsösztönöket nevelt a lakosokba. Ez a gép magában hordozza azt, amitől borzongva bújunk meg a monitor mögött, félve,…..
Igaz, hogy a Jawa 250 a gyári gyújtást leszámítva aránylag megbízható motor, de egy kis műhely sosem árt a közelben. Oké-oké, nagy kalapálosakat nem enged meg a kipufogóra berhelt rendszer, de poénnak elsőrangú. Még mondja valaki, hogy a cseheknek nincs humorérézékük.....
A "kínai fos" egy szállóige nálunk, magyaroknál: ezzel köpködjük az összes távol-keleti terméket, ami nem japán. Néha mellényúlunk: a Kymco például nem kínai, hanem Taiwani, ami nem mindegy, mert a kis szigetország Kínával ellentétben inkább a csúcstechnológiás…..
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
Japánt utolérte a hetvenes évek, megjöttek a lépcsős ülések és a giccsbe forduló színkavalkád. A hétvégén lezajlott az idei Mooneyes show, a világ egyik legrangosabb custom rendezvénye. A jokohamai csarnokban amerikai, európai és japán építők jöttek össze – volt…..
bátorqkac 2011.12.07 14:12:04
bátorqkac 2011.12.07 14:14:52
@bátorqkac:
Nem jó a link:-(
A Xelvis igazi jófajta Honda. Bár, ahogy a szerelőm mondta, miután megvettem, valószínűleg alig használták. Ellenben, éveket állhatott. Végeredményben olyan, mintha az embernek lenne autóból egy régi Toyotája: nem túl izgalmas, de kényelmes és működik. Bocsánat, hogy az autós…..
Bigyóblog Fikusz Kukisz bornyitó 2010.10.25 15:45:56
Ugye nem nevetsz? A Monty Pythonból jól ismert római katona, Pilátus jóbarátja dugóhúzó formájában tér vissza. Szerencsére otthon hagyta feleségét, Fortisszima Finguszt. Na, dobjátok a padlóla, de nagyon dulván! A Monty Python negyvenedik születésnapjára sok vicces…..
bátorqkac 2010.10.26 08:11:28
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
bátorqkac 2010.09.07 16:20:21
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
bátorqkac 2010.09.02 17:36:34
@baowah: Mikor "jó dolgok"? Viszketünk ám! :-)
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
bátorqkac 2010.03.05 13:30:26
@A 8 NAPOS 7: "raadasul azt kell mondanom : honfitarsaim."

Nem kell!!!
Mivel benned megtestesülni látszik minden, ami a magyarsággal kapcsolatosan negatívumként föl szokott merülni (kicsinyesség, irígység, hitetlenség,...)
plusz valószínűtlen, hogy egészséges volnál, ezért végtelenül szánalmas vagy, hidd el.
A magam részéről az ilyenféle "honfitársaktól" mentsen meg az Ég!!!!
bátorqkac 2010.03.05 13:39:26
@Putyur:
:-DDD !!!!!
bátorqkac 2010.03.05 13:55:14
@sipike78:"Bocs, hogy belebrekegek: te és a sok nyálcsorgató meg azt képtelen elfogadni, hogy másnak más véleménye is lehet."
Igazából a "honfitársazással " hozott ki a sodromból, nem szeretném magam egy kalap alatt tudni vele; talán jobb lett volna válasz nélkül hagyni, de utólag okosabb az ember ...
"Ha te irigyelnéd valakitől, hogy átutazza Európát egy viszonylag jó állapotú veteránért, családjáról magasan szarva, magával cibálva a kollégáit a vakvilágba, elbaszva egy csomó időt és pénzt (miközben tudjuk, hogy nem "milliomos") és aztán arra nem veszi a fáradságot, hogy vigyázzon a "halackára", mint a szeme fényére,akkor eléggé más a felfogásod az IRIGYSÉGRŐL."

Hát, a Katival együtt beszélték meg a dolgot, a kollégái önként mentek a dologba +ajánlották föl anyagi és erkölcsi segítségüket...ez életük nagy kalandja, belevágtak. Nem tudni mi lesz a vége (reméljük: jó), de együtt, csapatban megcsinálják. Önzetlenségről, összetartásról szól ez az egész, és csak másodsorban a Merciről, hidd el, és ezért tetszik a történet olyan nagyon sok embernek: a mai világban ezekből az értékekből ritkán látni. Kicsit magam is ott vagyok velük, olyan mintha útikönyvet olvasna az ember, mégpedig az eseményekkel szinte egyidőben. Ezt tudom fölhozni mentségemre ;-)
Család: a gyerekeik is élvezni fogják az öreg géppel való utazásoket, összeköti a családot; első ránézésre a legjobb úton vannak afelé, hogy ne legyenek mondjuk kábítószer-élvezők azok a kölykök, szvsz.
Mindezt azért írom, mert megszólítottál, de nem szeretném folytatni, mert nem tartozik a tárgyhoz (Csikósék kalandjához)

Béke Veled!