Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kroly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Szenzáció készül! 2010.10.24 18:11:00
Ejj gyermekeim, már egyre jobban kényeztetlek titeket!Egyik kedves, neve elhallgatását kérő törzsolvasóm ugyanis önszántából el kezdett e-mailezni nem mással, mint Lucifer Valentine-nal, akit a többség a ReGOREgitated Sacrifice kapcsán ismerhet, tekintve, hogy az Ő agyszüleménye.…..
Nos, valóban nem kellett sokat várnia arra, hogy a Rovio kitolja androidos készülékekre is az Angry Birds teljes, 1.3.5.-ös verzióját. A jó hír, hogy minden 1.6+-os Androidon elfut a játék, ráadásul - ellentétben az iphone-os verzióval - teljesen ingyenes, úgyhogy mind a 63 pályát…..
Halálos hallgatás - Dead Silence (2007)   Rendezte: James Wan Most kivételesen egy drágább kategóriájú filmet fogok kritizálni (ajándékba kaptam). Ehhez elég lenne annyit írnom, hogy a nagy sikerű Fűrész-sorozat alkotóinak a filmje, és ezzel lényegében be is fejezhetném.…..
Igen, végre van net és van időm a bloggal foglalkozni. Elnézést kérek, hogy mostanáig várni kellett egy bejegyzésre, de költözés volt meg egy rakás más dolgom. Na, nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a film!     A balta - Hatchet (2006)   Rendezte: Adam Green Kicsit…..
Horror-Mirror Most rajtad a sor! 2010.03.25 08:48:00
Most elérkezett az idő kedves olvasóim, hogy Ti magatok írjatok egy frappáns kritikát bármilyen horrorról vagy thrillerről!Nem sok kikötésem van csak:Ne legyenek benne ordító helyesírási hibák, had ne kelljen ezzel tökölnömOlyanról ne írj, amiről én már korábban…..
Kroly 2010.07.04 15:17:28
Lassan egy éve, hogy elindult a Lényeg a lényeg, talán ideje egy kicsit benézni a motorháztető alá! Ebben segíthet a következő beszélgetés:Miért kezdtél blog írásába, mi volt a célod vele?Tulajdonképpen az egész csak egy kísérletnek indult, kíváncsi voltam, hogy el tudom-e…..