Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jossarian

0 bejegyzést írt és 1144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
Jossarian 2022.01.26 21:03:38
@Almandin: aki a szakmájából nem tud megélni az raktárosnak jó meg ehhez hasonló kihívásokkal tûzdelt állások betöltésére. Szar dolog, de ezért lett migráns a poszter és nem európai állaskeresõ. És én nem lenézek hanem megállapitok. A patkányt sem nézem le azért mert patkány, számomra csak undorító de attól még másnak tetszhet...
Jossarian 2022.01.26 21:05:06
@pireza: te meg a családod legjobbja vagy :) Akkor milyen lehet a többi?
"De hol is van ez a Dabas? Van - e jó levegője, s jó vize?" (Kossuth levele a börtönből édesanyjának, 1838 - ból, részlet) Dabas – Deli Bisztró A minap az aranyló őszben nekiindultunk páran, hogy megnézzük az ócsai pincéket. Valószínűtlenül a múltba vesző látvány tárult a szemünk elé az Öreg -…..
Bajorország fővárosa nemcsak a híres Oktoberfestnek ad otthont, hanem történelmi épületeknek, egyedülálló templomoknak és múzeumoknak is. Legyen szó az óváros szűk utcáiról, a hatalmas zöld parkokról vagy az idilli folyópartokról, München mindenki számára tartogat valami különlegeset. Ha pedig csak…..
Az elmúlt poszt óta sokan szóltak sokfélét. Szerettem volna, ha politikamentes ez a sorozat, de úgy látszik, nem megy. Hozzá nőtt a magyarhoz, mint a népmesei kolbász a szegény ember orrához.  Már-már magamat vádolom, hogy néhány régi ár közlésével is elkövetem a politizálás bűnét. Egy barátom,…..
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
Jossarian 2021.10.11 19:25:30
@diggerdriver: jól megnézted kik állnak sorba?:)
Jossarian 2021.10.11 19:26:25
@diggerdriver: ezt nem tudom értelmezni, örülök, hogy dolgozol, dolgozhatsz
Jossarian 2021.10.11 19:28:02
@élhetetlen: mondom, nomen est omen, sajnos egyiket sem tudtad értelmezni de ez nem az én hibám. Haladjunk
Pierre Kóstolgat A tenger csókja 2021.08.19 10:00:00
  Egy zöld 1928-as évjáratú négy és félliteres Bentley száguld Antwerpen felé a keskeny aszfaltozott úton, amely éppen csak elég ahhoz, hogy nagy nehezen a szembejövő automobil is elférjen. De ebben a ködös, nyirkos időben senkinek nem akaródzik kocsikázni, csak Lady Horne van úton a…..
  Minden arab terrorista. Minden pap pedofil. Minden politikus korrupt. Ismerősek ezek? És persze ismerjük a zsidó, a skót, a szőke nős és a rendőrvicceket is. Sztereotípiáink javarészt negatívak, így értelemszerűen bántóak is lehetnek. No de mit lehet ezzel kezdeni?   A baloldali válasz mindig…..
Az autóduda használata a mindennapos autóvezetői rutin része, a nagy kérdés, hogy általánosságban az indulatok vagy inkább a tudatosság határozza-e meg a mozdulatot, amikor lezser eleganciával, vagy éppen vérben forgó szemekkel rátenyerelünk a kormány közepére. Nehéz persze nem megértőnek lenni,…..
Jossarian 2021.05.28 05:48:02
@midnight coder: Mindent kettõnek látok! :) Akkor most honnan tudhatjuk hogy melyik vagy az igazi???
Miután Gyuri elhagyta a farmot és a Covid miatt lehetetlenné vált az utazás, nehéz döntés várt a vezetőségre. A farmra nem lehet eljutni, Wiscott meghalt, hogyan tovább? Az alaptézis sajnos, hogy egy farmot Afrikában nem szabad 1 hónapnál hosszabb ideig magára hagyni, mert minden el fog tűnni. Pisti…..
Libéria potenciálisan értékes tengeri uborka-kereskedelmet folytat Kínával, de Lucinda Rouse újságírónő arról számolt be a BBC-nek, hogy ez a tevékenység igencsak veszélyeztetheti a part menti ökoszisztémát. A tengeri csillaggal rokonságban álló, nyálkás, kolbász alakú élőlények nem érdekesek a…..
Jossarian 2021.03.25 17:52:11
Budapest etnikai diverzitása elmarad a nyugat-európai nagyvárosokban tapasztalt szinttől, ugyanakkor a magyar fővárost is már több, kulturálisan és nyelvileg sokszínű tömegeket mozgató migrációs hullám érte el. Joggal vetődik fel a kérdés: vajon Budapesten van-e multietnikus környék? Létezik a…..
Jossarian 2021.03.25 14:32:54
@Kampfer: Igen, a fodraszat penzmosoda, az etterem penzmosoda es a tobbi is. Ugyanis ul a kis kinai/arab/cigany vagy akarmi az ures boltban es uti a blokkot a fogyasztasrol egesz nap, hogy boldogan fizethesse az adot a fu vagy akarmiarusitasbol befolyo osszegek utan. Mindenki reszesedik, ahogy Milo orokervenyu axiomaja leirta mar ezt :) A szerzo is, hulye bolcseszkent az etnikai diverzifikaciorol filozofalgathat mikozben o is az etnikai diverzifikacio tagja
Jossarian 2021.03.25 15:45:10
@Z-o-g: erdekes, hogy a karikaturakon szereplo alakoknak mind ciganyfeje van. Akkor az alkoto liberalis fajgyulolo/szinvak vagy hogy? De az is lehet, hogy rossz kornyeken lakik vagy feltekeny a hazisarkany, mert seholsincsenek a kepein a hosszucombu szokelanyok akikkel en talalkoztam :)
Jossarian 2021.03.25 16:43:10
@gigabursch: Akkor megis kitol kapnanak fizetest? :) Ahogy emlitettem, mindenki reszesedik...:)
olaszmamma Palermo kezdőknek 2019.06.17 19:09:25
Jártunk már Szicíliában, nem is egyszer, Trapanihoz és környékéhez kaptatok tippeket korábban, de megvolt már Siracusa gyönyörű óvárosa és a szuper Lipari-szigetek is, de Palermóhoz eddig még nem volt szerencsénk. Épp itt volt az ideje ellátogatni és igazságot tenni két  táborra szakadt barátaunk…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Jossarian 2019.06.17 19:38:35
@MAXVAL bircaman közíró: Oooo, birka, nem gondoltam, hogy ez pont toled jon, szomoru... Na de ennek ellenere a legrelevansabb hozzaszolas, szoval nezzetek meg, erdemes, Összeomlás, Michael Douglas foszereplesevel. A öoszter meg ingabb etelt vasarolna a nehezen megkeresett aprojara...
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..
Jossarian 2019.06.14 14:37:17
@sans paraben: igazad van csak maskepp: vannak vevok akik megvesznek egy rakas szart 7000 ftert. Oket latod mindennap a buszon es minden reggel a tukorben.
Jossarian 2019.06.14 14:52:57
@a lekvár neve puffin: latom mozgalmas az eleted :), ird meg az ehhez hasonlo elmenyeidet, erdekesebb mint az aktualis posztolo siramai
Jossarian 2019.06.15 16:29:10
@Zabalint: Ha nem tudsz olvasni minek irsz?
Norvégia a középosztály, felső-középosztály és a gazdagok országa. És ez olyannyira tökéletes állapotleírást hozott ebben az országban, hogy a vagyonosokat, vagy a stabil anyagikkal rendelkező embereket pontosan így képzeljük el, ahogy ők élnek és kinéznek. Norvégiában az állampolgárok biztonságban…..
A világ legnagyobb hazugságainak toplistája: 1. Tíz perc, és kész vagyok. 2. Ekkora halat fogtam. 3. Csak két sört ittam. 4. Nem is néztem a mellét/seggét. 5. Az útmutatóban feltüntetett időtartam alatt összeraktam a lapra szerelt bútort...
Jossarian 2019.06.12 21:51:53
@RTB: hat igen, kb ennyi a kulonbseg az allandoan cikizett (hogy finoman fogalmazzak) Skandinavia es a tobbiek kozott, 0.5 mm. Te mar tudod, hogy ez mennyit jelent
A homok lávaként égette az emberek talpát a velence korzón. Pünkösd hétfő volt és már délelőtt tízre a teljes partszakaszt napernyők színkavalkádja tarkította. A gyerekek visongattak, a tangás seggek domborodtak és valamennyi büfés előtt sorok kígyóztak. Az út porától nem megfáradta, lassú de…..
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
„Semmi sem rosszabb, semmi sem annyira fájdalmas, romboló, mint a gyanakvás.” (Paula Hawkins) A gyanakvás és kétkedés emberi természetünk része. Hogy mennyire állunk a hatása alatt, az nagyban függ a környezeti tényezőktől, de még inkább az addigi személyes tapasztalatainktól. A meggyőződésünk pedig…..
Jossarian 2019.06.09 18:09:01
@Hát löködnek!: Gorog??? Es magyarorszagon el???:) De naiv vagy, na elmagyarazom... Tudod, van magyarcigany, romancigany, bulgarcigany, gorogcigany, de azert cigany az mind. Es van magyarzsido, romanzsido, bulgarzsido, gorogzsido, de azert zsido az mind. Meg ha PC (:D uristen de vicces vagyok, pc bolt :) ) boltot is uzemeltet. Erted mar? Nem gyanakodni kell, zsidotol nem vasarolunk, zsidotol csak elveszunk. Szivesen
Az ihletet ehhez a szösszenethez gyermekeim és közöttem nem sokkal két egymás után lezajlott, elsőre látszólag semmitmondónak és egymástól függetlennek tűnő apró beszélgetésfoszlány adta...
Ha ezeket viszed magaddal, nem kell egész nap nyálcsorgatva nézned a lángost, palacsintát, hotdogot, jégkrémet majszolókat. ..
Jossarian 2019.06.06 15:03:05
Egy walesi falu, Fairbourne lehet a klímaváltozás eddigi legnagyobb áldozata az Egyesült Királyságban...
Jossarian 2019.06.06 15:01:53
@acycloren: igen de ez 850 Ember nem szedettvedett hulladek lenyek. Nagy kulonbseg...
Lakóközösségben élni nem fenékig tejfel, bizony vannak embert próbáló időszakok és szomszédok. Ha a lakók úgy érzik, hogy nem bírják tovább idegileg vagy fontos üzenetet szeretnének átadni egymásnak tollat és papírt ragadnak és cetliket hagynak a lépcsőházban, hol vicces, hol agresszív köntösbe…..
Brit tinédzserek százait küldik Kelet-Afrikába szüleik a szomáli közösség beszámolója szerint, melynek legfőbb oka, hogy féltik őket az Egyesült Királyságban a bűncselekményektől. A legtöbb esetben a szülők látva azt, hogy közeli hozzátartozók, barátok vagy ismerősök lesznek késelések vagy nemi…..
Évek óta figyelem, vizsgálom a Magyar sörpiacot, amely nem kis meglepetésemre, tényleg ontja magából a jobbnál jobb termékeket, még ha a minőség nem is feltétlen állandó. Nem túlzás azt állítani, hogy közel két éve gyűjtöm az anyagot ennek a posztnak a megírásához, s egyben a bátorságot is, mert…..