Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1búzafűlé

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudták, hogy az I. világháború idején búzafűlével gyógyították az európai hadikórházakban a sebesült katonákat? Mint minden háború az első világháború idején is rengeteg katona sérült és halt meg. Külön hadikórházak létesültek gyors ellátásukra, később…..
Egyre nagyobb társadalmi problémát jelent, hogy a férfiak körében is rohamosan nő a meddőség. Sokáig nem is gondolták az emberek, hogyha egy embrió nem fogan meg az a férfi betegségéből is következhet. Pedig logikus, hisz a fogantatáshoz három dolog szükséges: a petesejt, a…..
EnzimekA gabonafüvekben a szó szoros értelmében enzimek százait fedezték föl eddig. Egy alaposabb tanulmányozás a jövőben ezreket fedhet majd még föl, hiszen a fű enzimek kincsesbányája. Ezek az enzimek az étrendbe beiktatva pótolják a testben előállított, belső enzimeket, meg…..
FehérjékA búzafűben valamennyi - a szervezet számára fontos - fehérje nagy mennyiségben megtalálható, melyek együtt is működnek. Az izolált fehérjék bevitele általában hatástalan, néha pedig káros.Ha az ételben csak kevés esszenciális fehérje fordul elő, a szervezet nem…..
Klorofill A búzafű egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növények a zöld színét is adja. Ez teszi elérhetővé számukra a nap energiáját. Élet klorofill nélkül nem létezhet. A klorofill méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak, a rákkeltő anyagok ellen.…..
A búzafűlé jelenleg a világ egyik legnépszerűbb, új, egészséges táplálkozás-kiegészítőjévé válik. Valójában nem újdonság ennek a fiatal búzából préselt édeskés, zöld lének az alkalmazása az egészség védelmére. Ismert volt Sumerben, Egyiptomban, a yogikus Óind -…..