Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TÁP

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.. a lakás kurvanagy volt. El lehetett benne tévedni, de én csak mentem. Eleinte azt hittem pisálni indulok, de aztán rájöttem, hogy más oka van annak, hogy felkeltem. Nagyon kába voltam, kb. olyan élmény volt mint egy alvajárás.. de amint meghallottam azokat a hangokat, azonnal…..
Apám ekkoriban már hetvenegynéhány éves volt, és nagyon örültünk, hogy a rendszeres túrázástól kitűnő kondícióban van. Mindig boldogan, kisimult arccal, csillogó szemekkel tért vissza a természetből, és részletesen elmesélte az útvonalat. A vacsorának mohón esett neki,…..
Amíg a csajom nyaralt, én főleg dolgoztam, persze nem vittem túlzásba, csak lazán, ahogy szoktam. Esténként összeültünk a haverokkal, akik - néhány sör után - viccelődtek a kettőn között lévő távolság adta lehetőségeken. Nekem eszembe se jutott, hogy megcsaljam a…..
Meg akartam kérdezni a szüleimet, hogy hánykor lesz vasárnap a családi ebéd. Az apukámat nem értem el, a titkárnője mondta, hogy elment az irodából koradélután. PING..
Kb. 11 éves lehettem. Felkeltem éjszaka, a sötétben átmentem a konyhán, megálltam az előszobában és figyeltem.. PING..
Tápszínhaz Alatta-felette Túra 2010.03.05 00:46:09
Apám minden vasárnap bakancsban, hátizsákkal, térképpel elindult túrázni. PING..
Az egyik ex-em - aki orosz/ukrán származású - nyaralni ment az anyjával Spanyolországba. Ekkor már több mint egy éve jártunk és nagyon szerettem. PING..