Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smartdrive

0 bejegyzést írt és 3718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
Tegnap este besokalltam. A sok személyes jó hír között (már a kortárs ismerősök között is sokakat oltanak) jött néhány vérlázító: titkolja a kormány a védettségi igazolványok költéseit, a tanárokat visszazavarják az iskolákba védettség nélkül (és a gyerekeket is!) egy osztrák újságíró…..
smartdrive 2021.04.10 16:02:09
@nemecsekerno_007: zsarolóknak nem engedünk. azt hittem, ez alap
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Nem érdemlitek meg. Ennyi. Mégegyszer elmondom, lassabban: Nem ér-dem-li-tek meg. Amúgy meg minek is nektek a természet ezer csodája, mikor úgyis a természetelleneset hajszoljátok ti, pesti libsik, gyökértelen kozmopoliták, soros bérencek, és még sorolhatnám, ha nem lennék ilyen szemérmes, gyerekek…..
smartdrive 2020.01.27 03:51:02
@MAXVAL bircaman közíró: milyen "Orbán pénze", te szerencsétlen. ha mindenhol annyi pénz maradna, amennyit ott befizetnek adóban, Budapest egy kis Monte-Carlo lenne, vidék meg Indokína-alsó
TOP 15 Star Wars pillanat Mivel mindjárt itt a Skywalker kora, gondoltam bepörgetem kicsit az oldalt. Manapság úgy is dívik a toplistázás. Mondjuk mi ritkán tartunk ilyet, de most van annyira fontos az előttünk álló pár nap, óra, hogy lássuk nekünk mi is a kedvencünk a 10 részből. Persze kár is…..
A szédületes pávatáncnak van egy káros mellékhatása. Amikor ugyanis, valaki túlságosan beleéli magát mások átverésébe, olyan siralmas bizalmi indexet produkál néhány év alatt, amire már nem lehet építeni semmilyen politikát. A Fidesz megítélését ma már külföldön és belföldön egyaránt az a tudat…..
A legtöbb kultúra imádja megszabni a fiataloknak, hogy mit kezdjenek az életükkel. Minél hamarabb beterelik őket a karámba vagyis a házasság révébe, annál jobban lehet őket ellenőrizni. Aki még nincs lekötve, vagyis nem házas és nincs gyereke, az hajlamos élni a szabadságával. Például nem vesz fel…..
Bár már korábban kifejtettük, hogy a házasságok számának csökkenése nem probléma, mert semmi nem bizonyítja, hogy a házasság boldogabbá teszi az egyént és stabilabbá a társadalmat, sokan mégis lamentálnak azon, hogy egyre kevesebb ember áll oltár vagy anyakönyvvezető elé.Nem értik, mi a baj. Túl sok…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
smartdrive 2019.09.28 00:22:56
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: nomádok ellen bevetettem a Wunderwaffét: a hexaeditort! és máris nekem volt több lovasom :D
A május óta zajló hongkongi tüntetések sajnálatos módon mára elérkeztek arra a kezdetben még csak hipotetikusnak tűnő ponthoz, amikor valóban felmerült a kínai hadsereg bevetése, ami potenciálisan akár egy következő tiennamen térihez hasonló eseménysorozathoz vezetne. Ezzel együtt a hadsereg…..
smartdrive 2019.08.18 09:15:43
@MAXVAL bircaman közíró: mondod mindezt az amerikai multi gyarmati call-centeréből :D
A világtörténelem tele van fontos és nagy volumenű csatákkal, melyek gyakran új korszakokat nyitottak meg vagy éppen országok, birodalmak sorsát döntötték el hosszú időre. Ezeket az összecsapásokat több szempont alapján lehet vizsgálni, így például a megütköző erők nagysága, a halálos áldozatok…..
smartdrive 2019.07.19 01:04:39
Nemrég vált elérhetővé az Álom Doktor című film előzetese. Ez lesz az a mozi, ami Stanley Kubrick kultklasszikusát, az 1980-ban bemutatott Ragyogását fogja folytatni. Az alap természetesen továbbra is Stephen King azonos című regénye, a főszerepre megnyerték Ewan McGregort, a direktori székbe pedig…..
Szerző: Lukácsi Kriszti Mint oly sok ember, én is megnéztem a Csernobili robbanásról szóló mini sorozatot. Előjöttek az emlékek, bár még gyerek voltam, de azért van néhány. Emlékszem például, azon a nyáron nem ettünk salátát, mert azt mondták, az a legveszélyesebb zöldség...
smartdrive 2019.06.18 00:30:46
@MAXVAL bircaman közíró: az előbb még azt írtad, olcsó energia. az olcsó dolgok is sok pénzbe kerülnek? :DDD

te olyan sötét vagy, hogy világít a negró a szádban
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
Ma a világon nem ismert még egy olyan energiaforrás, ami hasonló mértékben környezetileg felelőtlen, az adófizetők számára drágább és működésileg veszélyesebb lenne az atomerőműveknél. Az atomipar elkeseredetten próbálja zöldnek beállítani a nukleáris energiát, ami nem…..
Budapest egyik legmodernebb irodaháza volt egykor a Magyar Királyi Ipari Anyaghivatal épülete. Most elhagyott szellemház a város közepén. Sőt: a város egyik leghíresebb szellemépülete, amelyet az egyik, urbexes ismerősöm már régóta be szeretne járni. Az urbex vagy urban…..
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
1863 körül. Henry A. Barnum polgárháborús tábornok Malvern Hill-i csatában szerzett sebesülése  1910-es évek. Libériai gazdag kereskedő családjával és rabszolgájával Libéria ismert történelme tulajdonképpen az Amerikai Egyesült Államokban kezdődött, amikor ott a rabszolgaság megszüntetését…..
A tegnapi kormányinfón a tegnapelőtti tüntetésekről is beszélt a miniszterelnökséget vezető miniszter. Mondandójából azt emelték ki a nyilvánosság kormánypárti fórumain, hogy a Budapest utcáin vonulgatók olyan jelszavakat skandáltak, amelyek „kereszténygyűlöletről” árulkodnak. A Hír TV honlapja…..
Kevés rosszabb hírt tudunk elképzelni Budapest jövőjével kapcsolatban, minthogy Tarlós István maradjon a főpolgármester. Tarlósnál alkalmatlanabb és elviselhetetlenebb vezetője nem volt még a városnak, persze Demszky Gábor sem tette nagyon magasra a mércét...
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
Jó reggelt! Egy kiváló Bored Panda-cikk részbeni átvétele következik, mert annyira érdekesnek találtam, hogy úgy éreztem, ezt mindenképp meg kell osszam veletek. Olyan történelmi (jellegű) tényekre döbbent rá, amikre álmunkban sem gondoltunk volna. Kezdjük! A Star Wars első (sorszám szerint…..
smartdrive 2018.09.04 13:56:34