Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoe jane

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól köszi,  laposkúszásban,   Valamit erősen fogva,     nyerítést hallatni hangosan,      sebesen felvenni a nyúlcipőt és uccu!   (eredeti: Jól, köszi,  laposkúszásban   egy Valamit fogva,    …..
zoe jane 2010.06.11 15:49:37
A eset   Fiú: három órát sétáltunk, de nem jött semmiféle jelzés át. Nem fogtam meg még             a kezét sem. Lány: három órát vártam, hogy végre mikor fogja meg a kezem. De nem tette, hát ő tudja.…..
Minden------------------------ , ahol nincs---------------------- --------------------------- , ott a remény,---------------------- ------------------------- Isten!   Az----------------------------- , ------------------------------- ! Egész élet--------------------- ----- .…..
zoe jane 2010.04.16 19:33:21
Isten! Istenem! Te. Hé, Te ott fönn! Láttam a szemed, hát ne bújj. Hadd lássalak én is. Látod, itt fekszem golyóval a lépemben, és herótom van már ettől az egésztől. Csak még egy szó, csak még egy, várj, ne hagyj el. Mindjárt megyek Veled. Látod ezt? Látod. Jó,…..
zoe jane 2010.03.23 23:12:18
Csak azt szeretném, hogy egyszer valaki a két szép szememért emlékezzen rám és amiatt, csak amiatt szeressen.  Egyszer történjen ilyen. Egy percig...
ErőNem foglalkozoma világ bajaival,lelkem nem egy fa. Semmi gondA szél elvisziinnen, messzire a bút,ember, én, vagyok.KőA múltkor, tudod,hatalmas kő gördült lemázsás szívemről.BefejezésAz igazi ponta világ i betűjén,fán a kelő Hold.ÁlmokAz álmok gyakranelárulják…..
Én, és a kisöcsém.Aki sohasem volt, de mindig velem jár,lementünk a pusztába.Én, és a kisöcsém.A semmi közepén fekszünk,a minden kavarog körülöttünk.Karom fejem alatt, fejhallgató fejemen,én, és a kisöcsém, a dübörgő csendben,láttunk egy autót.A csillagok keringenek,…..
We can breathe in space... Ilyenkor 2010.03.03 19:54:00
Ilyenkor.Valaminagy, vagy kicsi.Beléd rúg,ott hagy, vége a világnak.Talán. Ilyenkorismerszik megaz igazi hamis,a határozott.Emberpiramis,magasra épült. Megakada szemed rajta,de elfelejtenéd,minden búdatreá ejtenéd.Majd egyszer. Talán. IlyenkorMegtalál a jelenkor. Addig élj…..