Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lifesucks

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai produkciók taroltak az MTV zenei tévécsatorna csütörtök este Koppenhágában megtartott European Music Awards gáláján, a díjkiosztót most tizenharmadszor tartották meg. Justin Timberlake, az este házigazdája, valamint a Gnarls Barkey duó két-két trófeával térhet…..
Madafaka egy jó skafesztivál kedvéért még Szombathelyig is elmegy, pláne ha az egyik zenekar viszi kocsival. Az alábbi beszámolóban több állat is szerepel, a főszereplő megpróbál féltékennyé tenni egy udvariatlan lányt, majd elcsodálkozik a vasárnap hajnali autópálya…..
Éppen itt az ideje, hogy újból elővegyük a médiatörténeti klasszikust, amikor Rákay Philip (akkor még csak Philip) a Viva Televízióból kiszivárgott, titkos felvételeken elküldi a picsába a tini csajokat, akik olyan sötétek, hogy levelet mernek írni egy…..
Madafaka beszámolónak álcázott koncerthirdetését alant olvashatják, persze azért a Power Rock Girls fesztiválról is bőven lesz szó. Metálcicus és a szexdisznók, dugás vagy járás, adekvát alvás, reggelre pedig jutnak izgalmak is: hol a kölcsönmacska? Hát ez egy baromira…..
Ijfúkorom egyik meghatározó zenekara volt a Mötley Crüe, (gondolom nehéz kitalálni, hogy melyik tagjuk az abszolút kedvencem) és a mai napig szívesen hallgatom a lemezeiket - igazság szerint itt is két anyag között vacilláltam, a John Corabi féle 94-es, és a végül listára…..
Furcsa állat a tévénéző, különösen az angol: ha nem tetszik neki valami, akkor rögvest elkezd leveleket írni és telefonálni (manapság emaliezni) az adott tévécsatornának, gondoljunk csak bele mi lenne itthon, ha minden egyes Kiszel Tünde vágókép után tiltakoznának az emberek.…..
lifesucks 2006.10.01 10:31:46
lifesucks 2006.10.01 10:33:31
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Az embernek szüksége van egy túlélőkészletre, ha meg valahová, az mp3-lejátszóra mindenképpen fel kell tölteni azokat a cuccokat, melyek például egy balul sikerült franciaországi stoppolás alatt segítenek átvészelni a 10 órás várakozást. Ebben próbálunk segíteni rocker…..
Mit tehet az a körözött személy, akit ártatlanul keresnek a nyomozók egy térfigyelő kamerán történt téves azonosítás miatt? Legjobb esetben csak a munkahelyét veszíti el. Tisztelt Zugügyvéd, Anyámhoz vagyok bejelentve, de albérletben lakom. Az egész kedd estét otthon…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
Hogy honnan tudhatjuk, hogy reménytelen az életünk, egy sorházban fogunk megrohadni, Volvonk lesz, és a Tesco-nagybevásárlás lesz az egymás után könyörtelen rendben érkező hetek csúcspontja egész hátralévő, nyomorult, légkondicionált, leárazásokkal teli életünkben? Hát csak…..
Barcs Flash Miki programnemajánlója közben nosztalgikus hangulatba került és a mai elkerülendő fellépők mellett utcai harcáról is megemlékezik: Augusztus 12. szombatFemi Kuti ez ilyen világzene, nem tudom milyen, lehet, hogy jó. Ludditákat nem ajánlom: énekel velük egy kis rapper,…..
Tegnap sétálgattam a Sziget fesztiválon, és kellemes gitárzenét kerestem, hogy jó hangulatban  megihassak egy finom frissítő italt. Sajnos személyes kedvencem, Jamie Winchester a Jamie-Robi formációból éppen nem játszott sehol, ezért kicsit elkedvetlenedve róttam a…..